Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie. Bo ja sandałki mam , nawet by pasowały, bo są żółto/złote(chociaż te które wysłałaś bardziej by pasowały) i miałam je pierwotnie założyć, ale potem zaczęłam myśleć czy na wesele przystoi zakładać sandały? w sumie sama nie wiem, zawsze zakładałam zakryte szpilki teraz dopiero mam dylemat, bo ma być jednocześnie wygodnie.
Ewi to teraz mi mówisz, że w pokrzywie jest żelazo, a ja wymyślam jak tu przemycić w jedzeniu. A ile dziennie pijesz i w jakich porach? -
Ciri, twoja ćwiczy przemieszczanie. Moj juz obmyśla jak zdobyć świat
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa67428da201.jpgMagdziulla, ewi0808, basiunia, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA i ja bym nowych butow nie kupowala jak jakies masz ktore pasuja. Pamietaj jestes w ciazy. W koncowce. Brzuch ciazy a nogi puchna. Musi Ci byc wygodnie. Rozchodzone buty to najlepsza i nawazniejsza sprawa. Bez sensu cos kupowac co sie okaze ze za dwie godziny musisz zdjac...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuszę się przymierzyć i pomyśleć, zrobię Wm foto to podpowiecie może, ale to nie dziś. Chociaż te, które wysłałaś też kuszą w tej cenie i mega by pasowały. Na razie tfu tfu stopy mi nie puchną, ale pożyjemy zobaczymy.
Baronowa no cudne te Twoje dziecko.
Matko jak zgrzeszyłam kulinarnie. Zjadłam bułkę zapiekaną z serem i szynką. Coś była dziś mowa o zapiekanym serze i chodził za mną cały dzień, a do tego serek wiejski.
-
ciri22 wrote:Baronowa a masz kalosze? Jakies bazarowe? Czy lepsiejsze?
-
Magdziulla wrote:No właśnie. Bo ja sandałki mam , nawet by pasowały, bo są żółto/złote(chociaż te które wysłałaś bardziej by pasowały) i miałam je pierwotnie założyć, ale potem zaczęłam myśleć czy na wesele przystoi zakładać sandały? w sumie sama nie wiem, zawsze zakładałam zakryte szpilki teraz dopiero mam dylemat, bo ma być jednocześnie wygodnie.
Ewi to teraz mi mówisz, że w pokrzywie jest żelazo, a ja wymyślam jak tu przemycić w jedzeniu. A ile dziennie pijesz i w jakich porach?
kubek dziennie. i dodaje czasem pokrzywe do twarogu.
Ja byłam ostatnio w sandałkach na weselu heh i było spoko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tez mam wysoko ale taki jajowaty
Masz chyba troszke mniejszy ale to nie istotne.
Na brzuchu nie mam rozstępów, tylko na piersiach.
Tak pokrzywe mam swoja zbierana na przełomie kwietnia/maja w tedy ma najwięcej witamin itp bo młodaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 21:51