X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde baronowa nawet nie wiedzialam ze tak moze :/
    Biedny musi lezec jak ja, z jednej strons glowa podniesiona a kurde z drugiej nogi :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    to tylko mleko!!! a dusi się i kaszle sliną bo tez podrażnione kwasem od ulewania. mamy podnieść łóżeczko. jakby więcej ulewał to wtedy jakies leki dała
    MOWILAM :) Ciesze sie ze nie jest chory :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 12:58

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam samą eko żywność - rodzice i teściowie ciagle mi coś super podrzucają. Myślę że sie dobrze różnorodnie odżywiam- małe grzeszki też sie zdarzają :P

a co do wody to pije teraz dużo około 3 l wpajam w siebie. i pije tą wodę Jan ( 5 pln za butelkę heh ale może pomoże na ten szczawian wapnia w moczu) i wodę Żywiec.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 12:58

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi kupuj 5l w kartobie z takim kranikiem duzo wygodniej :D
    Ja pije zubra ta smierdzaca:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i jak tam dzień minal?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja leze a ze jestem w domu u mamusi bo maz w delegacji to nie musialam gotowac wszytsko mam przygotowane :D
    Fifi dyskotekuje nadal ale przynajmniej wiem ze ma sie dibrze:D
    A Ty jak ?;)
    Byl jakos spacerek ?

P.S.nadal sie zastanawiam nad tymi butelakmi, wrzucialm do koszyka ta hebermana i mysle czy brac ten zestaw czy kuoic jedna avent 125ml i smoczek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja leze a ze jestem w domu u mamusi bo maz w delegacji to nie musialam gotowac wszytsko mam przygotowane :D
    Fifi dyskotekuje nadal ale przynajmniej wiem ze ma sie dibrze:D
    A Ty jak ?;)
    Byl jakos spacerek ?

P.S.nadal sie zastanawiam nad tymi butelakmi, wrzucialm do koszyka ta hebermana i mysle czy brac ten zestaw czy kuoic jedna avent 125ml i smoczek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bylam na jakims dlugim spacerem bo mloda dzis znow odleciala na 2 godziny. Co prawda spala wtulona we mnie noo ale spala wiec wyskoczylysmy tylko na poczte. I polazilysnmy w kolo bloku.

Zamowilam jej drugi kubek bo ten co ostatnio kupolam nie do konca sie sprawfza. Pije z niego ale ja i ona musimy sie namaczyc.

Ja osobiscie juz rezygnuje z butelek na rzecz kubkow i mam z jakies 5 butelek nie uzywanych i jednak ktora uzywalam czesto i jedna ktora rzadko uzywalam wiec uwazam ze bez sensu kupowac zapas butelek. Mozezz przeciez zawsze zamowic sobie jesli uznasz za konieczne. A to jednak 100zl ten zestaw kosztuje.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caały dzień boli mnie pod lewym żebrem.
    Przyszły zakupy z apteki

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a6c5588e912.jpg

Cały dzień na nogach prawie. nie mam sily nawet otwierać opakowań czy patrzec na cokolwiek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 19:33

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak mozecie robcie interaktywne linki bo mi na telefonie ciezko to ogladac...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Dziewczyny jak mozecie robcie interaktywne linki bo mi na telefonie ciezko to ogladac...

interaktywne linki?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie zeby albo bylo widac zdjecie albo zebu mozna bylo kliknac na link ;p zeby nie trzeba bylo kopiowac ;D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale zdjecie widac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 20:02

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak ale za nim poprawilas nie bylo widać ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa wywoluje Cie bo mam pytanie ;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem bo niby dodałam link na forum, ale nie było zdjecia wiec probowąłm z innym linkiem :D

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co jest.

Wywala mi logowanie na telefonie i nie chce mi sie na nowo wpisywać to tylko was podczytuje

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy podawalas pierwsze jedzenie Tadkowi? Ile mial? I czy bylo to ze sloika?
    Terazgadalam z ciotka i ostrzegala mnie ze teraz nie jest czas na podawanie swierzych warzyw dziecku takiemu małemu bo nowelijki sa mega nafaszerowane pestycydami i ze lepiej te pierwsze warzywa podac ze sloika. Co o tym sadzisz?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi pestycydami to czytałam ze mit.
    Zawsze możesz zrobic z mrożonki.
    Radkowi dawalam po skończonych 3 miesiącach bo on byl duży, na mm. Nigdy nie ulewal, nie mial alergii, żadnych kłopotów z kupą. Lekarka pozwolila. Dawalam sloiki. Bo mieszkałam z babcia Jacka i nie chciałam soedzac czasu w kuchni zeby sie nie nadziewać na nią :D.vteraz raczej bede gotowac.

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wezme tylko tego heberamana;) i smoczek z avent:)
    W sumie w rosmanie juz widzialam butelki z avent gdyby cos to zawsze maz podskoczy ikupi:)
    I Ty mialas tego hebermana 260 ml?nie zaduze to dla takiego bobasa ?

‹‹ 689 690 691 692 693 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ