Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupiła sobie sukienke
A propos pieluch to niestety 2 nie byly w promocji. Ale kupilam 2 paczki. Jak je zuzyjemy to pewnie kupie 3.
Zalozylam Wladziowi dzisiaj body 56 i jakies takie male jest...
Musze mu podkladac koc jak chce żeby lezal na boku. Teraz lezal na plasko i znów go ratowalam:/a -
nick nieaktualnyTo Liwia miala to samo z boku obracala sie na plecy jak nie miala koca a wtedy jej sie mleko do gardla ulewalo i sie dusila. Dlatego ja szybko zaczelam klasc na brzuchu bo wtedy ulewa sie na zewnatrz jak cos a i dla bioder jest dobra ta pozycja (na boku jest niezalecana, choc ja tez dlugo kladlam) noo i masowanie brzucha Liwia miala i problemy z kupa (budzenie sie z placzem na kupe) sie skonxzyly.
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Pokaz sukienke!
Ja mam opory przed kladzeniem do spania na brzuchu:/ -
nick nieaktualny
-
mój teraz całe dnie na brzuchu- najgorzej go przewinać na brzuchu- ale w nocy rozwalony jak mors na plecach leży...Poszłam po te pieluchy i kupiłam w prmocji ale nie 2 paczki tylko w tym kartonie...tym z fotobudką
baronowa- my kupiliśmy to:
http://www.ninoshop.pl/690,ty-i-my-bezpieczne-waleczki.html - na 2 miesiące było ale sprawdziło się...bo on na boku spać nie chciała mocno ulewał. Kupilismy klinowa poduszkę ale z niej...zjeźdźał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 18:17
-
ciri22 wrote:Na drzemki w ciagu dnia tez?
I tak pokaż sukienke:)
On spi na podniesionym materacu. I nie dusi sie ulewaniem, a ślina, albo katarem . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jeden jedyny skurcz jaki miałam w ciąży był na początku gdzieś w 5tyg i tyle.
Baronowa pokaż sukienkę!
Ja też będę miała wesele za tydzień. Mieliśmy nie iść, bo z kasą krucho, ale okazało się, że im dużo osób odmawia, więc pójdziemy. Ale mam nadzieję, że zamieszczę się w kieckę, którą.kupiłam na ostatnie wesele. Specjalnie wzięłam elastyczną. -
Jutro wam pstryknę.
Z ta Glowa to w ogóle dziwne, bo jak leży na brzuchu to nie podnosi, a jak go daje do odbicia albo trzymam ma piersiach to zadziera glowe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle Liwii z plaskiego (w lozeczku czy na macie) tez trudniej wychodzilo. Mysle ze to kwestia tez tego ze na cycku ma po co sie podnosic w koncu moze zobaczyc mame w na lozeczku mu sie nie chce. Moze sie okazac ze jak go do snu polozysz na brzuszku to sam sobie ulozenie glowy zmieni ;p nawet nie bedziesz wiedziec kiedy.
-
Dobry. Jak nocki.
U mnie slabo bo zamiast spać to na laptopie cos robiłam. I mi zeszlo do 1:/ głupia ja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny