X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja w nocy czuje pachwiny i spojenie. tak, się wierce i rzucam po łóżku że masakra jeszcze te okropne skurcze łydek blee... aż mąż ze mną nie śpi :P

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż sprawdziłam ja w 20t2d miałam szyjkę 32 mm i zarówno mój gin jak i od usg mówili, że super.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla obiecuje ze gdzies bede pod warunkiem ze mnie odwiedzisz :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tylko będę się wybierała do stolicy, a Ty jakbyś na wschód się wybierała to też zapraszam:)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak na południe tez zapraszam ;))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wlasnie jak mnie wypisywali ze szpitala to tez mowili ze jest spoko i ze nie musze tak lezec a ten wczoraj sie spieszyl i nawet nie wiem czy mu wierzyc :/
    Przejde sie moze gdzies prywatnie zeby mi ja zmierzyli no ale lezec bede:)
    Zaraz sobie ubiore moje nowe buciki i w nich bede lezala :DD

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi, a skąd Ty jesteś? Dlaczego ja myślałam, że z Radomia czy Rzeszowa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    Magdziulla wlasnie jak mnie wypisywali ze szpitala to tez mowili ze jest spoko i ze nie musze tak lezec a ten wczoraj sie spieszyl i nawet nie wiem czy mu wierzyc :/
    Przejde sie moze gdzies prywatnie zeby mi ja zmierzyli no ale lezec bede:)
    Zaraz sobie ubiore moje nowe buciki i w nich bede lezala :DD
    idz do szpitala ze niby nie czujesz ruchow, zrobia ktg i usg jak wspomnisz o brzuchu to i szyjke zmierza :P i masz za darmo :)

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    no ja w nocy czuje pachwiny i spojenie. tak, się wierce i rzucam po łóżku że masakra jeszcze te okropne skurcze łydek blee... aż mąż ze mną nie śpi :P
    Ewi może serio spróbuj z tą inką z magnezem. Mi serio po tym przeszły skurcze, a miałam wszędzie na rękach szyji, no i właśnie w nocy łydki. Nie suplementuje magnezu, piję codziennie tą inkę, no i też staram się wodę Muszynę, ale z tym różnie bywa, nie umiem dużo pić.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Jak tylko będę się wybierała do stolicy, a Ty jakbyś na wschód się wybierała to też zapraszam:)
    jakbym miala prawko to bym przyjechala bo mamy dwa samochody (stary stoi ale ma obezpieczone do konca roku oplacone wiec mozna nim jezdzic :P)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa i tez czuje pachwiny:/ i nie wiem jak wasze bable ale moj cala nic nie spi:D dzis w nocy siedzialam z siostra do 12 to sie tłukł chcialam zasnać nie dalo sie bo tak mnie łaskotał 3 w nocy wstaje sikać a tam już dyskoteka trwala budze sie rano fitnes rozpoczęty :D boje sie ze mu tak po urodzeniu zostanie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi co do skurczow to w ogole zazywasz jakis magnez? Ja sobie kupilam jeszcze niebieska sol morska z NACOMI do dzis ani jednego skurczu:) mocze nogi albo sie kapie w tym mega:) tacie mojemu tez pomaga;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ewi, a skąd Ty jesteś? Dlaczego ja myślałam, że z Radomia czy Rzeszowa?[/QUOmiezkam

30 km od Rzeszowa

no ja sie nie kapie w gre wchodzi tylko prysznic bo z wanny nie mogw wyjsc i nie wygodnie mi np ogolic nogi itp.

Pije ta inke z magnezem od tygodnia na razie ne ma poprawy no ale to musi trwać zeby sie organizm zapokoił magnezem witaminy biore takie prenetarne i tam jest juz magnez.

Mój tez całymi dniami i nocami wierzga ile sie da ze az bluzka sie rusza ;P
    Juz niedługo beda miec za mało miejsca n tak intensywne wojaże. tez mam wrazenie ze wogóle nie spi.

orki za pisownie ale to z tel ciezko pisac poprawnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 10:56

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi nie wolno kapieli brac czasem sie zlamie, tak to miska i mocze nogi i powiem Ci ze super:)
    To sol magnezowo-potasowa:)
    Przemysl sprawe:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 11:02

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ze stopami wciagasz magnez??

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak :) i tacie moojemu tez pomaga bo mowi ze juz w nocy go nie skurcze lydek nie budza:)
    Nie wiemy czy to przypadek czy faktycznie dziala ale siostra robi na spa i tak jej fizjoterapeuci mowili ze sie lepiej wchlania magnez przez cialo niz przez tabletki:)
    A moze wiara w to pomaga nie wiem :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to kupie sobie, wypróbue a może akurat pomoże :) Dzięki za informacje

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czasem biorę kąpiel, ale staram się nie za ciepłą, chociaż kiedyś we wrzątku prawie się kąpałam. Mi trochę pomaga w tych bólach.
    Basiunia to co mam to nie jest ból pachwin, pachwiny też nie bolały, czasem bolą, ale to jest gorsze. I jest na takiej szerokości jak pępek, ale niziutko tam gdzie włosy mniej więcej się zaczyna.

Ewi a wodę pijesz? Dobrze się odżywiasz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi probuj, zaszkodzic nie zaszkodzi a moze pomoze:)

I Magdziulla mnie boli tylko podbrzusze tam gdzie wlosy sie zaczynaja ale po bokach no i pachwiny ale polozna mowi ze to zupelnie normalne takze leze i sie nie stresyje:) Ty zapytaj w szkole czy u lekarza jak bedziesz ale Ciri chyba pisala ze ja tez bolalo :)
    Ja czasem nie moge sie wyprostowac ale odleze i pomaga:)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tylko mleko!!! a dusi się i kaszle sliną bo tez podrażnione kwasem od ulewania. mamy podnieść łóżeczko. jakby więcej ulewał to wtedy jakies leki dała

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 688 689 690 691 692 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ