Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak ja powiedziałam mojemu w sklepie przy pampersach, że trzeba 10 dziennie liczyć, najpierw było -"Ile?!" a potem dłuższą chwilę stał i przeliczał, ale na koniec powiedział, że spoko nie wychodzi tak źle. No ale liczył akurat Dady:)
No a propos to jakaś promocja jest w biedronce na dady, ale te od 2 w górę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo mi idzie 4-4,5 opakowania miesięcznie dady (w zaleznosci jakie bo teraz zrobili niby jakieś nowe a sa pakowane w mniejszej ilosci) a daja dosc czesto te promocje to zawsze jakoś się tam zalapuje. Jeszcze nie kupowalam ich w standardowej cenie ;p tylko 1 bo na nie nie było promo.
-
ciri22 wrote:Noo mi idzie 4-4,5 opakowania miesięcznie dady (w zaleznosci jakie bo teraz zrobili niby jakieś nowe a sa pakowane w mniejszej ilosci) a daja dosc czesto te promocje to zawsze jakoś się tam zalapuje. Jeszcze nie kupowalam ich w standardowej cenie ;p tylko 1 bo na nie nie było promo.
Ciri te nowe mniej pachna chemią, maja z tyłu więcej wypełnienia chłonnego, tzn sięga ono wyzej niz w poprzednich trójkach (u nas to super! bo mały w chuście wszystko wyciskał do góry;)...i chyba ma szersze tasmy boczne..z tego copamiętam, bo tej starej wersji juz nie mamy...szkoda, że nie maja rozcigliwych plecków...
Dlaczego pieluchomajtki są takie drogie? Tak wygodie jest na spacery brac pieluchomajtki...cyk i ubrane np.po ważeniu u lekarza...
Dady sa świetne tez jako "zapchajdziury" jak inne pieluchy np. w 2 sa za małe juz a 3 jeszcze za duże...tak mamy własnie z rossmannowymi...bo one były dla nas najlepsze. nie sa bielone chlorem i maja mało rysunków, których farba oczywiście potencjalnie moze uczulać...własciwie jedyne co to uczuliły nas pampersy 0 i 1...az mały miał bordowe okolice pieluszkowe, siusiaczka i wszystko...przez ten ich balsam głupi,który jest szczytem chemii i wale bym sie nie zdziwiła jakby tam był glikol propylenowy....Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 12:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z dady fantastyczne sa płyny do mycia...ta emulsja...To AA dla nich robi...Ja ją uwielbiam bo jest gęsta, nie tłuści jak emolienty wanienki, a działa jak emolient..Z tym, ze moze tez być swietna jako płyn bo mozna nią wzniecić pianę Najpierw uzywalismy Rosmanowe i Hipp ale nie sprawdziło sie u nas:( Mamy zapasy takie, ze hohohoh więc i ja teraz stosuję
-
ciri22 wrote:Wiem. Ale u mnie już w 3 biedrach nie ma. (G wczoraj był po pieluchy i chusteczki i już nie bylo)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 12:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo promo to do jutra jest jakby co.
Ej muszę iść tyle mam roboty, a tak po tym spaniu jestem rozlazła. W sumie to od kiedy taka pogoda jestem, ale wczoraj i dziś to bym nic nie robiła. Muszę pozmywać, wstawić obiad i poprasować. Jak tu się zmusić. -
nick nieaktualnyJa mialam tak w niedziele i wczoraj. Nic nie zrobilam. W dziele 3 drzemki i glowa mi pekala. To samo wczoraj ale bez drzemek. Obiadu nie zrobilam byla pizza a dzis wreszcie troche odzylam. Zbiore sie i pojde z mloda na spacer tylko zobacze o ktorej ma byc ulewa zeby sie w nia nie wpakowac.
Zaraz musze wymoczyc ciuszki bo oczywiscie po tej dyni zapimnialam. To wstawie jeszcze praniem
A i w tym tygodniu wreszcie na spotkanie z jedna mama sie umowilam
Mam do odebrania prezenty dla tego mojego kuzyna na 3 urodziny. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasiunia ja póki co mam jedną małą paczkę dady. Kupię jeszcze babydreamy (cholercia do niedzieli były w promo razem z chusteczkami tymi extrasensitive-zagapiłam się) no i pampersy.
I chyba tyle, sprawdzę. Kuszą mnie czasem promocje, na większe ale tak myślę, że chyba nie ma sensu.
Dla mnie najlepsza opcja to dady, bo mam biedrę pod blokiem dosłownie 3 min i jestem zawsze na bieżąco, rossmann też może być, bo jest trochę dalej, ale spokojnie z wózkiem dojdę, chociaż wiadomo tam bywam rzadziej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak zaczęłam miec trzy na h i nie przeszly pi nospie to zaczęłam sie martwic . Bo przy 2 na h ale nie regularnych to jeszcze nie reagowalam.