Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie strasze bo powiedzieli ze to nic strasznego ale juz w tych ostatnich tygodniach lezalam wiecej na prawym boku bo na ktg tetno uciekalo (nie to ze go nie bylo ale ze wlasnie przez taki ucisk sie nie pisalo bo pepowina byla schowana/ lekko przygnieciona i co jakis czas uciekalo z monitora) noo ale to juz bylo przy samej koncowce jak bylam na obserwacji w szpitalu.
-
Jezu moja mama zrobiła najlepsze ciasto truskawkowe ever. Prawie cala blachę zezarlismy. Zostalo tylko dlatego ze nie wypada zjesc całego
ciri22, basiunia, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Jezu moja mama zrobiła najlepsze ciasto truskawkowe ever. Prawie cala blachę zezarlismy. Zostalo tylko dlatego ze nie wypada zjesc całego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie sie chce seksu. Ale ostatnio nawet i moj mowi ze juz chce ale jakos zawsze tak wychodzi ze albo dziecko niezbyt laskawe jest zeby nam dac na to czas albo ja mloda na noc nakarmie i odsaje G do uspienia. (Ostatnio przy cycu nie usypia i w ogole wieczorem ze mna nie chce spac za to u G 5 minut i spi) a jak daje G do uspienia to ja glowe do poduszki i odplywam.
-
nick nieaktualnyMój Kochany Kopalec wrócił do aktywności co mnie bardzo cieszy:). Kurczę dziwnie będzie nie mieć jej w brzuchu...
Mi jest cudownie jak się przekręcam, nic mnie dusi, zgagi nie mam w ogóle, ale tak w półśnie, moja podświadomość jest już zaprogramowana, że powinnam na lewym i koniec. -
nick nieaktualnyA ja seksy mam i zastanawiam się kiedy powinniśmy przestać. Czy można do końca?
Ciri nie odpłyń raz, skoro chętny, w końcu, musisz skorzystać może się rozkręci, im częściej tym bardziej libido wzrasta.
Boję się, że po porodzie będzie lipa, że mnie rozepcha. Można jakąś profilaktykę na to zastosować? -
nick nieaktualnyOstatnio ja nie odplynelam to on odplynal ;p nie da się zaplanowac.
Mozna się seksic do odejscia czopu (wiekszosc osob tak twierdzi bo czop zabezpiecza przed bakteriami) to tak bezpiecznie a niektórzymowia ze do odejscia wod plodowych.
Jedyne co mozna to cwiczenia mięśni kegla. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiunia wrote:Tez gadalam z polozna i wole byc pocieta, bo fajnie jak sie peknie troche ale tego nie przewidzisz i jak pojdzie do odbyto to podobno dramat mozna ho nawet uszkodzic:/
Moja ciotka tez takie male urodzila i tez pekla. Lekko ale jednak. Ja urodzilam najwieksze i jakbym miala naturalnie rodzic konircznie bym sie kazala podciac
Ewi dzieki spoko to sie nie spieszylo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 10:56
-
nick nieaktualnyWtocilam ze spaceru (1,5godziny mnie nie bylo) poszlam odebrac prezenty na sobotnie urodziny. I odebralam tylko jeden bo tak goraco ze stwierdzilam se wracam do domu i popoludniu wroce. Spocilam sie jak nie wiem co. Mloda wode co 0,5h popinala bo piane toczyla z ust.. ;/
-
My mamy w domu lód. Mąż rano jak jedzie do pracy otwiera szeroko balkony. Za godzinę ja zamykam. Jest zimno. I wtedy po stronie słonecznej zamykam rolety...i słońce nie wpada...a w domu chlodek. A większość moich sąsiadów w południe otwiera balkony po słonecznej stronie !!!!