Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to ja takiej nie uraczę, za późno się zreflektowałam. Pozostaje mi apteczna.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisz adres na priv to podesle Ci jedno opakowanie

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleee czytania:))

Śliczne brzuszki dziewczyny;)) ja sie jutro swoim pochwale:))

Magdziulla o jakim Ty grzeszeniu mowisz ja tak jem na codzien, bulka zapiekana z seren i szynka:D

Zgrszeszylam to ja idac na spacer a potem do sasiadow na posiady, ale dobrze sie czulam i czuje takze musialam w koncu wyjsv:)

Jak mowicie ze ta pokrzywa taka super to jutro wysylam meza do apteki, bo po swoich stopach widze ze zostaja mi do chodzenia sandalki i trampki :D dobrze ze mi nie wolno chodzic bo zas bym wydala majatek na nowe buty :D

Magdziula u nas sie chodzi na wesela w sandalach:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 23:36

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 04:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia, przeciez o pokrzywie to ci pisałam kilka miesięcy temu. Jak pierwszy raz wyladowas z bakteriami w moczu. Zeby pic szklankę dziennie.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ;D ale jestem spiaca. Jeszcze bym polezala w lozku ale dzis pierwszy kleik wprowadzamy a musi byc na pierwszy posilek poranny. Chcac nie chcac musialam wstac...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc, a mnie wciul plecy bola, leze na wyrku i nie zamierzam wstawac.

Wieczorem hrabia dzwonił alle nie odebrałam. u mnie deszczowo

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dobrze ;D tez pewnie bym nie odebrala. Niech sie postara ;p

A to plecy teraz co jakie czas moga bolec.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tak ikrzyz mnie boli jak na okres

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli dziecko jest juz nisko to niestety tak bedzie bolec.

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny nie wiem w którym temacie zapytać postanowiłam tu:Czy miałaby któraś z Was Duphaston na sprzedaż? Potrzebuję zaledwie 6 tabletek

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri daj znać jak kleik się przyjął.

Ewi ciekawe co by Ci powiedział po tylu dniach, może "hej, co tam u Ciebie":/.

A jak myślicie jak bym piła.dwa kubki pokrzywy rano i wieczorem to za dużo? Z myślą o żelazie, chociaż pewnie za wiele go tam nie ma.

Ja znowu, już rytualnie w nocy nie spałam tym razem krócej, bo 1,5h ale masakra, męczy.mnie to.

• Eliza vel Picja Ekspertka

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri Wy juz kleik a my jeszcze cyc:)! Twoja mala będzie juz jadla kebaby a nasz dopiero marchew:)

basiunia lubi tę wiadomość

atdcj44jkiiobkzm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla ja pilam 3 razy dziennie! I roznicy nie widzialam poki nie odstawilam. Wtedy mega spuchlam.

Kleik bleee (choc ja probowalam to byl troszke slodki wcale nie byl niedobry) jutro sprobuje z jablkiem dac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa to przegapilam, pamietalam o zakwaszaniu tam wit.C zurawina itp i kazalas ograniczyc cukier ktorego teraz juz nie moge bo mam delikatne ciagutki:))

Czyli szklanka dziennie na opichlizne by starczyla? Bo mocz chyba sie uregulowal, na razie zadnuch odpukac objawow;)

Haha Picja dobre podsumowanie :D Liwia to w ogole bedzie na tym forum prekursorowym dzieckiem :D

Evi dobrze zrobilas, niech wroci na kolanach z kwiatami w zebach a nie tam telefon jeszcze po tylu dniach, szacun kobietoo!;)

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I aaaaa dziewczyny jaki dzis poekny dzien, wygralam poerwszy raz w zyciu cos:D na instagtamie w konkursie otulacz dla Filipka firmy Monbebe:D ale sie jaram:D bo nie wierzylam w te konkursy nigdy a tu pacz :D

Taki http://ilovemonbebe.com/pl/szukaj?tag=otulacz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 10:34

ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Basiunia super! jak żeś tego dokonała? Narysowałaś autoportret?, napisałaś wiersz?, opowieść erotyczną?;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwia to szybka dziewczynka :D ani sie obejrzysz a na randki będzie chodzić.
    Pora wstać coś zjeść .

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na to tak nie patrze ze cos szybko robi. Bo jedna rzecz juz robi innej nie ktora robia inne dzieci w jej wieku. A jedzenie? Sama podjelam taka decyzje wiec musze sie teraz tego trzymac. Ciesze sie ze rozszerzany diete bo nie ma nic fajniejszego jak dziecko wyciagajace raczke do tego co mama je i mozliwosc dania dziecku tego ale nie ukrywam ze jak trzeba usiasc i nakarmic to wcale nie jest to takie latwe i przyjemne. Czesto mnie kurwica bierze bo jeszcze sama nie umiem wyczuc kiedy jest odpowiedni moment na podanie obiadu, do tego powinna niebawem zjadac caly posilek a jeszcze sie nawet nie zblizamy do tej ilosci bo dziecko nie ma takiej ochoty. Wiec to wcale nie jest takie super cycek jednak wygodniejszy ;d ale przy tylu karmieniach ile mam to mowie jeszcze duuuzo przed nami tych karmien.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri otworzysz nam potem poradnie jak my bedziemy rozszerzac diete:D jak to srobic kiedy itp:D
    Magdziulla nic noe zrobilam, na insta udostepnia sie tylko zdjecie konkursowe zaprasza soe 3 osoby i czekasz na losowanie :D jestem od rana taka podekscytowana :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mam zdechliznę w domu. Miałam pochodzić po sklepach, na spacer, po owocki na targ. A mam zdechłą, skacowaną kulkę, która mnie co chwila przeprasza. Imprezy "firmowe":)

‹‹ 760 761 762 763 764 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ