X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze najgorsza noc na swiecie za mna... Jestem zombi...

Little z tego co kojarze to te chusty chodza za ok 500zl. Ale to jest marka sama w sobie. Posluzy wam cale chustonoszenie a potem sprzedaz za tyle samo ;) i sa rozne kolory ;D

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę więcej szczegółów na priv ;)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, co dwie godziny pobudka na kibelek.
    Jak jelitowka to jeszcze w domu ktos bedzie chorował ;) zoobaczymy.

Ciri mała dała w kosc?
    Baronowa super syn

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety... Nawet nie wiem jak jak czesto ale z milion razy. Juz 2 dni kiepskie dzis 3 noc... Glowa mnie boli i plecy... Jestem jak zombii

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi, niekoniecznie ;) może akurat nikt nie zachoruje.

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglaszan ze chusta zarezerwowana dla Little ;D

littleladybird lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :))
    Dziś mi lepiej ale dalej słaba jestem.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej hej;))
    Evi jak po tym obiedzie czy mi coś umknęło??
    I wspolczuje "zatrucia":/oby przeszlo:*

Ja po 7 kroplowkach magnezu umarlam reka mi tak spuchla ze po wyjeciu wenflonu oblozyli mi altacetem:/ jestem jak jednoreki inwalida:/
    Jutro mowia ze do domku ( w koncu magiczna 5 doba :D)

Zamowilabym sobie cos na pocieszenie, jakies propozycje?:D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sukienkę do karmienia;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia, ale sobie czy dla dziecka?;)

Ewi leż i wypoczywaj.

Ja rano oddałam siuśki znowu i czekam na wyniki, trzymajcie kciuki, żeby tego białka już nie było.

Cholera im bliżej terminu tym bardziej frustruje mnie, że mojego męża może nie być. Niby rozumiem i wspieram go, ale boję się, że gdzieś w środku będę miała do niego jakiś żal.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No walsnir sie zastanawiam czy dla siebir czy babla :D

Hmm popatrze na te sukienki ale w domu cos sie na pewno znajdzie:D

Kurde sluchajcie jakie jazzy, bylam siobie na ktg i gadam z polozna o mojej delikatnej opuchliznie na twarzy(powieki mi spuchly)i ma rekach ona ze to od nerek i nima na to rady pytam o ta pokrzywe mowie ze no to ewentualnie to moge probowac(jutro jak wyjde to kupuje)i na to naszla lekarka i mi mowi ze wymyslam jaka tam opuchlizna se mysle z Toba franci nie rozmawiam i poszlam :D leze se w sali a przychodzi polozna z pudelkiem na mocz ze rano badanie, ja takie oczy po co mocz jak jitro wychodze:o i s emysle czy to nie przez niewinnna rozmowe ta lekarka mi tego noe zlecila...a mocz mialam robiony we wtorek:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla jak sie tak bedziesz stresowac to na prawdr urodzisz jak go nie bedzie:/
    Modl sie i mysl pozytywnie ze sie uda ;)

Jak nie to pomysl o jakims zastepstwie, mama ciocia swoja położna;)

Tez bym podwiadomie byla zla na meza w sumie ju jestem bo jestvw delegacji i nawet nie ma mnie ktobodebrac ze szpitala ale no taka praca nie jego wina;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę miała teściową, ale wiadomo to nie mąż.

Wiem, że to nie jest wina taka praca, oj może jak już Mała będzie z Nami to nie będzie miało znaczenia. Teraz jest ze mną zawsze, na każdej wizycie, na szkole rodzenia nawet na połogu jako jedyny facet. I generalnie jest kochany.

To co Basiunia zostajesz jeszcze w szpitalu?

Nie mam białka w moczu, wynik ujemny!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie dobrze zobaczysz :))

No mam nadzieje ze nie:/ jak rano oddam mocz to wyniki bede do 10 prawie do badania wiec zobaczymy;)

A widzisz to super, czasem nima co panikowac tylko trzeba powtorzyc;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi nie wiem czy to nie jest jakis wirus... Ja mam sranie od rana... Liwia tez jakas mega dziwna kupe zribila i cala noc plakala... A nic bym nie jadla bo mogli by nam zaszkodzic...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie jakas wirusówka.
    Ogladam serial poród na ipla.

Co do meza to niby sie stara ale nie umiem mu wybaczyc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 16:29

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    pewnie jakas wirusówka.
    Ogladam serial poród na ipla.

Co do meza to niby sie stara ale nie umiem mu wybaczyc
    Daj sobie czas. My po akcji z rozmowa o rozwodzie z rok sie docieralismy.
    Nie wymaga ze będzie super szybko, ale tez go nie skreślaj skoro sie stara. Tylko daj sobie czas. I jemu powiedz ze widzisz ze sie stara ale bardzo cie zawiodl i potrzeba czasu żebyś mu zaufala.

ewi0808 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak. Baronowa jak zawsze ma racje.

Ja to nie wiem czy moje dziecko jakiegos skoku nie zalicza. To jest 3 dzien jakbym miala nastolatke w domu. Raz sie smieje a raz ryczy jakby ja obcierali ze skory. Nic nie chce jesc poza cycem. Cyc 24 na dobe co chwila. 15 minut dobrze 2 godziny zle... Chce zeby dzieci mialy wyswietlacz na glowie z napisem co im jest.... Pierwszy raz w zyciu jestem zalamana ze nie wiem co mojemu dziecku dolega...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Oj tak. Baronowa jak zawsze ma racje.

Ja to nie wiem czy moje dziecko jakiegos skoku nie zalicza. To jest 3 dzien jakbym miala nastolatke w domu. Raz sie smieje a raz ryczy jakby ja obcierali ze skory. Nic nie chce jesc poza cycem. Cyc 24 na dobe co chwila. 15 minut dobrze 2 godziny zle... Chce zeby dzieci mialy wyswietlacz na glowie z napisem co im jest.... Pierwszy raz w zyciu jestem zalamana ze nie wiem co mojemu dziecku dolega...
    Przyzwyczaj się :P. A zobaczysz bunt dwulatka. Będziesz marzyla zeby tylko cycka chciała ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam u siebie w domu. Jak ja wrócę w sierpniu do domu od rodziców to bede wzruszona...

Musiałam Wladka babci zostawić zeby po przychodniach nie tachac. Wizyta sie obsunela o 1,5 h i ogólnie jest mi dzisiaj źle:(

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 769 770 771 772 773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ