Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiestety tak. G ktory ma w dupie takie sporty nagle sie zainteresowal.
Basiunia co do pobierania moczu to wszystko zalezy. Jesli badania ogolne mozna kupic specjalne woroczki na mocz. Przyklejasz w okolice cewki moczowej o samo zbiera. Jesli na posiew to ja zrobilam tak ze po porannym karmieniu poszlam pod kran umyc jej pupe, potem w chodnej wodzie chwilke pomoczylam stopki. Polozylam na lozku podklad na to nagie dziecko i po 3 minutach zaczela siusiac przylozylam kubek i uzbieralam. Nastepnym razem bede to robic z G i potrzymamy ja w lazience nad umywalka. Jedna osoba trzyma druga lapie.
No ale zlapalam za pierwszym razem. Niby minimalna ilosc ale dalo rade -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem właśnie. Mój w trakcie zabawy drapie i jestem ciekawa czy u dziecka też tak to zinterpretuje.
Muszę pilnie kupić piżamki i rzeczy do szpitala.
Chociaż tam gdzie chcę rodzić dają piżamy na poród nawet wczoraj nam pokazywali. Nie omieszkam skorzystać, a potem w swoją skoczyć. Ponoć mimo braku urody są świetne.
No ale w innych nie ma, więc trzeba się przygotować.
Fajnie z tym zdjęciem, super pamiątka na kiedyś!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 21:53
-
nick nieaktualnyWiesz nawet jesli bedzie tak interpretowac to mozna kota nauczyc zeby inaczej sie z dzieckiem bawil. Np moj kot zupelnie inaczej sie ze mna bawi a inaczej z G.
Ona teraz bedzie sprawdzax ile jej wolno. Kot nie ma odruchu zeby zrobic krzywde takiemy malenstwu ale sam musi wyczuc i nauczyc sie bawic z takim dzieckiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla śliczne leginsiki
koszulki w pepco za 14.90, takze nie szkoda mi będzie jedną wyrzucic po wszytskim
ja siebie nie wyobrazam w tych standardowych z gizuczkami i ptrzeglądałam wczoraj gazeteke pepco a tu taki fart, dzis siostra pojechala i mi kupila
no ja mam mecz włączony w tle, ale od 2 h przeglądam wyprzedaze juz mam w koszyku sliczny płaszczyk zimowy z a80 zeta i kurtke na jesien
moze w koncu zrealizuje te zamowienia
Ciri dobrze wiedzieć, bo sie tak wlasnie dzis zastanawialm jak to pobrac
ej laski jaki termometr kupic? ten bezdotykowy (uczytalam sie i niby i tak tzreba miec rteciowy);/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasiunia dzięki za info jutro pojadę kupić
Ja mam w sumie wszystkie. Mam taki giętki zwykły, bo kiedyś Pani w aptece się pomyliła i sprzedała mi jako owulacyjny no i został, kupiłam w Lidlu ten na podczerwień niby do wszystkiego, jeszcze dokupię za ok 7 zł taki do wody.