Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:Ostatni maierzyński?? co tak krótko?
Ewi- jest jeszcze Elpasa...oni maja ciazowe ale tez zawyzone rozmiary
Basiunia- pisz smiało- mam jeszcze wkładki laktacyjne canpolu-no ja ich nie dzierżę bo ten plastik jest okropny w nich i mam nimal pełne opakowanie. jakos spłszcze w kopercie:P może Tobie się przydadzą...Cos tam jeszze wygzebię z szafy z zapasami...Mam jeszcze majtki siatkowe. O własnie. W szpitalnej torbie poszukam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 22:46
ewi0808, basiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Picja
Mam sukienkę z vubu. Kupiłam ją kiedyś i tak jakoś mi nie przypasował krój - http://www.vubu.pl/product-pol-61246-Rozkloszowana-sukienka-mini-na-wiosne-rozowa.html, ale stwierdziłam, że będzie idealna na wesele we wrześniu. Przymierzyłam ją w niedzielę i do września z brzuchem sie na penwo nie wcisnę będe musiała szukać
(mam sporo rzeczy z vubu i wszystkie sa super, chociaż raz odsyłałam sukienkę, jak na rozmiar xs była stanowczo za duża ).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 08:56
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rok można być na "macierzyńskim, mniejsze pół roku to macierzyńki a reszta to tzw rodzicielski. Przez pierwsze pół roku możesz wziąść sobie 100% wynagrodzenia potem 60% albo przez cały rok 80%.
Madziulla na jedno wychodzi.
Tylko że nie mam opcji siedzieć z dzieckiem w domu przez cały rok. Firma sama się nie będzie prowadzić- a pracownicy... hm bez komentarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 10:28
-
nick nieaktualny
-
mina mojego męża była bezcenna.
Kupiliśy róznych pieluch (pamepr dada itp). Wczoraj mówi ale mamy pielluch na długo wystarczy nie będe musiał szybko iść do sklepu żeby je kupić. a na to mu odp: dziewczyny z różowego fb powiedziały że wystarczy n a 10 dni. biedak sie załamał
-
nick nieaktualny