Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo chyba pierwsze kilka razy dam sloik a potem jak zobacze ze wszystko ok bede wprowadzac z bazaru od siebie i zobaczymy tak chyba bedzie najbezpieczniej. A ja nie mam zadnej mrozonki w domu ;] noo nic dzieki
Basiunia ta butelka ma tylko taki rozmiar i nie ma to znaczenia bo dziecko i tak do reki nie bierze butelki bo za male a jak bedzie wiejsze to sobie poradzi. -
nick nieaktualnyA to kilka szkol jest. My powoli juz teraz bedziemy rozszerzac. Z pania doktor ostatnio rozmawialam to powiedziala ze mozna kolo 4 miesiaca byle to byl jeden posilek dziennie przez miesiac. Cycek ma byc glownym pokarmem do 6 miesiaca.
Edit; chce zaczac wczesniej zeby miec choc ten jeden posilek na wyjezdzie normalny a nie tylko cycek. Tam jest tyle ludu na festivalu ze nawet ciezko mozs byc znalezc lawke by usiasc i spokojnie nakarmic dziecko cyckiem...
Edek2: polozna mi mowila zeby sie kierowac ta strona jesli chodzi o karmienie
http://www.1000dni.pl/1000-dni-zywienia-dziecka/0-6-miesiecy/karmienie-piersia/30-pierwsze-posilki-czy-to-juz-czas#
To tak jak patrzec na to to za tydzien juz moge dac a te wszystkir "objawy" juz mloda ma. Najgorsze jest to ze wlasnie zaczela sie budzic w nocy i domavac cycka a wczesniej nie potrzebowala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 21:43
-
odciągnęłam 160 fakt że po długiej przerwie, ale i tak jestem wzruszona
ciri22, ewi0808, basiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZadnych herbatek tylko czysty koper (czytaj herbatka koprowa w saszetkach nie zadne granulki) i milka razy wode (z powodu ulewania i potem upalow, bo ja i tak karmie co 1,5-2 godziny wiec wywalac cyca co 15 minut zeby sie napila dwa lyki to bym zwariowala) i tak wiem ze cycek dziecku wystarcza.
Co do skoku owszem ale nie tylko wtedy je w nocy sa tez inne "objawy" ktorych ona nie ma. Za to wszystko sie zgadza z tym co jest napisane pod tym linkiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w ogole to juz powinnam miec 6 karmien na dobe a mam ok 10. Powoli juz swira dostaje bo powinno sie zmiejszac a tu ona by tylko zarla cycka... Dlatego tez bede probowac choc jedno karmienie zastapic "ludzkim" jedzeniem... Jak jeszcze nie bedzie gotowa to przedune to w czasie o jakies dwa tygodnie. Ale mowie na wyjazd chce zeby jadla choc jeden posilek inny.
-
nick nieaktualnyDo ostrody na festival reeggae 4 dni imprezy!
Ja bym kolo 34tc wyprala. Jeszcze nie będziesz taka barylka bez siły a przynajmniej dluzej będą swieze. Ja te rzeczy ktore wczesniej pralam miałam ochote odswiezyc po porodzie.ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno ja już częśc wyprałam kocyki posiecl i takie rzeczy bez prasowania to przed samym porodem mąż wypierze żeby były świeżunie
Baronowa super mi się wydaję , ze dlatego tyle odciągasz bo masz elektryczną dojarkę, czytałam, że ręczną cięzko tyle na raz;/
Miałam dziś sen...w pokoju trojaczki, dwie dziewczynki i chłopczyk (wniskuje że Fifi) no i zaczełam karmienie no i dizewczynki elegancko z cyca a ten a ni z cyca ani z butelki, oby to nie był proroczy sen
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasiunia robie to samo ;p i nie daje G wieszac bo potem trzeba prasowac ;p
A to pokazywalam wam ta sukienke co wybralam. Ale moge zrobic zdjecie "na zywo" jak wyglada jak chcecie
Ewi noo nosi 68 ale moze zostaw sobie dla drugiego jesli planujecie moze bedzie dziewczynka -
nick nieaktualny