X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znaczy ten taki zwykły do ucha czy dupki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam swoj owulacyjny i taki do ucha/czola z biedry. Raz mierzylam w dupce tym owulacyjnym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwykły to nie jest określone, on jest taki dla bobasów miękki. A ten na podczerwień to ponoć nawet do płynów. Ale temp ciała dobrze mierzy sprawdzałam.
    Owulacyjny to dowcipny mam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wezme taki i taki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mialam cudowna pobudke. Otwieram oko patrze na zegarek godzina 6. Wstaje patrze moje dziecko nie spi i sobie oglada swiat (juz przetransportowala sie w poprzek lozka) a na moj widok glosny smiech ;)

Wczoraj tak ja wymeczylismy i tak napoilam na noc ze dzis ciurkiem do 6 musiala spac ;D

A nie mowilam wam mam taka starsza pania na pietrze. Taka pewnie w wieku mojej babci. Ostatnio nas odwiedziala a moja corka na jej widok zaczela sie tak glosno smiac! Na nikogo tak nie reaguje ;) wiec mam cicha nadzieje ze bez problemowo czasem bede mogla ja podrzucic do sasiadki jakby trzeba bylo cos zalatwic.

A wczoraj mloda dostala pierwsz pelnowartosciowa grzechotke (zalapala,na takiej dzwoniacej karuzeli, ze jak dotknie to dzwoni) noo i sie zaczelo najpierw chciala ja cala zjesc a potem jak zaczela grzechotac tak konca nie bylo widac ;D

Baronowa_83, ewi0808 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri to bedzie dobry dzien ;))

A u nas taki wiatr _halny) ze az sie boje sama byc w domu :(
    W nicy tak gwizdalo teraz to samo :/

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też mocno wieje. a ja co dwie godziny w nocy pobudka. Jestem ajk zoombi a dziś dzień różnych załatwień bleee i kotroli pracownika heh.. ale jestem wredna sprawdzać kogoś :P

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wawie ostrzegaka przed trabami powietrznymi i gradem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byla taka traba ze wpda leciala jak z wodospadu w moje okna. Przy zamknietych zalalo mi pol mieszkania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co Ty mówisz Ciri, aż tak? Właśnie czytam w wiadomościach. Zastanawiam się kiedy to do Nas dotrze, cały dzień upalnie, ale głowę urywa. Zapowiadają 15-16 akurat mąż z pracy ma wracać, próbuję się dodzwonić, żeby mu powiedzieć, żeby przeczekał, ja lekarza przełożę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja wlasnie bardzo sie balam o G bo przeciez on caly dzien w samochodzie... Ale na szczescie akurat byl w budynku jak to sie zaczelo...

Teraz za to duszno i 27 stopni ale mega wieje na razie z dzieckiem nie wychodze bo tu duzo starych drzew ostatnio sie lamia przy tych wiatrach... W zeszlym tygodniu na matke z dzieckiem spadlo drzewo. Na szczescie dziecku noc sie nie stalo ale matka polamana i juz oparacje przeszla

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie na szczescie obeszło sie bez burzy i wkoncu nie wieje

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri co Ty mowisz?? Az tak? U nas bez kropli deszczu, cieplo ale wiatr byl niesamowity :/
    Masakra:/
    Na szczescie jestem juz z mezuniem to czuje sie bezpieczna:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta jak to zinterpretować?:
    " Dopuszczalne jest przyniesienie przez pacjenta kilku ml soku z cytryny i dodanie go do glukozy w celu poprawienia walorów smakowych"
    Mam wycisnąć sok i w czymś przynieść? Tak w ogóle to trzymajcie jutro kciuki.
    U mnie też wiatr koszmarny, byla burza, choć krótka, ale ile drzew i gałęzi na mieście powyrywanych to wystarczyło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas same wypadki dzisiaj. Burza za to krotka byla. Najgorsza ta traba.

Dokladnie tak masz zrobic. Wycisnac i przyniesc sobie.
    U mnie tak nie wolno bylo robic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trąby nie widziałam i u mnie jakoś szybko przeszło, ale na mieście gorzej. Oj może odpuszczę ten sok, jakoś to wcisnę. Ble.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia kupiłam te pizamki dwie, plus majciochy do szpitala:) i stanniki po 10 zł o dziwo naprawdę dobrze leżą, myślałam, że będzie lipa, a tu super. Moje cycki szczęśliwe, muszę częściej to Pepco odwiedzać:)

basiunia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcale nie jest blee. Da sie wypic nie jest zle. Ale 90% osob ktorym sie zrobilo niedobrzr podczas picia mialo zle wyniki badan.

Byla u mnie mama z siostra. Mloda dala sie troche sprzedac a siostra mo hybrydy zrobila (uczy sie. Zestaw sobie kupila).
    Bylo piwko i mial byc seks ale moj znow poszedl spac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej właśnie ponoć odwrotnie jak dobrze znosi się picie to wychodzi często cukrzyca. I w wielu przypadkach się potwierdza.
    Ja nie cierpię, nie pijam słodkich płynów, więc będzie źle.

Budź go!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja bylam dzis u gina. Lekarz zwiększył tylko dawke letroxu. I dał duphaston bez clo. Dał czas do września na naturalne zajście. Aaa no i torbieli nie ma :)

basiunia, ewi0808 lubią tę wiadomość

‹‹ 696 697 698 699 700 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ