Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wlasnie jak mnie wypisywali ze szpitala to tez mowili ze jest spoko i ze nie musze tak lezec a ten wczoraj sie spieszyl i nawet nie wiem czy mu wierzyc
Przejde sie moze gdzies prywatnie zeby mi ja zmierzyli no ale lezec bede:)
Zaraz sobie ubiore moje nowe buciki i w nich bede lezala :DD -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiunia wrote:Magdziulla wlasnie jak mnie wypisywali ze szpitala to tez mowili ze jest spoko i ze nie musze tak lezec a ten wczoraj sie spieszyl i nawet nie wiem czy mu wierzyc
Przejde sie moze gdzies prywatnie zeby mi ja zmierzyli no ale lezec bede:)
Zaraz sobie ubiore moje nowe buciki i w nich bede lezala :DDewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:no ja w nocy czuje pachwiny i spojenie. tak, się wierce i rzucam po łóżku że masakra jeszcze te okropne skurcze łydek blee... aż mąż ze mną nie śpi
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Jak tylko będę się wybierała do stolicy, a Ty jakbyś na wschód się wybierała to też zapraszam:)
-
nick nieaktualnyAa i tez czuje pachwiny:/ i nie wiem jak wasze bable ale moj cala nic nie spi:D dzis w nocy siedzialam z siostra do 12 to sie tłukł chcialam zasnać nie dalo sie bo tak mnie łaskotał 3 w nocy wstaje sikać a tam już dyskoteka trwala budze sie rano fitnes rozpoczęty boje sie ze mu tak po urodzeniu zostanie
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Ewi, a skąd Ty jesteś? Dlaczego ja myślałam, że z Radomia czy Rzeszowa?[/QUOmiezkam
30 km od Rzeszowa
no ja sie nie kapie w gre wchodzi tylko prysznic bo z wanny nie mogw wyjsc i nie wygodnie mi np ogolic nogi itp.
Pije ta inke z magnezem od tygodnia na razie ne ma poprawy no ale to musi trwać zeby sie organizm zapokoił magnezem witaminy biore takie prenetarne i tam jest juz magnez.
Mój tez całymi dniami i nocami wierzga ile sie da ze az bluzka sie rusza ;P
Juz niedługo beda miec za mało miejsca n tak intensywne wojaże. tez mam wrazenie ze wogóle nie spi.
orki za pisownie ale to z tel ciezko pisac poprawnieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 10:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak i tacie moojemu tez pomaga bo mowi ze juz w nocy go nie skurcze lydek nie budza:)
Nie wiemy czy to przypadek czy faktycznie dziala ale siostra robi na spa i tak jej fizjoterapeuci mowili ze sie lepiej wchlania magnez przez cialo niz przez tabletki:)
A moze wiara w to pomaga nie wiem -
nick nieaktualnyA ja czasem biorę kąpiel, ale staram się nie za ciepłą, chociaż kiedyś we wrzątku prawie się kąpałam. Mi trochę pomaga w tych bólach.
Basiunia to co mam to nie jest ból pachwin, pachwiny też nie bolały, czasem bolą, ale to jest gorsze. I jest na takiej szerokości jak pępek, ale niziutko tam gdzie włosy mniej więcej się zaczyna.
Ewi a wodę pijesz? Dobrze się odżywiasz? -
nick nieaktualnyEvi probuj, zaszkodzic nie zaszkodzi a moze pomoze:)
I Magdziulla mnie boli tylko podbrzusze tam gdzie wlosy sie zaczynaja ale po bokach no i pachwiny ale polozna mowi ze to zupelnie normalne takze leze i sie nie stresyje:) Ty zapytaj w szkole czy u lekarza jak bedziesz ale Ciri chyba pisala ze ja tez bolalo
Ja czasem nie moge sie wyprostowac ale odleze i pomaga:) -
to tylko mleko!!! a dusi się i kaszle sliną bo tez podrażnione kwasem od ulewania. mamy podnieść łóżeczko. jakby więcej ulewał to wtedy jakies leki dała