Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle mialam cudowna pobudke. Otwieram oko patrze na zegarek godzina 6. Wstaje patrze moje dziecko nie spi i sobie oglada swiat (juz przetransportowala sie w poprzek lozka) a na moj widok glosny smiech
Wczoraj tak ja wymeczylismy i tak napoilam na noc ze dzis ciurkiem do 6 musiala spac
A nie mowilam wam mam taka starsza pania na pietrze. Taka pewnie w wieku mojej babci. Ostatnio nas odwiedziala a moja corka na jej widok zaczela sie tak glosno smiac! Na nikogo tak nie reaguje wiec mam cicha nadzieje ze bez problemowo czasem bede mogla ja podrzucic do sasiadki jakby trzeba bylo cos zalatwic.
A wczoraj mloda dostala pierwsz pelnowartosciowa grzechotke (zalapala,na takiej dzwoniacej karuzeli, ze jak dotknie to dzwoni) noo i sie zaczelo najpierw chciala ja cala zjesc a potem jak zaczela grzechotac tak konca nie bylo widac
Baronowa_83, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo Ty mówisz Ciri, aż tak? Właśnie czytam w wiadomościach. Zastanawiam się kiedy to do Nas dotrze, cały dzień upalnie, ale głowę urywa. Zapowiadają 15-16 akurat mąż z pracy ma wracać, próbuję się dodzwonić, żeby mu powiedzieć, żeby przeczekał, ja lekarza przełożę.
-
nick nieaktualnyNoo ja wlasnie bardzo sie balam o G bo przeciez on caly dzien w samochodzie... Ale na szczescie akurat byl w budynku jak to sie zaczelo...
Teraz za to duszno i 27 stopni ale mega wieje na razie z dzieckiem nie wychodze bo tu duzo starych drzew ostatnio sie lamia przy tych wiatrach... W zeszlym tygodniu na matke z dzieckiem spadlo drzewo. Na szczescie dziecku noc sie nie stalo ale matka polamana i juz oparacje przeszla -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczęta jak to zinterpretować?:
" Dopuszczalne jest przyniesienie przez pacjenta kilku ml soku z cytryny i dodanie go do glukozy w celu poprawienia walorów smakowych"
Mam wycisnąć sok i w czymś przynieść? Tak w ogóle to trzymajcie jutro kciuki.
U mnie też wiatr koszmarny, byla burza, choć krótka, ale ile drzew i gałęzi na mieście powyrywanych to wystarczyło. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWcale nie jest blee. Da sie wypic nie jest zle. Ale 90% osob ktorym sie zrobilo niedobrzr podczas picia mialo zle wyniki badan.
Byla u mnie mama z siostra. Mloda dala sie troche sprzedac a siostra mo hybrydy zrobila (uczy sie. Zestaw sobie kupila).
Bylo piwko i mial byc seks ale moj znow poszedl spac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny