Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleee czytania:))
Śliczne brzuszki dziewczyny;)) ja sie jutro swoim pochwale:))
Magdziulla o jakim Ty grzeszeniu mowisz ja tak jem na codzien, bulka zapiekana z seren i szynka:D
Zgrszeszylam to ja idac na spacer a potem do sasiadow na posiady, ale dobrze sie czulam i czuje takze musialam w koncu wyjsv:)
Jak mowicie ze ta pokrzywa taka super to jutro wysylam meza do apteki, bo po swoich stopach widze ze zostaja mi do chodzenia sandalki i trampki dobrze ze mi nie wolno chodzic bo zas bym wydala majatek na nowe buty
Magdziula u nas sie chodzi na wesela w sandalach:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 23:36
-
Basiunia, przeciez o pokrzywie to ci pisałam kilka miesięcy temu. Jak pierwszy raz wyladowas z bakteriami w moczu. Zeby pic szklankę dziennie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri daj znać jak kleik się przyjął.
Ewi ciekawe co by Ci powiedział po tylu dniach, może "hej, co tam u Ciebie".
A jak myślicie jak bym piła.dwa kubki pokrzywy rano i wieczorem to za dużo? Z myślą o żelazie, chociaż pewnie za wiele go tam nie ma.
Ja znowu, już rytualnie w nocy nie spałam tym razem krócej, bo 1,5h ale masakra, męczy.mnie to. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa to przegapilam, pamietalam o zakwaszaniu tam wit.C zurawina itp i kazalas ograniczyc cukier ktorego teraz juz nie moge bo mam delikatne ciagutki:))
Czyli szklanka dziennie na opichlizne by starczyla? Bo mocz chyba sie uregulowal, na razie zadnuch odpukac objawow;)
Haha Picja dobre podsumowanie Liwia to w ogole bedzie na tym forum prekursorowym dzieckiem
Evi dobrze zrobilas, niech wroci na kolanach z kwiatami w zebach a nie tam telefon jeszcze po tylu dniach, szacun kobietoo!ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI aaaaa dziewczyny jaki dzis poekny dzien, wygralam poerwszy raz w zyciu cos:D na instagtamie w konkursie otulacz dla Filipka firmy Monbebe:D ale sie jaram:D bo nie wierzylam w te konkursy nigdy a tu pacz
Taki http://ilovemonbebe.com/pl/szukaj?tag=otulaczWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 10:34
ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa na to tak nie patrze ze cos szybko robi. Bo jedna rzecz juz robi innej nie ktora robia inne dzieci w jej wieku. A jedzenie? Sama podjelam taka decyzje wiec musze sie teraz tego trzymac. Ciesze sie ze rozszerzany diete bo nie ma nic fajniejszego jak dziecko wyciagajace raczke do tego co mama je i mozliwosc dania dziecku tego ale nie ukrywam ze jak trzeba usiasc i nakarmic to wcale nie jest to takie latwe i przyjemne. Czesto mnie kurwica bierze bo jeszcze sama nie umiem wyczuc kiedy jest odpowiedni moment na podanie obiadu, do tego powinna niebawem zjadac caly posilek a jeszcze sie nawet nie zblizamy do tej ilosci bo dziecko nie ma takiej ochoty. Wiec to wcale nie jest takie super cycek jednak wygodniejszy ;d ale przy tylu karmieniach ile mam to mowie jeszcze duuuzo przed nami tych karmien.
-
nick nieaktualnyCiri otworzysz nam potem poradnie jak my bedziemy rozszerzac diete:D jak to srobic kiedy itp:D
Magdziulla nic noe zrobilam, na insta udostepnia sie tylko zdjecie konkursowe zaprasza soe 3 osoby i czekasz na losowanie jestem od rana taka podekscytowana -
nick nieaktualny