Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
szczerych przeprosin i zrozumienia w 100% swoich błędów brak.
Widze ze go to zaczyna męczyć ze on tam ja tu. i jednak teściowa chyba nie mówi mu co u mnie.
pogadaliśmy chwile i powiedziałam ze jestem zmęczona, bo jestem ostnio masakrycznei śpiąca i coraz bardziej obolała. I sobie poszedł hehe jak pies z podkulonym ogonem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj Ewi dobrze to pamietam. Stan prawir jak na poczatku ciazy.
Ja w miare wyspana choc wczoraj mloda bardzo w nocy plakala ja po piwku nadszarpnelam pozostalosc mleka po wyjsciu do teatru... Ale po 3 nocnych karmieniach obudzila sie w koncu z dobrym humorem.
Kleik zjedzony ten z jabluszkiem. Dzis smakowaloewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzespałam całą noc! pierwszy raz od dawna. No oczywiście poza wizytami w toalecie. Ale cudownie:)
Dziewczyny Wy jeszcze nie zbierajcie się do rodzenia, poczekajcie na mnie troszkę, bo za duża różnica będzie.
Ciri byłaś w teatrze? Jak było?
A w wczoraj to chyba jednak nie skurcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 09:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvi w sumie ciagle ale poza sezonem tylko w jednym miejscu a tak musze stac w korku prawie cala droge:/
Ja tez wyspana ale dzis nie wstaje z lozka;) goscie poszli o 2 w nocy musze odlezec:D
Picja Twoj synek jest taki jak ja, jakie by bylo nie dobre ale jesli jest lekiem to zjem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI tak zrobie ale musze dosc kawalek przejechac zeby mnie zgarneli do zakopca, bo tak to mnie wezma do nowego targu a tego bym nie chciala dlatego tak w sierpniu przesniose sie do rodzicow zeby bylo blizej jak co
Obmyslam rozne scenariusze a tu i tak zycie pokaze swoj ale i tak nie mam co robic to chocisz mysle -
nick nieaktualnyA noo i dobrze ze masz taki scenariusz w takich wypadkach jak zakorkowana droga jednak karetka jest lepszym wyjsciem
Jej dopiero bylam sie umyc a moje leniuchy spia! Mloda jak o 8:30 zjadla kleik tak do tej pory cyca nie chce. Chyba sie wreszcie najadla potem dostanie cycka ze 2 razy pozniej "obiadek" ze 3 razy cyc i spanie