Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGdzie tam. U mnie na marcowkach sie sprawdzilo ze ktore mialy zawroty glowy i bylo im niedobrze mialy cukrzyce a te ktore dobrze zniosly wlasnie mialy dobre wyniki.
Ja 15 minut po wypiciu mialam taki zawrot glowy i zrobilo mi sie slabo na minute i potem przeszlo i wyniki mialam dobre a znajome (trzy) ktere sie zle czuly przez prawi3 caly czas po wypiciu mialy cukrzyce
Nie ma co go budzic. To bez sensu.
Musze wreszcie ogarnac becikowe. Przerqwtq mnie to. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A do nas zaraz wpadają znajomi na popijawę. Az mi szkoda ze nie mogę. A za ścianą dyskoteka
PS: Leci bania u cyganaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 23:42
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaronowa wyspalas sie??
Magdziulla widzisz ja jeszcze pi cycniki musze tam skoczyc ale potrzebuje do karmienia zapinany z przodu, maja takie??
Ostatnio tam jakis mierzylam i nie podszedl mi ale do karmienia mi nie zalezy
Madziulla to dobrze:) moze sie uda do wrzesnia:) bede trzymac kciukasy:):*
A pijesz ten caly inofolic moze?? Ja przy tym zaszlam moze warto:) -
nick nieaktualnyBozesz jak mi sie nie chce tego becikowego zalatwiac! Niech to ktos zrobi za mnie!
A kasa mi potrzebna ale ilosc papierow mnie dobija... Nie wiem w ogole jak rece w to wlozyc. Najgorsze ze potrzebuje zeszcze zlozyc oswiadczenie o podwyzszeniu dochodow. I tak o to utknelqm w martwym punkcie. -
nick nieaktualnyBle ble. Ale wypiłam raz dwa. Nie wiem czy to dobrze.
Basiunia ja wzięłam 2 z promocji na teraz, nie są do karmienia. Nie spodziewałam się, że wvtej cenie będą tak dobrze leżały. Muszę jeszcze szlafrok jakiś lekki kupić.
Ciri ucz się potem Nas nauczysz;) ale serio są z tym takie problemy, bo nie tak dawno moja znajoma składała i sprawnie poszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 07:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny