Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo chyba pierwsze kilka razy dam sloik a potem jak zobacze ze wszystko ok bede wprowadzac z bazaru od siebie i zobaczymy
tak chyba bedzie najbezpieczniej. A ja nie mam zadnej mrozonki w domu ;] noo nic dzieki
Basiunia ta butelka ma tylko taki rozmiar i nie ma to znaczenia bo dziecko i tak do reki nie bierze butelki bo za male a jak bedzie wiejsze to sobie poradzi. -
nick nieaktualnyA to kilka szkol jest. My powoli juz teraz bedziemy rozszerzac. Z pania doktor ostatnio rozmawialam to powiedziala ze mozna kolo 4 miesiaca byle to byl jeden posilek dziennie przez miesiac. Cycek ma byc glownym pokarmem do 6 miesiaca.
Edit; chce zaczac wczesniej zeby miec choc ten jeden posilek na wyjezdzie normalny a nie tylko cycek. Tam jest tyle ludu na festivalu ze nawet ciezko mozs byc znalezc lawke by usiasc i spokojnie nakarmic dziecko cyckiem...
Edek2: polozna mi mowila zeby sie kierowac ta strona jesli chodzi o karmienie
http://www.1000dni.pl/1000-dni-zywienia-dziecka/0-6-miesiecy/karmienie-piersia/30-pierwsze-posilki-czy-to-juz-czas#
To tak jak patrzec na to to za tydzien juz moge dac a te wszystkir "objawy" juz mloda ma. Najgorsze jest to ze wlasnie zaczela sie budzic w nocy i domavac cycka a wczesniej nie potrzebowala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 21:43
-
odciągnęłam 160
fakt że po długiej przerwie, ale i tak jestem wzruszona
ciri22, ewi0808, basiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZadnych herbatek tylko czysty koper (czytaj herbatka koprowa w saszetkach nie zadne granulki) i milka razy wode (z powodu ulewania i potem upalow, bo ja i tak karmie co 1,5-2 godziny wiec wywalac cyca co 15 minut zeby sie napila dwa lyki to bym zwariowala) i tak wiem ze cycek dziecku wystarcza.
Co do skoku owszem ale nie tylko wtedy je w nocy sa tez inne "objawy" ktorych ona nie ma. Za to wszystko sie zgadza z tym co jest napisane pod tym linkiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w ogole to juz powinnam miec 6 karmien na dobe a mam ok 10. Powoli juz swira dostaje bo powinno sie zmiejszac a tu ona by tylko zarla cycka... Dlatego tez bede probowac choc jedno karmienie zastapic "ludzkim" jedzeniem... Jak jeszcze nie bedzie gotowa to przedune to w czasie o jakies dwa tygodnie. Ale mowie na wyjazd chce zeby jadla choc jeden posilek inny.
-
nick nieaktualnyDo ostrody na festival reeggae
4 dni imprezy!
Ja bym kolo 34tc wyprala. Jeszcze nie będziesz taka barylka bez siły a przynajmniej dluzej będą swieze. Ja te rzeczy ktore wczesniej pralam miałam ochote odswiezyc po porodzie.ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno ja już częśc wyprałam
kocyki posiecl i takie rzeczy bez prasowania to przed samym porodem mąż wypierze
żeby były świeżunie
Baronowa supermi się wydaję , ze dlatego tyle odciągasz bo masz elektryczną dojarkę, czytałam, że ręczną cięzko tyle na raz;/
Miałam dziś sen...w pokoju trojaczki, dwie dziewczynki i chłopczyk (wniskuje że Fifi)no i zaczełam karmienie no i dizewczynki elegancko z cyca a ten a ni z cyca ani z butelki, oby to nie był proroczy sen
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasiunia robie to samo ;p i nie daje G wieszac bo potem trzeba prasowac ;p
A to pokazywalam wam ta sukienke co wybralam. Ale moge zrobic zdjecie "na zywo" jak wyglada jak chcecie
Ewi noo nosi 68 ale moze zostaw sobie dla drugiego jesli planujeciemoze bedzie dziewczynka
-
nick nieaktualny