Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo mowie ze skubana w 68 juz mi wchodzi. Jedna rzecz 62 mi zostala ktora jest dobra. Dlatego teraz kupuje rzeczy ktore nawet przykrotkie beda spoko ;p np takie spodenki na 74 teraz ma do polowy lydki potem bedzie miala do kolana
Cwiczycie taping? Ja znam i umiem ;p ale mi w ciazy nie mial kto przyklejac ;/ a mam w domu plastry.
A brzuszek masz fajny. Malutki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 11:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie, ja sama nie, na szkole mieliśmy za darmo wczoraj, była kobietka, która się tym zajmuje:). Mój P może by nawet coś umiał, bo on się troszkę na tym zna, ale nie próbował. Mogliśmy wybrać jeden obszar, ja brzucha nie chciałam, bo mi nie ciąży, ale plecy tak.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze nie wie czy lubi. To byl pierwszy az taki kontakt gdzie sami sie soba zajeli ;] znaczy chyba jej sie podobalo ale trzeba uwazac bo lapka zachcala liwie do tatmoszenia i lekko chciala podgyzac (za 3 miesiace to na Liwii nie zrobi wrazenia ale teraz jeszcz3 malutka jest) tak wiecie zachecajac do pieszczot.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny