Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dopiero się ogarnęłam po powrocie, pomagaliśmy znajomym w przeprowadzce cały dzień. Oczywiście faceci musieli opić co by się nie rozpadło, a jak:) więc mój już zdycha, bo on jest dupa do picia:)
Tak jak myślałam nie mam cukrzycy, mój wynik to 72, 139,116.
Ale krew dalej spada. Siuśków zapomniałam wziąć.
I jak Liwka po jedzeniu, to pierwsze? Sama robiłaś czy kupcze? -
nick nieaktualnyTak pierwsze. I kupne. Mam sloiczki spadkowe po tych dziexiach ciotki i G wolal sloik. Ja zie przekonalam ze ziemniaka i marchewke mozna dax domowa, byla rozmowa o nowelijkach ze dzieciom nie powinno sie dawac ale jak gotowane nie powinno miec to za bardzo znaczenia. Noo ale to tez jego dziecko on nie byl przekonanu wiec ustalilismy ze przez ok miesiac bedzie dostawac sloiki (a ze jeden na ok 3 dni starcza ten malutki to nie ma problemu)
-
nick nieaktualnyChwalę, że w ogóle sprawdził i ma swoje zdanie na ten temat. Mój wszystko zostawia na mnie. Byw fajne, ale jest też obciążające. Ja mam plan robić swoje, ale zobaczymy jak to wyjdzie.
Ale mnie teściowa wkurza, no jest taka wymuszaczka. Jak coś chce od Nas (a ciągle coś wymyśla) to męczy, żebyśmy ulegli. Wymyśliła, żeby P coś zrobił (znowu) powiedziałam jej parę razy dobitnie, że q sobotę nie mamy czasu, to później do P dzwoni i to samo, no i co oczywiście przyszła sobota i zdziwiona, że nie przyjedziemy to zaraz nowy pretekst wymyśla. Bo jak się tylko dowie, że P ma wolny dzień to zaraz mu organizuje zajęcia. Ciągle próbujemy ją oduczyć, ale nie da się -
nick nieaktualnyMoj tez jesli chodzi o dziecko zostawia wszystko mnie i zwykle mowi ze nie wie i sie nie zna. Ale jakos w tym temacie mial swoje zdanie wiec niech juz bedzie i bedzie jak on chce ;p
Nooo niestety mamusie tak maja. Moja nie ma takich zagrywek ze cos wymysla ona tylko na obiad zaprasza i zawsze i jak nie przejdziemy to się obraa. -
nick nieaktualny
-
My tez nie śpimy. Jestem zombi. Dzisiaj to juz w ogóle miała wrażenie ze go odkladam a on sie budzi a to np. 1,5 h mijalo
-
nick nieaktualnyNoo mi mloda dzis o 2 zrobila pobudke i potem o 4 i 6 i calay czas cyca. Wczoraj to co godzine chciala. Moje cycki nie wyrabiaja i ja tez.
Teraz wazy 6kg (ile dokladnie we czwartek bede wiedziec) a urodzila sie 3,480kg ale ona duzo spadla i w 3 dobie miala 3,060 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla moi tesciowie maja to samo, a mieszkany z nimi to se wyobraz:/ ale moj mezunio juz ich tak nauczyl ze jak wczesniej nie ustala co kiedy ma robic to nie robi bo tez bylo jak z pracy wracal czy mial wolneva bo to by trzeba bylo to a my ciagle w rozjazdach bo tu sie chcialo pojechac tu to wkurzalo w koncu i opiepezyl robia dalej to samo ale maz pomafa kiedy ma czas i ochote:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja ze swoja tesciowa mieszkalam przez 2 miesiace czy 3 a zaczelam mieszkac jak ze swoim G bylam dopiero 2 miesiace ;] a spotykalismy sie od 3 ;p
Najlepsze jest to ze u nas to moja mama bardzoej wykorzystuje G niz jego mama ;] i jak cos chce to dzwoni do niego i sie umawia (badz nie jesli G sie nie chce lub nie ma czasu) -
nick nieaktualnyTez myslalm ze nie wytrzymam alr mam bardzo twardy charakter xd i rzeklabym ze teraz to sa miody troszke se ich wychowalalm i teraz juz luz, maz tez nie przebiera e slowach takze da sie
A co do mojej mamy to jej duzo pomaga ale moim rodzicom to on sam proponuje pomoc ale ja mam cudowynych rodzicow to sir nie dziwe:D -
Dziewczyny jakie jaja...Normalnie hasła zapomniałam do forum..ustawiłam nowe a on mi ciągle ze złe i złe...no ja nie wiem...okazało się, że mi konto zniknęło czy coś
Podczytywałam Was cały czas, coś- niecoś wiem...Ciri- niedługo malutka do przedszkola puścisz ! Dziewczyny...z tymi rozmiarami to różnie bywa...mój nosił 68 tylko ...tydzień...a kazali kupowac najwięcej, że niby duzo ponosi:)tak samo pieluszki...2 nosił tylko chwilkę i został cały zapas:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 16:08
-
nick nieaktualny