Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBasiunia fajnie, też liczę na to, że urodzę szybko z zaskoczenia:)
Dalej nie wiem co z tym białkiem:/. Mam opory przed.dzwonieniem do lekarza, ale numer mam, dał mi na początku ciąży. Nigdy z niego nie korzystałam.
Czy po nocy macie spuchnięte palce? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla, ja myślę, że te dwa dni raczej nic nie zmienią. Jeśli nie chcesz dzwonić to po prostu poczekaj. Mi czasem też puchną palce w nocy.
Basiunia, ta kobieta chyba się cesarką zestresowała i "wywołała" sobie poród -
Zadzwon z pytaniem czy masz btc wczesniej. Masz prawo sie na tym nie znac. Nie dzwonisz o północy z zapytaniem ze ci powieka drga i czy to normalne.
-
nick nieaktualnyO ja uwazam jak Baronowa;)
Ja to z kazda pierdola dzwonie a Ty masz podstawy
Nie mam pojecia do kied bede,moj lekarz na urlopie i pewnie w piatek sie dowiem bo wtedy mija 5 magiczna doba
Stresuje sie tymmagnezem ze mam az 3 dziennie te kroplowki ale co ja moge?
Litlle mozliwe ze tak a tak nie chciala wlasnie tej cesarki i sie jej udalo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuski ktoras bedzie chciala chuste? Kupilam inna i chetnie sprzedam swojego pasiaka wspanialego do nauki motania (na kangura jest dluga ale na latwiejsza kieszonke bedzie w sam raz,badz kangur i zawinac ogony jak ja robilam) sprzedam tanio, dodam ksiazke z wiazaniami do tego oraz torbe na chuste
Najpierw pisze do was moze ktoras bedzie chetna. Jak nie to wystawiam na sprzedażowej grupie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie na razie chusty przerażają
Ewi ale co się dzieje? Chora jesteś, coś Ci zaszkodziło czy to już na poród?
Basiunia Ty się zapoznasz z tym szpitalem, aż zazdroszczę.
Ja teraz sobie pomyślałam, że wolałabym, żeby Mała urodziła się przed wyjazdem męża, tak chociaż tydzień wcześniej, żebyśmy zdąrzyli ze szpitala wrócić i chwilkę być tu razem. Od września wszczynam plan wywołujący:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarchewke... Ale malo. Ostatnie 3 dni sa mocno cycowe. Co godzine... Ma faze na tate. Wychodzi z domu i jest plac i tak wiekszosc dnia... Chusta mnie teraz ratuje. (moje ostatnie wiazania tej chusty bo od piatku bede miala nowa) powolutku się z nia zegnam
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e711ae422ed8.jpg
Moje dziecko zaczyna byc samoobsługowebasiunia, ewi0808, littleladybird, ciri22 lubią tę wiadomość