Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bylam suka a nie matka ;p mnie brykanie nic nie przeszkadzalo i spalam. Czasem G mowil ze jak sie do niego przytulalam to on nie mogl spac bo mloda go po nerach kopala a ja smacznie sobie spalam ale coz taki okres ja to noce jakos kolo 34 tc zaczelam przesypiac ladnie jak brzuch mi sie obnizyl.
Wsciekla jestem na swoja wage bo nie wim gdzie te kilogramy sie kryja. Ostatnio sie mierzylam to wychodzi ze z dupy mi spadlo kilka centymetrow a waga stoi... -
nick nieaktualnyMnie też nie przeszkadza kopanie
Bardziej bol zoladka jak spie na wznak a potem sie probuje przekrecic na bok, matkp co za bol:/ ale juz nie dlugo
Ciri a pomalu to przyzwyczajaj małą do jakiego tableta albo komorki:D widze ze juz coraz mniejsze bable dostaja i zaczyna mnie to przerazac:o -
nick nieaktualny
-
Moj syn na urlopie jest. To tez nie dzwoni tylko pisze smsy . Ja nie wiem co on w szkole bedzie robil
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie też kopanie nie budzi i nie boli, tylko stwierdzam, że jak się ja budzę w nocy ona też zaczyna brykać i tak jej może zostać po drugiej stronie.
Ewi dawaj znać co tam.
Ciri mówię Ci spróbuj brzuszki robić.
Przez te pieprzone ataki zaczynam co raz bardziej martwić się o Męża na ŚDM:/ mam jechać do mamy, ale nie wiem czy to dobra myśl, bo będę daleko od szpitala, a pewnie będę mega zestresowana:/ -
Magdziulla- no mieliśmy w okolice Nicei jechać z małym na wakacje do znajomych:/ Ewi- wytrzymaj! Juz nie mogę się doczekać od poczatku wiedziałam ze chłopczyk:). Nasz malutki ma juz 74 cm i wazy 8,4 kg:-)Basiunia- jak przygotowania:)? Mam nadzieje ze się wylegujesz i odpoczywasz!
Ciri- u nas sprawdzila sie butelka w środku z wodą, olejem i brokatem:)ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwi a ile Ty tej szyjki miałaś? Kurczę to możliwe, że niedługo się rozpakujesz. Kurczę niepotrzebne Ci te wszystkie stresy. Powinnaś teraz odpoczywać i fizycznie i psychicznie. Oby wszystko było dobrze i Mały poczeka. Bo faktycznie mąż by się zdziwił, że kilka dni, a dziecko na świecie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 11:18
-
nick nieaktualnyPicja kochana co u Ciebie?? Jak sie czujesz? Cos powiedzieli? Pomogli??
A co do przygotowan to juz wszystko wyprasiwane, torbe tylko musze skompletowac do porodu bo na razie mam taka jakby zas trzeba bylo na magnez jechac a reszte nie wiem co moge jeszcze zrobic
Evi kurcze przetrzymaj jeszcze troche:* ja mam krotsza szyjke i delikatne rypanie w krzyzach jak wstane ale leze bo ja musze jeszcze ze 3 tyg wytrzymac:) a w szpitalu jestes czy Cie puscili? -
nick nieaktualny
-
Mnie tydzien przed porodem zaczelo uciskac na dole. Siku mi sie ciągle chciało. Bylo jakby ciężko na spojeniu. Jakby mi naciskal..i czułam dyskomfort. Niewygodę...uklucia. Basiunia. Potwierdzili przypuszczenia ze choroba meniera. Uszkodzony blednik lewy 44%. Prawy ok. I ubytek sluchu. No nic. Trzeba żyć dalej ale prawo jazdy idzie w kąt