X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde baronowa nawet nie wiedzialam ze tak moze :/
    Biedny musi lezec jak ja, z jednej strons glowa podniesiona a kurde z drugiej nogi :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    to tylko mleko!!! a dusi się i kaszle sliną bo tez podrażnione kwasem od ulewania. mamy podnieść łóżeczko. jakby więcej ulewał to wtedy jakies leki dała
    MOWILAM :) Ciesze sie ze nie jest chory :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 12:58

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam samą eko żywność - rodzice i teściowie ciagle mi coś super podrzucają. Myślę że sie dobrze różnorodnie odżywiam- małe grzeszki też sie zdarzają :P

a co do wody to pije teraz dużo około 3 l wpajam w siebie. i pije tą wodę Jan ( 5 pln za butelkę heh ale może pomoże na ten szczawian wapnia w moczu) i wodę Żywiec.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 12:58

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi kupuj 5l w kartobie z takim kranikiem duzo wygodniej :D
    Ja pije zubra ta smierdzaca:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i jak tam dzień minal?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja leze a ze jestem w domu u mamusi bo maz w delegacji to nie musialam gotowac wszytsko mam przygotowane :D
    Fifi dyskotekuje nadal ale przynajmniej wiem ze ma sie dibrze:D
    A Ty jak ?;)
    Byl jakos spacerek ?

P.S.nadal sie zastanawiam nad tymi butelakmi, wrzucialm do koszyka ta hebermana i mysle czy brac ten zestaw czy kuoic jedna avent 125ml i smoczek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja leze a ze jestem w domu u mamusi bo maz w delegacji to nie musialam gotowac wszytsko mam przygotowane :D
    Fifi dyskotekuje nadal ale przynajmniej wiem ze ma sie dibrze:D
    A Ty jak ?;)
    Byl jakos spacerek ?

P.S.nadal sie zastanawiam nad tymi butelakmi, wrzucialm do koszyka ta hebermana i mysle czy brac ten zestaw czy kuoic jedna avent 125ml i smoczek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bylam na jakims dlugim spacerem bo mloda dzis znow odleciala na 2 godziny. Co prawda spala wtulona we mnie noo ale spala wiec wyskoczylysmy tylko na poczte. I polazilysnmy w kolo bloku.

Zamowilam jej drugi kubek bo ten co ostatnio kupolam nie do konca sie sprawfza. Pije z niego ale ja i ona musimy sie namaczyc.

Ja osobiscie juz rezygnuje z butelek na rzecz kubkow i mam z jakies 5 butelek nie uzywanych i jednak ktora uzywalam czesto i jedna ktora rzadko uzywalam wiec uwazam ze bez sensu kupowac zapas butelek. Mozezz przeciez zawsze zamowic sobie jesli uznasz za konieczne. A to jednak 100zl ten zestaw kosztuje.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caały dzień boli mnie pod lewym żebrem.
    Przyszły zakupy z apteki

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a6c5588e912.jpg

Cały dzień na nogach prawie. nie mam sily nawet otwierać opakowań czy patrzec na cokolwiek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 19:33

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak mozecie robcie interaktywne linki bo mi na telefonie ciezko to ogladac...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Dziewczyny jak mozecie robcie interaktywne linki bo mi na telefonie ciezko to ogladac...

interaktywne linki?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie zeby albo bylo widac zdjecie albo zebu mozna bylo kliknac na link ;p zeby nie trzeba bylo kopiowac ;D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale zdjecie widac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 20:02

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak ale za nim poprawilas nie bylo widać ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa wywoluje Cie bo mam pytanie ;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem bo niby dodałam link na forum, ale nie było zdjecia wiec probowąłm z innym linkiem :D

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co jest.

Wywala mi logowanie na telefonie i nie chce mi sie na nowo wpisywać to tylko was podczytuje

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy podawalas pierwsze jedzenie Tadkowi? Ile mial? I czy bylo to ze sloika?
    Terazgadalam z ciotka i ostrzegala mnie ze teraz nie jest czas na podawanie swierzych warzyw dziecku takiemu małemu bo nowelijki sa mega nafaszerowane pestycydami i ze lepiej te pierwsze warzywa podac ze sloika. Co o tym sadzisz?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi pestycydami to czytałam ze mit.
    Zawsze możesz zrobic z mrożonki.
    Radkowi dawalam po skończonych 3 miesiącach bo on byl duży, na mm. Nigdy nie ulewal, nie mial alergii, żadnych kłopotów z kupą. Lekarka pozwolila. Dawalam sloiki. Bo mieszkałam z babcia Jacka i nie chciałam soedzac czasu w kuchni zeby sie nie nadziewać na nią :D.vteraz raczej bede gotowac.

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wezme tylko tego heberamana;) i smoczek z avent:)
    W sumie w rosmanie juz widzialam butelki z avent gdyby cos to zawsze maz podskoczy ikupi:)
    I Ty mialas tego hebermana 260 ml?nie zaduze to dla takiego bobasa ?

‹‹ 689 690 691 692 693 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ