Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane, czy mógłby ktoś zerknąć na mój skromny wykres. Jestem pełna nadziei że może teraz się udało ale dziś zrobiłam test i jedna kreska. Jest to mój 26 dc, cykle 29 -30 dniowe. Czy mogłabym się bardziej doświadczone poradzić? Od dlugiego czasu prowadzę samobadanie i samoobserwację i za każdą razą mam kołomyj w głowie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywłaśnie też myślałam o czymś w stylu chabrowy, ciemny niebieski. W sumie chabrowy to kolor przewodni wesela. A sukienka ma kolor pudrowy i ma złoty, cienki pasek.
A co myślicie o takich butach (niewielki jest wybór w moim rozmiarze i tak, żeby było tanio)
http://allegro.pl/sandaly-meliski-balerinki-zlote-35-i6339489928.html#thumb/3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie mam właśnie i zastanawiam się jak się będzie nosiło czy stopa się nie spoci. Może po prostu włożę swoją wkładkę awaryjnie. A ten krój idealnie by pasował do sukienki, on jest elegancka i taka jakby lekka, więc takie zwykłe balerinki będą wyglądały ciężko do niej.
A do tego chabrowy manicure. Chyba by było fajnie, nie?
Męża nie ma, więc robię spa i oglądam filmiki o karmieniu piersią. No mam ciągle dziwny lęk, aż dreszcze mnie przechodzą, muszę się na oglądać i oswoić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jakbys sobie zwykle zlote sandalki wziela? Do takiej sukienki beda pasowac
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6319691462
A noge beda lepiej trzymac. Nie potkniesz sie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 19:33
-
Pomarańcza na początku ciąży szyjka wysoko twarda zamknięta.
A wykres dalej masz niedostępny.
a co do pokrzywy to ja pije cały czas i nie puchnę póki co. Pokrzywa ma też dużo żelaza. MAm pokrzywę polnąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 19:34
-
nick nieaktualnyJak masz link to daj, bo ja na allegro tylko 4 pary znalazłam. Chciałam tak to 60 zł, a noszę 35, więc nie jest łatwo. Jeszcze poszukam, a jutro męża do sklepu zaciągnę. Jak coś będę się Was radziła, chociaż wolę przymierzyć, no i zobaczyć na żywo.
Jestem zielona:) zrobiłam algi na twarz i od razu brzuszek dostał