Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHaha Magdziulla bywa i tak to idz moze przytul ta stechlizne i zrob mu jakiej herbatki
Ja mam dzis dzien odwiedzin i na gwalt robilam ibiad maz zakupy i sprzatanie ale musialam sie polozyc zeby sobie nie pogorszyc:/
Ale najwazniejsze ze juz prawie jestesmy idrobieni a goscie beda lada moment:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMało, że przytuliłam i zrobiłam herbatkę, nawet zupki dałam, ale posiorbał i pogardził jjakąkolwiek strawą. A widzisz mnie dziś nosi. Ale kulka zasnęła, więc nie będę hałasować.
On się totalnie do picia nie nadaje:)
leż i pachnij niech Ci goście usługują -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra żonka z Ciebie )
Ja kolo mojego tez skacze jak przesadzi bo mi go szkoda
Teraz mam spokoj bo musi byc w pogotowiu gdyby cos sie dzialo i trzeba bylo jechac:)
Aa kalosze to w jakims chinskim kupi na pewno:) chyba ze Ciri chce oryginalne huntery:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMusze znow wam powiedziez ze moje dziecko zaczelo samo wymuszac zabawe ze mna. Jak miala ze 2 miesiesiace zaczelismy sie z mloda bawic w akuku. Szybko zalapala.
Od kilku dni kladzie sobie na glowie pieluszke i nawoluje zeby zdjac i powiedzirc akuku. Klade pieluszke obok i po seksundzie znow mloda ja lapie i na glowe zaklada i czeka. A tak sie smieje jak sie zdejmuje z niej pieluszke coraz bardziej kontaktowa jest.Baronowa_83, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
ewi0808 wrote:dziewczyny które rodziły ile wziasc sobie tych podkładów poporodowych do szpitala?
ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja zmieniałam ten na lóżko przed obchodem. Czyli dwa razy dziennie bo ani razu mi nie pobrudzil sie.a te do majtek to 3-4 paczki bo zmienialam jak Baronowa. Chociaż w sumie chyba z 5 bo bylam 5 dni i szla u mnie paka dziennie. No i do domu. Ja używam ich do teraz:( moje miesiączki wyglądają okropnie. Jak tuz po porodzie krwawienie:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 18:12
-
ewi0808 wrote:mimo że karmisz masz miesiączki i to takie obfite masakra.
Spakowałam te podklady z dada do przewijania, mogą byc?
I dwie paczki podkładó do "gaci" jak o Ciri mówi.
POtem mi dowiąza jak będzie trzeba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny