Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewi trzymam kciuki! Zeby bylo jak dawniej. Basiunia- za dużo szarżowałaś znowu? Ciri- my tez juz rozszerzamy jednak. A maly to żarłok. Pol sloika a przedtem jeszcze cyc normalnie. Aha. Polecam niekapek MAM. Idealnie prosty do utrzymania w czystości i naprawde sie trzeba namęczy by leciało. Maly sam juz z niego pije bez mojej pomocy.
-
nick nieaktualnyJa po wizycie:) jednak dali mi w zyle bo sie podniesc nie moge tak w krzyzu rypie:/
Hmm czy szarzowalam? Przejechalam w samochodzie 40 km bo mnie maz wiozl do rodzicow tyle...
I mam miec konsultacje internistyczna bo kaszle boli mnie gardlo i kicham:/
Evi trzymam kciuki, moze sobie pogadacie w koncu jak nalezy;)
-
Ewi. Leń się póki możesz:)! Ja teraz zaluje ze gotowalam i prowadziłam bogate życie towarzyskie przed porodem:) zamiast leżeć i czytać! Maly jest aniołem i nikt mi nie wierzy ale i tak zaluje ze nie odpoczywalam. I ze nie wyslugiwalam sie innymi po porodzie tylko 4 dni po wyjściu ze szpitala juz byly przyjęcia:P
-
w człowieku odzywa sie chec wysprztania ugotowania przygotowania wszystkiego na tip top.
A po porodzie pewnei chce sie robic wszystko samemu bo przeciez trzreba pokazac jaka jest sie silna kobieta.
Hrabia wyszedł wcześniej z pracy i mnie nawiedził. ide sie ogarnąć bo zaprasza na miasto na obiad!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Basiunia, lubisz podgrzewać atmosferę, prawda? poczekaj aż Ewi urodzi, a potem będzie twoja kolej
Ewi, przyjemności na obiedzie.
Magdziulla, kciuki za wyniki
Ciri, bo dziecko wie najlepiej, kiedy czas na rozszerzanie diety to są wbrew pozorom bardzo mądre istotki, mądrzejsze od nas
Eliza, człowiek mądry po fakcie, ale pewnie wtedy bardziej myślałaś: muszę ze wszystkim zdążyć przed porodem, później nie będzie na to czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 15:30
-
nick nieaktualnyLittle podgrzana to ja bylam wczoraj jak mi wywalilo to cisnienie
Zas mi dali teraz magnez jestem w szoku, bo to by wychodzilo ze az 3 na dobe a dwa spokojnie by wystarczyly:/
Ale oni wiedza lepiej
Se mysle ze jak mnie tak namagnezuja to urodze wtedy co Ty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A dobrze pobierasz mocz? Podmyta i środkowy mocz?. Jesli nie tak to możesz mieć infekcje dowcipna i zle pobralas mocz. Jutro bym powtorzyla wynik.
-
nick nieaktualnyTak Baronowa, podmyłam się i środkowy mocz, pilnuję tego. Zastanawiam się czy jutro zawracać tyłek ginowi i dzwonić do niego czy poczekać do pt. Planuję w czwartek powtórzyć.
Ale wiecie czy przy tej ilości to nic istotnego jakieś zapalenie czy martwić się gestozą? -
Magdziulla, a możesz do swojego lekarza napisać/zadzwonić?
Cukier w moczu u ciężarnej to nic nadzwyczajnego (chociaż nie orientuję się do jakiej wartości jest norma). Białka raczej nie powinno być, ale to pewnie też jest dyskusyjne.
edit: Dzień dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 06:59
-
nick nieaktualnyDzien dobry:D
Musze Wam opowiedziec o dziewczynie z sali, przyjechalysmy tu w pon o tej samej porze obie z cisnieniem tylko ona 37 tydz.mi spadlo a jej dawali ten doperzyt po kilka tabletek ale nic nie spadalo, wczoraj dostala sterydy i powiedzieli jej ze dzis cesarka a tą o 3 zebieralo skurczy dostala o 5 juz urodzila i to naturalnie ale fajnie