Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzyli wszystko ok. Bez stresu. Ja jak zapytalam pania doktor o to to właśnie zafala mi takie pytania jak ja Tobie. Zapytala tez o ulewanie i powiedziala zevw tym wieku to normalne ibze wyrosnie.
Obserwuj tylko czy nie ma problemow z jedzeniem i czysc nosek z bab (moga po mleku wiecej sie robić). I tyle. Jak zaczbie być placzliwy i furgotac caly czas.
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd8e221a37c1.jpg
Ciekawe to co piszesz;)basiunia, littleladybird, Magdziulla, ewi0808, Madziulla, ciri22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa slicznosci:*
Little tez myslalam o tym fotelu jest teraz wjysku na promocji za 220 chyba
Ja po wizycie:D ciezko to nazwac wizyta bo leka4z spieszyl sie na mecz i potrafil do mnie zadzwobic jak bylam w drodze gdzie jestem bo on juz obrobil pacjentki
Na moja prosbe zbadal mi szujke, niby juz do polowy skrocona i jego komentarz "masz kurwa lezec" no i niestety z dupa i nogami do gory:/
Usg mi nie zrobil wiec nie widzialam Filipka:(
Pozniej mielismy z mezem 1 spotkanie edukacujne z polozna, temat porod jestem przerazona ale nastawiam sie psychicznie na oddychanie i wspolprace z poloznymi i tym ze mezunio bedzie obok ;)
P.s. kupilam sobie sliczne balerinki do lezenia:DWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 22:20
-
nick nieaktualnyAa i co ciekawego nam polozna powiedziala zeby wszystkie kosmetyki bylt z jednej firmy zeby dzidzius nie mial uczulen bo wtedy jak sie cos dzieje odstawiasz cala serie
I tak musze zmienic chusteczki bo babydream nie bylo i kupilam tami ale topoczekaja az bedzie mial dojrzalsza skore adokupie wszystko z babydreama:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie zgadzam sie z jedna rzecza, z bolesnoscia karmienia, karmienie moze bolec, jesli ma sie twarde piersi pelne mleka (mnie to sie zdarza rzadko ale jednak), za nim dziecko odciagnie ten pierszy pokarm to jedzenie boli. Niestety lecz sa momenty ze to po prostu boli nawet jak dziecko dobrze chwyci piers.
Ale warto pamietac ze jesli boli caly czas to jedno ze zle chwyta a drugie ze np mozesz miec grzybice lub innego paskuda na sutkach przez co dziecko moze miec nawracajace plesniawki. -
nick nieaktualnybasiunia wrote:Evi nie powiedzial, ale na wypisie ze szpitala ktory wczoraj dopiero dostalam pisze 33mm a to bylo 3 tyg temu:) nie mam pojecia ile miala na piczatku i czy to duzo czy malo ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasiunia Ty odpoczywaj jak Ci lekarz każe. Mój jest na tyle oszczędny w takich zalecenich, że jakby powiedział to bym nawet posłuchała:)
Baronowa śliczny Maluszek. Na glutkach się nie znam, ale życzę żeby to było to o czym pisze Ciri.
Ciri bądź tu jak ja będę panikowała z Małą! Skąd ja mam wiedzieć, że gluty mogą być od mleka, matko, ja nawet nie wiem jak wyciągać te gluty!
Jak mnie dziś zapieprza to spojenie:/ chodzę po s ścianach .może po ćwiczeniach w szkole, a jak na złość mam dziś gości i muszę posprzątać, przygotować coś. W sobotę idę na krzywą w końcu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 10:05