X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja w nocy czuje pachwiny i spojenie. tak, się wierce i rzucam po łóżku że masakra jeszcze te okropne skurcze łydek blee... aż mąż ze mną nie śpi :P

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż sprawdziłam ja w 20t2d miałam szyjkę 32 mm i zarówno mój gin jak i od usg mówili, że super.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla obiecuje ze gdzies bede pod warunkiem ze mnie odwiedzisz :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tylko będę się wybierała do stolicy, a Ty jakbyś na wschód się wybierała to też zapraszam:)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak na południe tez zapraszam ;))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wlasnie jak mnie wypisywali ze szpitala to tez mowili ze jest spoko i ze nie musze tak lezec a ten wczoraj sie spieszyl i nawet nie wiem czy mu wierzyc :/
    Przejde sie moze gdzies prywatnie zeby mi ja zmierzyli no ale lezec bede:)
    Zaraz sobie ubiore moje nowe buciki i w nich bede lezala :DD

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi, a skąd Ty jesteś? Dlaczego ja myślałam, że z Radomia czy Rzeszowa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    Magdziulla wlasnie jak mnie wypisywali ze szpitala to tez mowili ze jest spoko i ze nie musze tak lezec a ten wczoraj sie spieszyl i nawet nie wiem czy mu wierzyc :/
    Przejde sie moze gdzies prywatnie zeby mi ja zmierzyli no ale lezec bede:)
    Zaraz sobie ubiore moje nowe buciki i w nich bede lezala :DD
    idz do szpitala ze niby nie czujesz ruchow, zrobia ktg i usg jak wspomnisz o brzuchu to i szyjke zmierza :P i masz za darmo :)

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    no ja w nocy czuje pachwiny i spojenie. tak, się wierce i rzucam po łóżku że masakra jeszcze te okropne skurcze łydek blee... aż mąż ze mną nie śpi :P
    Ewi może serio spróbuj z tą inką z magnezem. Mi serio po tym przeszły skurcze, a miałam wszędzie na rękach szyji, no i właśnie w nocy łydki. Nie suplementuje magnezu, piję codziennie tą inkę, no i też staram się wodę Muszynę, ale z tym różnie bywa, nie umiem dużo pić.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Jak tylko będę się wybierała do stolicy, a Ty jakbyś na wschód się wybierała to też zapraszam:)
    jakbym miala prawko to bym przyjechala bo mamy dwa samochody (stary stoi ale ma obezpieczone do konca roku oplacone wiec mozna nim jezdzic :P)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa i tez czuje pachwiny:/ i nie wiem jak wasze bable ale moj cala nic nie spi:D dzis w nocy siedzialam z siostra do 12 to sie tłukł chcialam zasnać nie dalo sie bo tak mnie łaskotał 3 w nocy wstaje sikać a tam już dyskoteka trwala budze sie rano fitnes rozpoczęty :D boje sie ze mu tak po urodzeniu zostanie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi co do skurczow to w ogole zazywasz jakis magnez? Ja sobie kupilam jeszcze niebieska sol morska z NACOMI do dzis ani jednego skurczu:) mocze nogi albo sie kapie w tym mega:) tacie mojemu tez pomaga;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ewi, a skąd Ty jesteś? Dlaczego ja myślałam, że z Radomia czy Rzeszowa?[/QUOmiezkam

30 km od Rzeszowa

no ja sie nie kapie w gre wchodzi tylko prysznic bo z wanny nie mogw wyjsc i nie wygodnie mi np ogolic nogi itp.

Pije ta inke z magnezem od tygodnia na razie ne ma poprawy no ale to musi trwać zeby sie organizm zapokoił magnezem witaminy biore takie prenetarne i tam jest juz magnez.

Mój tez całymi dniami i nocami wierzga ile sie da ze az bluzka sie rusza ;P
    Juz niedługo beda miec za mało miejsca n tak intensywne wojaże. tez mam wrazenie ze wogóle nie spi.

orki za pisownie ale to z tel ciezko pisac poprawnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 10:56

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi nie wolno kapieli brac czasem sie zlamie, tak to miska i mocze nogi i powiem Ci ze super:)
    To sol magnezowo-potasowa:)
    Przemysl sprawe:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 11:02

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ze stopami wciagasz magnez??

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak :) i tacie moojemu tez pomaga bo mowi ze juz w nocy go nie skurcze lydek nie budza:)
    Nie wiemy czy to przypadek czy faktycznie dziala ale siostra robi na spa i tak jej fizjoterapeuci mowili ze sie lepiej wchlania magnez przez cialo niz przez tabletki:)
    A moze wiara w to pomaga nie wiem :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to kupie sobie, wypróbue a może akurat pomoże :) Dzięki za informacje

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czasem biorę kąpiel, ale staram się nie za ciepłą, chociaż kiedyś we wrzątku prawie się kąpałam. Mi trochę pomaga w tych bólach.
    Basiunia to co mam to nie jest ból pachwin, pachwiny też nie bolały, czasem bolą, ale to jest gorsze. I jest na takiej szerokości jak pępek, ale niziutko tam gdzie włosy mniej więcej się zaczyna.

Ewi a wodę pijesz? Dobrze się odżywiasz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi probuj, zaszkodzic nie zaszkodzi a moze pomoze:)

I Magdziulla mnie boli tylko podbrzusze tam gdzie wlosy sie zaczynaja ale po bokach no i pachwiny ale polozna mowi ze to zupelnie normalne takze leze i sie nie stresyje:) Ty zapytaj w szkole czy u lekarza jak bedziesz ale Ciri chyba pisala ze ja tez bolalo :)
    Ja czasem nie moge sie wyprostowac ale odleze i pomaga:)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tylko mleko!!! a dusi się i kaszle sliną bo tez podrażnione kwasem od ulewania. mamy podnieść łóżeczko. jakby więcej ulewał to wtedy jakies leki dała

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 688 689 690 691 692 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ