Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewi- ja Ci daje góra 2 tygodnie...od poczatku masz wszystko tak jak ja! Ciri- moj tez jeździ z nogami na górze hahaha ale ja nie mam serca o domu go przypinać a kojca sie nie dorobilam jeszcze.
Baronowa- ja się boję remontu. Wystraszylas mnie. W końcu kupiliśmy duże mieszkanie ze sprzedaży domu. Czeka nas remont za 2-3 miesiące:/
Basiunia- ja cos widzę ze ten Twój mąż to calkiem jak moj:) -
nick nieaktualnyOj Ewi, Ewi szybko wyskakujesz...no chyba, że może jednak bigos jadłaś?
Baronowa remont w dupkę, to na mega demolkę wygląda. Mój chyba też łazienki by się nie podjął, chociaż generalnie wszystko w domu robi. Także jak wyjdzie to doceń a jak nie to...hmm oj wyjdzie;)
Ciri mi się ta Twoja Liwia duża wydaje, nie wyobrażam sobie, że Moja Mała w tym wieku taka będzie.
W końcu nie gotowałam obiadu, pojechaliśmy z mężem na rybkę
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
No tak:) mówię Ci...dwa tygodnie:-)! A jak nie to wiszę Ci śpiochy! Ewi...chyba nie byloby nas tak naprawde stać na ten dom:/ nie mówiąc o urządzeniu...kupiec sie znalazł od razu to wielki fuks ze tak szybko. Przenosimy sie na kujawy...w rodzinne strony. Któraś z okolic Torunia:)?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane pozdrawiam po raz 4 czwarty ze szpitala
Leze sobie w domku u rodzicow i tara z siostra mi miwia ze mam spuchniete lewe oko i policzek zmierzylam cisnienie 151 na 101 a wczensiej zaczelo bolec podbrzusze i krzyze, pojechalam, ktg ok, cisnienie 137 na 70 ale i tak mnie zostawili noe dajac mi nic;/ a na te bole musza mi dac magnez bo to to samo co zawsze jutro na wizycie im powiem ...eh -
Basiunia zdrówka czekamy na dalsze inf. Trzymaj sie kochana.
Picja no dom to mega wydatek fakt wykonczenie kosztuje wiecej noz mieszkania chociazby same media okna tynki itp,
Fajnie ze kupiec sie znalazł i wszystko poszło gładko
a jak sie rozpakuje do dwóch tyg to ja Ci wysyłam śpiochy
-
nick nieaktualnyNo zobaczymy co jutro powiedza...dzieki:*
Picja no remonty sa straszne ale efekt konncowy cieszy
My chcemy ta budowe zaczac ale to syf na razie bedzie na dzialce to na razie no stress
A i moj pierdzioch ma 1800 g i to pod zebrami co mi wypina myslalam ze to noga okazalo sie ze to dupsko:Dewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUuu dobrze dobrze niech sie stara. Ale czy przynajmniej rozumie o co sie rozchodzi czy robi to tylko by wrocic a dalej nie wie w czym rzecz?
A dzis byl cycek na sniadanie;p bo nie chcialo mi sie wstawac za to obiad jakis porzadny bedzie.
Wczorjak jak bylam na tym spotkanii chustowym tam byla dziewczyna z bardzo malutka coreczka ktora ma juz 14miesiecy. I opowiada ze jak mala miala 5 miesiecy z powodu baaardzo malego przyrostu wagi i ogolnie tego ze byla taka mala kazali zaczac rozwzerzac u dziecka diete. Pierwszy 0produkt wprowadzili gdy mala miala 5,5 miesiaca. Dziedko okazalo sie nie gotowe na wprowadzanie nowosci. Mialo biegunke, goraczke i wymiotowalo po wszystkim co jej podali. Ostatecznie odeszli od pomyslu rozszerzania diety i porobili dziecku mega duzo badan pod wzgledem genetyki i roznych chorob. Dziecko zdrowe. Kazali co 2 tygodnie probowac podac jakis kleik albo cos zeby sprawdzic reakcje dziecka (doslownie 1 lyzeczke) dziecko stalo sie gotowe na nowe pokarmy w wieku 8 miesiecy. Zatem rozszerzajac diete kierujcie sie intuicja. Bo kazde dziecko jest inne. -
nick nieaktualny