X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja :( tulimy:)) a bedziecie jeszcze probowac??

Magdziulla ja juz dwa tyg mam produkty na gemini w koszyku i nie moge sie zmobilizowac zeby je zamowic :D mam tam 450 zeta wiec mi schodzi haha :D
    Kurde czytam co wy tam jeszcze polecacie i glowa mala jeszcze widze ze mi obcimavzek brakuje przescieradla i katarka:/
    Zaraz dorzuce:D
    Kosmetykow witamin na razie nie kuopje, zobacze co kaze polozna ;-) do mycia mam, sudocrem mam a reszte na biezaco;)
    Mysle zamowic sobir te nakladki silikonowe na poersi:D znaczy mam w koszyku z canpola i avent :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak juz kupować to jedne. Albo nie kupować naz w aptece kupi jakby co ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi przyszedł podgrzewacz, a poduszkę klin koleżanka właśnie wysyła ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi przyszla sukienka dla Mlodej i kubek ;) juz drugi bo pierwszy nie konca spelnil moje oczekiwania. Moze kiedys do niego wrocimy.

• Eliza vel Picja Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    Picja :( tulimy:)) a bedziecie jeszcze probowac??

Magdziulla ja juz dwa tyg mam produkty na gemini w koszyku i nie moge sie zmobilizowac zeby je zamowic :D mam tam 450 zeta wiec mi schodzi haha :D
    Kurde czytam co wy tam jeszcze polecacie i glowa mala jeszcze widze ze mi obcimavzek brakuje przescieradla i katarka:/
    Zaraz dorzuce:D
    Kosmetykow witamin na razie nie kuopje, zobacze co kaze polozna ;-) do mycia mam, sudocrem mam a reszte na biezaco;)
    Mysle zamowic sobir te nakladki silikonowe na poersi:D znaczy mam w koszyku z canpola i avent :)

sudokrem dostalismy w szpitalu taki maleńki- ja nie wiem ile tam jest...moze naparstek..i jeszcze nie zuzylismy połowy wiec nie szalejcie z tym sudokremem:P

atdcj44jkiiobkzm.png

Wysłany: 20 czerwca 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Mi przyszla sukienka dla Mlodej i kubek ;) juz drugi bo pierwszy nie konca spelnil moje oczekiwania. Moze kiedys do niego wrocimy.

o malutka pije z kubka:)? koniecznie zdjęcie wstaw! a próbowałas kubka 360 stopni? mmam dla siebie- taki Lovi;) i sobie chwalę:P

Basiunia- nie bedziemy próbować...to była klasyczna nieuwaga:) a nakłdek nie kupuj...wyslę Ci swoje tylko odezwij sie na prv...mam nowe, nieuzywane, wyjęte z opakowania ale przysięgam, że nie użyałam, bo w szpitalu mi panie dały ale okazały sie niepotrzebne i jedne i drugie...mam jakies takie super cienkie...nie bede potrzebowała...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 15:20

atdcj44jkiiobkzm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pije. Wydawalo mi sie ze juz wstawialam zdjecie. Z poprzedniego sama sobie do buzi wkladala i pila. Z tego jej troche ciezej trzymac ale tez pije. Na razie ma z ustnikiem. Tego 360 probowalismy u ciotki Ale ma za male ustka na razie. Pije z niekapka nuk a wczesniej z fisher price niekapek po 4 miesiacu.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tadek kupił bratu kota ;)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1c5cd246f25.jpg

ciri22, Magdziulla, ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png

Wysłany: 20 czerwca 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahaha cudowny brat:)

atdcj44jkiiobkzm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Wladek jaki zadowolony :) fajny ten kot ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Słodziak i on na każdym zdjęciu uśmiechnięty:)

Ja sudocrem też dostałam ze szkoły rodzenia mini.
    Basiunia Rossmanna i aptekę zostawiam na koniec, bo tu się ceny nie zmieniâ, aukcje nie skończą i jeszcze może coś najdzie na myśl.
    W tym msc jeden sprzedawca z allegro, potem reszta i pościel. Ale to już pod koniec lipca/sierpień po wypłacie. No i reszta na sierpień/wrzesień. Jeszcze łóżko musimy kupić dla Nas, ale to już po narodzinach raczej:)
    Już nie mogę doczekać się paczki, też tak uwielbiacie je dostawać?:)

Ciri wstaw foto jak ubierzesz Liwię!

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla priv ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos wam pokaze bo zapomnialam w piatek.

Tak wygladaly 3 drzewa pod moim blokiem po tej trabie.

c75221120cb24480med.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osz w d. dobrze, że nie na okno. U mnie na mieście też straty, ale żeby było wesoło na moje osiedle już końcówka dotarła burzy z 5 min trwało.

Ej coś mnie w końcówce ciąży bierze na słodkie:/ dla mnie to nowość, bo ja nigdy nie byłam słodkolubna. Muszę się opanować, bo nadrobię. A chciałam skończyć z wagą tak 61kg góra.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczescie ja na 6 pietrze az tak wysokich drzew nie mamy. Ale tak naprawde jakby spadlo na budynek nie wiadomo co by bylo.... ;/ mogly by byc mega straty.

Wysłany: 20 czerwca 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, okropnie musiało wiać...U nas dzis brzydko i pada...na dodatek nie moge dostać zadnego kremu na wiatr i niepogode bez wody w składzie:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 16:32

atdcj44jkiiobkzm.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze się pochwalić dostaliśmy od znajomych Jacka matę edukacyjną.
    Kupili taki sam model jak miał Tadziu tylko, ze odświeżony ;). Fajnie, ze tak trafili

ciri22, littleladybird lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo super ;)

Napisali do mnie z zusu na maila. Muszejutro do nich zadzwonic.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri co tam napisali?

9 lipca mam dwa wesela i musze kupić jakas sukienke. u mnie w miescie nie ma nic sensownego. polecacie jakies strony w sieci?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 17:23

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ze prosza o pilny kontakt z UBS (podali numer) w sprawie dwoch korekt (czyli tak jakby za luty dobrze bylo skorygowane a za maj juz sie nie przyczepili.

Moj NieMaz zrobil wczoraj cos takiego
    0e81333ab841fe00med.jpg

ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość

‹‹ 701 702 703 704 705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ