Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:to tylko mleko!!! a dusi się i kaszle sliną bo tez podrażnione kwasem od ulewania. mamy podnieść łóżeczko. jakby więcej ulewał to wtedy jakies leki dała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 12:58
-
mam samą eko żywność - rodzice i teściowie ciagle mi coś super podrzucają. Myślę że sie dobrze różnorodnie odżywiam- małe grzeszki też sie zdarzają
a co do wody to pije teraz dużo około 3 l wpajam w siebie. i pije tą wodę Jan ( 5 pln za butelkę heh ale może pomoże na ten szczawian wapnia w moczu) i wodę Żywiec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 12:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja leze a ze jestem w domu u mamusi bo maz w delegacji to nie musialam gotowac wszytsko mam przygotowane
Fifi dyskotekuje nadal ale przynajmniej wiem ze ma sie dibrze:D
A Ty jak ?
Byl jakos spacerek ?
P.S.nadal sie zastanawiam nad tymi butelakmi, wrzucialm do koszyka ta hebermana i mysle czy brac ten zestaw czy kuoic jedna avent 125ml i smoczek?
-
nick nieaktualnyNo ja leze a ze jestem w domu u mamusi bo maz w delegacji to nie musialam gotowac wszytsko mam przygotowane
Fifi dyskotekuje nadal ale przynajmniej wiem ze ma sie dibrze:D
A Ty jak ?
Byl jakos spacerek ?
P.S.nadal sie zastanawiam nad tymi butelakmi, wrzucialm do koszyka ta hebermana i mysle czy brac ten zestaw czy kuoic jedna avent 125ml i smoczek?
-
nick nieaktualnyNie bylam na jakims dlugim spacerem bo mloda dzis znow odleciala na 2 godziny. Co prawda spala wtulona we mnie noo ale spala wiec wyskoczylysmy tylko na poczte. I polazilysnmy w kolo bloku.
Zamowilam jej drugi kubek bo ten co ostatnio kupolam nie do konca sie sprawfza. Pije z niego ale ja i ona musimy sie namaczyc.
Ja osobiscie juz rezygnuje z butelek na rzecz kubkow i mam z jakies 5 butelek nie uzywanych i jednak ktora uzywalam czesto i jedna ktora rzadko uzywalam wiec uwazam ze bez sensu kupowac zapas butelek. Mozezz przeciez zawsze zamowic sobie jesli uznasz za konieczne. A to jednak 100zl ten zestaw kosztuje.
-
caały dzień boli mnie pod lewym żebrem.
Przyszły zakupy z apteki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a6c5588e912.jpg
Cały dzień na nogach prawie. nie mam sily nawet otwierać opakowań czy patrzec na cokolwiekWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 19:33
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co jest.
Wywala mi logowanie na telefonie i nie chce mi sie na nowo wpisywać to tylko was podczytuje -
nick nieaktualnyKiedy podawalas pierwsze jedzenie Tadkowi? Ile mial? I czy bylo to ze sloika?
Terazgadalam z ciotka i ostrzegala mnie ze teraz nie jest czas na podawanie swierzych warzyw dziecku takiemu małemu bo nowelijki sa mega nafaszerowane pestycydami i ze lepiej te pierwsze warzywa podac ze sloika. Co o tym sadzisz? -
Z tymi pestycydami to czytałam ze mit.
Zawsze możesz zrobic z mrożonki.
Radkowi dawalam po skończonych 3 miesiącach bo on byl duży, na mm. Nigdy nie ulewal, nie mial alergii, żadnych kłopotów z kupą. Lekarka pozwolila. Dawalam sloiki. Bo mieszkałam z babcia Jacka i nie chciałam soedzac czasu w kuchni zeby sie nie nadziewać na nią .vteraz raczej bede gotowac.ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny