Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPicja tulimy:)) a bedziecie jeszcze probowac??
Magdziulla ja juz dwa tyg mam produkty na gemini w koszyku i nie moge sie zmobilizowac zeby je zamowic mam tam 450 zeta wiec mi schodzi haha
Kurde czytam co wy tam jeszcze polecacie i glowa mala jeszcze widze ze mi obcimavzek brakuje przescieradla i katarka:/
Zaraz dorzuce:D
Kosmetykow witamin na razie nie kuopje, zobacze co kaze polozna do mycia mam, sudocrem mam a reszte na biezaco;)
Mysle zamowic sobir te nakladki silikonowe na poersi:D znaczy mam w koszyku z canpola i avent -
A mi przyszedł podgrzewacz, a poduszkę klin koleżanka właśnie wysyła
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
basiunia wrote:Picja tulimy:)) a bedziecie jeszcze probowac??
Magdziulla ja juz dwa tyg mam produkty na gemini w koszyku i nie moge sie zmobilizowac zeby je zamowic mam tam 450 zeta wiec mi schodzi haha
Kurde czytam co wy tam jeszcze polecacie i glowa mala jeszcze widze ze mi obcimavzek brakuje przescieradla i katarka:/
Zaraz dorzuce:D
Kosmetykow witamin na razie nie kuopje, zobacze co kaze polozna do mycia mam, sudocrem mam a reszte na biezaco;)
Mysle zamowic sobir te nakladki silikonowe na poersi:D znaczy mam w koszyku z canpola i avent
sudokrem dostalismy w szpitalu taki maleńki- ja nie wiem ile tam jest...moze naparstek..i jeszcze nie zuzylismy połowy wiec nie szalejcie z tym sudokremem:P -
ciri22 wrote:Mi przyszla sukienka dla Mlodej i kubek juz drugi bo pierwszy nie konca spelnil moje oczekiwania. Moze kiedys do niego wrocimy.
o malutka pije z kubka:)? koniecznie zdjęcie wstaw! a próbowałas kubka 360 stopni? mmam dla siebie- taki Lovi;) i sobie chwalę
Basiunia- nie bedziemy próbować...to była klasyczna nieuwaga:) a nakłdek nie kupuj...wyslę Ci swoje tylko odezwij sie na prv...mam nowe, nieuzywane, wyjęte z opakowania ale przysięgam, że nie użyałam, bo w szpitalu mi panie dały ale okazały sie niepotrzebne i jedne i drugie...mam jakies takie super cienkie...nie bede potrzebowała...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 15:20
-
nick nieaktualnyPije. Wydawalo mi sie ze juz wstawialam zdjecie. Z poprzedniego sama sobie do buzi wkladala i pila. Z tego jej troche ciezej trzymac ale tez pije. Na razie ma z ustnikiem. Tego 360 probowalismy u ciotki Ale ma za male ustka na razie. Pije z niekapka nuk a wczesniej z fisher price niekapek po 4 miesiacu.
-
Tadek kupił bratu kota
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1c5cd246f25.jpgciri22, Magdziulla, ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle Słodziak i on na każdym zdjęciu uśmiechnięty:)
Ja sudocrem też dostałam ze szkoły rodzenia mini.
Basiunia Rossmanna i aptekę zostawiam na koniec, bo tu się ceny nie zmieniâ, aukcje nie skończą i jeszcze może coś najdzie na myśl.
W tym msc jeden sprzedawca z allegro, potem reszta i pościel. Ale to już pod koniec lipca/sierpień po wypłacie. No i reszta na sierpień/wrzesień. Jeszcze łóżko musimy kupić dla Nas, ale to już po narodzinach raczej:)
Już nie mogę doczekać się paczki, też tak uwielbiacie je dostawać?
Ciri wstaw foto jak ubierzesz Liwię! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOsz w d. dobrze, że nie na okno. U mnie na mieście też straty, ale żeby było wesoło na moje osiedle już końcówka dotarła burzy z 5 min trwało.
Ej coś mnie w końcówce ciąży bierze na słodkie:/ dla mnie to nowość, bo ja nigdy nie byłam słodkolubna. Muszę się opanować, bo nadrobię. A chciałam skończyć z wagą tak 61kg góra. -
nick nieaktualny
-
musze się pochwalić dostaliśmy od znajomych Jacka matę edukacyjną.
Kupili taki sam model jak miał Tadziu tylko, ze odświeżony . Fajnie, ze tak trafiliciri22, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny