Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Sukienka na szybkie wyjścia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1686ef1e3601.jpg
Eliza może lubią jak im cieplo. Tez lubię slonceciri22, basiunia, Magdziulla, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy mogę tutaj prosić o poradę tzn co myślicie.... Test owulacyjny pokazał dwie mocne kreski w sobotę.... Kochałam się w pt i w niedziele.... A w pt miałam śluz płodny z odrobinka krwi...od pn mam dużo białego gęstego śluzu.... Czy kochałam się w odpowiednim czasie????Małgorzata
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa ja też - zwlaszcza teraz lubię takie szybkie kiecki. Ale zgrabna jesteś!
Ja mam teraz problem z dołem, mam tylko jedną spódniczkę, w którą wchodzę, ale taka szeroka jest, przydałyby się spodenki, muszę w końcu kupić. Bo tak to w sukienkach chodzę, a nie zawsze mam chęć.
Idę do gin zaraz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam u gina. Generalnie wszystko dobrze, wyniki ładne zbadał szyjke i ok, macica ładnie wysoko. Ale mówi, że widać, że mam ucisk na dole, jakaś żyła czy coś, opuchnięte i faktycznie przed wyjściem spojrzałam sobie ta lusterkiem, a tam masakra w zyciu takiej nie miałam ze 3 razy większa i sina jak nie wiem co. Na.spojenie nic nie da się zrobić, w skrajnych przypadkach wcześniej rozwiązać. Mam więcej leżeć z nogami do góry.
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Ja dopiero weszlam do domu. Mega goraco. Bylam na 11:40 na szczepieniu i spedzilam tam godzine! Urlopy sie zaczely i byla jedna pielegniarka. Potem poszlam odebrac prezenty i kupic cos dla tescia na dzien ojca. I zrobilam sobie mega odcisk! Wrrr.