Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj czasem robi ale woli moje dania. W weekend robil faszerowane papryczki kuskusem
Ewi w ogole dziwne bo zlozylam DRA na kwoty 150zl a w pue mam wpisane jakbym zlozyla wniosek na 300zl i ze mam niedoplate. (bo zaplacilam tyle ile w zeszlym miesiacu) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOch jak cudownie przyszedł deszcz:) już naprawdę nie było czym oddychać, na targu myślałam, że nie dam rady.
Ja czekam teraz na pierwszą wypłatę z zusu i ciekawe czy będzie ok. Oni zawsze po 30dniach od przekazania zwolnienia płacą czy mogą wcześniej/później?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 19:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla u mnie to tak działa. powiedzmy ze mam L4 do 10.06 to około 12.06 za te dziesięć dni czerwca mi wypłacili a że dosłałąm koleo wytjne zwolnienie które mam do 10.07płacą mi jeszcze na koniec czerwca to co mi sie należy za czerewiec. a potem znów za 10 dni lipca dostane wcześniej a rszte na koniec lipca.... Co ZuS to inna bajka
-
nick nieaktualnyAch to u mnie mogłoby być podobnie. Mam teraz do 24.06, później doniosę następne. Tylko szykowałam się, że wypłacą za to dopiero na początku lipca, bo moja firma długo się zbierała z przekazaniem zwolnienia do zusu. Jeszcze ok 3.06 nie przekazali, a że zus ma 30 dni...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:Ciri co tam napisali?
9 lipca mam dwa wesela i musze kupić jakas sukienke. u mnie w miescie nie ma nic sensownego. polecacie jakies strony w sieci?ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPicja to super odezwe sie na priv w sprawie tych nakladek;)
Evi sukienki polecam na vubu.pl wybor duzy jakosc spoko tylko bierz rozmiar mniejsza niz nosisz
Ja wzielam trapezowy kroj zeby byl na brzuszek w rozmiarze s i musze jeszcze sporo przyttc albo zwezic zeby ubrac )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 21:24
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny