X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znaczy ten taki zwykły do ucha czy dupki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam swoj owulacyjny i taki do ucha/czola z biedry. Raz mierzylam w dupce tym owulacyjnym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwykły to nie jest określone, on jest taki dla bobasów miękki. A ten na podczerwień to ponoć nawet do płynów. Ale temp ciała dobrze mierzy sprawdzałam.
    Owulacyjny to dowcipny mam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wezme taki i taki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mialam cudowna pobudke. Otwieram oko patrze na zegarek godzina 6. Wstaje patrze moje dziecko nie spi i sobie oglada swiat (juz przetransportowala sie w poprzek lozka) a na moj widok glosny smiech ;)

Wczoraj tak ja wymeczylismy i tak napoilam na noc ze dzis ciurkiem do 6 musiala spac ;D

A nie mowilam wam mam taka starsza pania na pietrze. Taka pewnie w wieku mojej babci. Ostatnio nas odwiedziala a moja corka na jej widok zaczela sie tak glosno smiac! Na nikogo tak nie reaguje ;) wiec mam cicha nadzieje ze bez problemowo czasem bede mogla ja podrzucic do sasiadki jakby trzeba bylo cos zalatwic.

A wczoraj mloda dostala pierwsz pelnowartosciowa grzechotke (zalapala,na takiej dzwoniacej karuzeli, ze jak dotknie to dzwoni) noo i sie zaczelo najpierw chciala ja cala zjesc a potem jak zaczela grzechotac tak konca nie bylo widac ;D

Baronowa_83, ewi0808 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri to bedzie dobry dzien ;))

A u nas taki wiatr _halny) ze az sie boje sama byc w domu :(
    W nicy tak gwizdalo teraz to samo :/

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też mocno wieje. a ja co dwie godziny w nocy pobudka. Jestem ajk zoombi a dziś dzień różnych załatwień bleee i kotroli pracownika heh.. ale jestem wredna sprawdzać kogoś :P

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wawie ostrzegaka przed trabami powietrznymi i gradem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byla taka traba ze wpda leciala jak z wodospadu w moje okna. Przy zamknietych zalalo mi pol mieszkania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co Ty mówisz Ciri, aż tak? Właśnie czytam w wiadomościach. Zastanawiam się kiedy to do Nas dotrze, cały dzień upalnie, ale głowę urywa. Zapowiadają 15-16 akurat mąż z pracy ma wracać, próbuję się dodzwonić, żeby mu powiedzieć, żeby przeczekał, ja lekarza przełożę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja wlasnie bardzo sie balam o G bo przeciez on caly dzien w samochodzie... Ale na szczescie akurat byl w budynku jak to sie zaczelo...

Teraz za to duszno i 27 stopni ale mega wieje na razie z dzieckiem nie wychodze bo tu duzo starych drzew ostatnio sie lamia przy tych wiatrach... W zeszlym tygodniu na matke z dzieckiem spadlo drzewo. Na szczescie dziecku noc sie nie stalo ale matka polamana i juz oparacje przeszla

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie na szczescie obeszło sie bez burzy i wkoncu nie wieje

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri co Ty mowisz?? Az tak? U nas bez kropli deszczu, cieplo ale wiatr byl niesamowity :/
    Masakra:/
    Na szczescie jestem juz z mezuniem to czuje sie bezpieczna:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta jak to zinterpretować?:
    " Dopuszczalne jest przyniesienie przez pacjenta kilku ml soku z cytryny i dodanie go do glukozy w celu poprawienia walorów smakowych"
    Mam wycisnąć sok i w czymś przynieść? Tak w ogóle to trzymajcie jutro kciuki.
    U mnie też wiatr koszmarny, byla burza, choć krótka, ale ile drzew i gałęzi na mieście powyrywanych to wystarczyło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas same wypadki dzisiaj. Burza za to krotka byla. Najgorsza ta traba.

Dokladnie tak masz zrobic. Wycisnac i przyniesc sobie.
    U mnie tak nie wolno bylo robic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trąby nie widziałam i u mnie jakoś szybko przeszło, ale na mieście gorzej. Oj może odpuszczę ten sok, jakoś to wcisnę. Ble.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia kupiłam te pizamki dwie, plus majciochy do szpitala:) i stanniki po 10 zł o dziwo naprawdę dobrze leżą, myślałam, że będzie lipa, a tu super. Moje cycki szczęśliwe, muszę częściej to Pepco odwiedzać:)

basiunia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcale nie jest blee. Da sie wypic nie jest zle. Ale 90% osob ktorym sie zrobilo niedobrzr podczas picia mialo zle wyniki badan.

Byla u mnie mama z siostra. Mloda dala sie troche sprzedac a siostra mo hybrydy zrobila (uczy sie. Zestaw sobie kupila).
    Bylo piwko i mial byc seks ale moj znow poszedl spac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej właśnie ponoć odwrotnie jak dobrze znosi się picie to wychodzi często cukrzyca. I w wielu przypadkach się potwierdza.
    Ja nie cierpię, nie pijam słodkich płynów, więc będzie źle.

Budź go!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja bylam dzis u gina. Lekarz zwiększył tylko dawke letroxu. I dał duphaston bez clo. Dał czas do września na naturalne zajście. Aaa no i torbieli nie ma :)

basiunia, ewi0808 lubią tę wiadomość

‹‹ 696 697 698 699 700 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ