Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosnie jak na drożdżach..Dziś dostal pierwsza łyżeczke wody:) siorbał az miło- dlatego zaczynamy dopajac pełna parą...az ni miałam sumienia zabirac mu tej łyzeczki:/ no ale 4 łyzki to 4 łyzki:(...bawi się, dokazuje...I uwielbia byc noszony w tuli. Do tego stopnia, ze zrezygnowalismy z chusty
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
basiunia wrote:Aa Picja kiedys sie zastanawialam gdzie Ty sie podziewasz;))
Co tam u Ciebie ?
No ja kupilam kilka na 62 duzo dostalam na 68 i 74 i zobaczymy rezzte wole na biezaco kupowac
Macierzyństwo jakos tak mnie wciągnęło- spędzamy na macie kilka godzin i z dnia na dzień sie mały tak rozwija, ze nie miałam serca siedzieć na forum:) -
nick nieaktualny
-
To my rozmiar 2 nosimy od miesiąca i nie zanosi się na szybki przeskok na 3. Trzeba testować.
U nas paskudnie. Leje od wczoraj:/ -
nick nieaktualnyU mnie 1 byly przez 3 tygodnie mniej wiecej. 2 przez 1,5-2 miesiace i teraz sa 3. Ale jak zaczynalismy nosic 3 to one byly lekko za duze ale zdecydowalismy sie na nie bo kupy coraz wieksze byly i w 2 potrafily wyjsc gora to raz a dwa ze byly wtedy te upaly to mniejsze prawdopodobienstwo odparzen.
Edit; u nas tex leje i ma lac caly dzien. Mnie glowa od wczoraj peka... Masakra.
Edit 2; Picja kupilam taka wanienke jak Ty masz ta turystyczna i naprawde fajna. Pod namiotem kapalam mala i bylo naprawde fajnie. Co prawda ta zalaczona pompka to srednia (ja uzywalam takiej do materaca wiec o wiele szybciej) ale fajne to ze gume miedzy nozkami dzieci mozna ale nie trzeba napompowywac. Wiec dziewczyny jak ktoras bedzie chciala wanienke turystyczna to tak zdecydowanie polecam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 09:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie w nocy i nad ranem padało, a od 8 spokój. Ale pochmurno i duszno, chyba nawet nie pójdę na ćwiczenia dzisiaj. Tzn. muszę jechać tam na 2 autobusy aż, więc to mnie zniechęca w mpk będzie zaduch.
Zaniosłam siuśki rano, kupiłam w ciuchu bodziaka, koszulę nocną (taka jak w Pepco) i bluzeczkę wszystko za 7 zł.
Teraz muszę zrobić listę obiadowo-zakupową na ten tydzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 11:14
-
nick nieaktualnyDziewczyny mogę Was zalać zdjęciami? Wrzuciłabym Wam zzrzuty ekranu z koszyków z allegro, gemini i rossmanna i jakbyście zobaczyły czy o czymś zapomniałam?
To będzie 5 zdjęć. Głównie chodzi o higieniczne produkty, leki, kosmetyki. Z tego co może się rzucić w oczy to brak maści majerankowej, bo nie mają na stanie i mam sporo pieluch tetrowych po kimś, więc dokupuje tylko, mam małe opakowanie sudocremu i płyny do prania i małą butelkę. Poza tym nie mam nic z takich rzeczy.
Jak myślicie co warto jeszcze wrzucić? Może nie będę Was na razie spamować, dajcie znać czy macie chęć rzucić okiem to wtedy wstawię zdjęcia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWez sobie za 2 reczniki malym dzieciom zdarza sie prykac kupa po kapieli i wiecej wkladek laktacyjnych. Nie wiem ile podkladow do szpitala (na lozko) wzielas ale wez sobie ze 3 minimum. Bo czesto w szpitalu daja ale lepiej miec w razie cos. Ja zurzylam po cesarce 4 bo mialam cewnik i po nim lecialo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ rossmana chyba wszystko i z apteki kup sobie wode morska oraz wit b + k ja uxywam fajna bo w aerozolu. Najlatwiejsza aplikacja.
Edit; na wode morska patrz ktora jest od urodzenia bo nie wszystkie sa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 11:58
Magdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam już 3 ręczniki kupione zapomniałam dopisać, a podkładów tu jest 10pak bella, 2x semi plus mam u rodziców awaryjnie, bo kiedyś dostali. Nad wkładkami laktacyjnymi się zastanawiałam ile tu jest 24szt na szkole mówili, żeby nie kupować na razie. Wrzucić więcej?
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Z rossmana chyba wszystko i z apteki kup sobie wode morska oraz wit b + k ja uxywam fajna bo w aerozolu. Najlatwiejsza aplikacja.
Edit; na wode morska patrz ktora jest od urodzenia bo nie wszystkie sa.