X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli wszystko ok. Bez stresu. Ja jak zapytalam pania doktor o to to właśnie zafala mi takie pytania jak ja Tobie. Zapytala tez o ulewanie i powiedziala zevw tym wieku to normalne ibze wyrosnie.

Obserwuj tylko czy nie ma problemow z jedzeniem i czysc nosek z bab (moga po mleku wiecej sie robić). I tyle. Jak zaczbie być placzliwy i furgotac caly czas.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd8e221a37c1.jpg
    Ciekawe to co piszesz;)

basiunia, littleladybird, Magdziulla, ewi0808, Madziulla, ciri22 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej jak się zmienił! Duzy chlopak ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa slicznosci:*

Little tez myslalam o tym fotelu jest teraz wjysku na promocji za 220 chyba :D

Ja po wizycie:D ciezko to nazwac wizyta bo leka4z spieszyl sie na mecz i potrafil do mnie zadzwobic jak bylam w drodze gdzie jestem bo on juz obrobil pacjentki :D
    Na moja prosbe zbadal mi szujke, niby juz do polowy skrocona i jego komentarz "masz kurwa lezec" :D no i niestety z dupa i nogami do gory:/
    Usg mi nie zrobil wiec nie widzialam Filipka:(

Pozniej mielismy z mezem 1 spotkanie edukacujne z polozna, temat porod jestem przerazona ale nastawiam sie psychicznie na oddychanie i wspolprace z poloznymi i tym ze mezunio bedzie obok ;;))

P.s. kupilam sobie sliczne balerinki do lezenia:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 22:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa i co ciekawego nam polozna powiedziala zeby wszystkie kosmetyki bylt z jednej firmy zeby dzidzius nie mial uczulen bo wtedy jak sie cos dzieje odstawiasz cala serie :)
    I tak musze zmienic chusteczki bo babydream nie bylo i kupilam tami ale topoczekaja az bedzie mial dojrzalsza skore adokupie wszystko z babydreama:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tez nie do konca tak.

Zobacz sobie u sroki. Jedna seria moze miec dobre i bardzo zle produkty ktore moga uczulac. Np. Babydream tylko jedne czy dwie pary chusteczek ma fajne reszta mocno srednia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to wiem, wlasnie tych dobrych nie bylo :D
    To juz mam obaczjone ktore z czego kupowac :D
    Fajny ten blog sroki ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde młody przy kapieli zaczął kaszleć i wygladalojakby sie dusil śliną. Jutro lekarz:/

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 05:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A przypadkiem nie zaczyna juz produkcji sliny? Liwia na poczatku dusila mi sie z milion razy dziennje tak duzo jej miala. A bylo to zaraz po skonczeniu miesiaca.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sadze bo odciągam mega gile :/.
    Starszy tez chory

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to chyba ze tak. Ja 2 razy dziennie wielkie baby wyciagam ale gili jeszcze nie mielismy... Na szczescie!

Noo to ja wspolczuje jesli to katar. Daj znac co lekarz powie.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Braonowa czekamy na informacje. Oby było dobrze :))

Basiunia leżeć!! nie powiedział Ci ile ta szyjka ma długości?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.babyboom.pl/niemowleta/karmienie_piersia/karmienie_piersia_troche_prawd_troche_mitow.html

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi nie powiedzial, ale na wypisie ze szpitala ktory wczoraj dopiero dostalam pisze 33mm a to bylo 3 tyg temu:) nie mam pojecia ile miala na piczatku i czy to duzo czy malo ?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie 333mm?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zgadzam sie z jedna rzecza, z bolesnoscia karmienia, karmienie moze bolec, jesli ma sie twarde piersi pelne mleka (mnie to sie zdarza rzadko ale jednak), za nim dziecko odciagnie ten pierszy pokarm to jedzenie boli. Niestety lecz sa momenty ze to po prostu boli nawet jak dziecko dobrze chwyci piers.

Ale warto pamietac ze jesli boli caly czas to jedno ze zle chwyta a drugie ze np mozesz miec grzybice lub innego paskuda na sutkach przez co dziecko moze miec nawracajace plesniawki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    Evi nie powiedzial, ale na wypisie ze szpitala ktory wczoraj dopiero dostalam pisze 33mm a to bylo 3 tyg temu:) nie mam pojecia ile miala na piczatku i czy to duzo czy malo ?
    33mm? To przeciez duzo! Ja mialam caly czas 3cm i wszedzie mowili ze ok, po 30 tyg mialam 2,5cm

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa jaki on duzy juz :) zdrowka dla synka!

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa no tak popierdyliło mi sie.
    Basiuni amsz więcej niż ja. Moja szyjka od kiedy lekarz stwierdził ze sie skróciła czyli chyba już ze 2 mce temu ma 2,42 cm

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia Ty odpoczywaj jak Ci lekarz każe. Mój jest na tyle oszczędny w takich zalecenich, że jakby powiedział to bym nawet posłuchała:)

Baronowa śliczny Maluszek. Na glutkach się nie znam, ale życzę żeby to było to o czym pisze Ciri.
    Ciri bądź tu jak ja będę panikowała z Małą;);)! Skąd ja mam wiedzieć, że gluty mogą być od mleka, matko, ja nawet nie wiem jak wyciągać te gluty!

Jak mnie dziś zapieprza to spojenie:/ chodzę po s ścianach .może po ćwiczeniach w szkole, a jak na złość mam dziś gości i muszę posprzątać, przygotować coś. W sobotę idę na krzywą w końcu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 10:05

‹‹ 687 688 689 690 691 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ