Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUff to mnie uspokoilas...
Zapytam jutro o drugie ktg w sumie co im za roznica a ja bym sie czula pewniej...
Picja no ja nie wiem czemu to tak po mnir łazi:/
Najgorsze jest to ze ja sobie popijalam łykami bo łykami ta wode zuber na zgage a czytam ze ona tez podnosi cisnienie i lekarka mija rodzinnna kazala mi jej nie pic ze zapycha nyry:/ ale jak lekow nie tego nie to cos musialam bo bym juz dawno umarla:/ w poniedzialek jak bedzie konsultacja to im powiem ze to moze od tego..co prawda przez cala ciaze wypilam moze z 7l bo ja to naprawde tylko lyczkami ale jak organizm inaczej funkcjonuje to moze i te lyczki daly w dupe:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bralam 3x2. Może taka twoja uroda. Domagaj sie Dopplera. Bo najważniejsze sa przepływy. Mialam nadciśnienie od 10 tygodnie. Ciaze wywolywalu dopiero w terminie bo młodemu zaczelo skakać tętno. Ale samo ciśnienie nie wpływało na przeplywy i młodego.
-
nick nieaktualnyU mnie tez wywolywanie dopiero bylo po terminie. A co do samej wody moglo by troche w0lynac ale jak juz masz zatrucie to sie go nie pozbedziesz. Jestes zagrozona stanem przedrzucawkowym. Najwazniejsze jest zebys miala badania i leki. Noo i miala z tylu glowy ze masz to badziewie i w razie jakichkolwiek kaplikacji od razu uswiadamiac lekarzy. I tyle. Duzo kobiet to ma i rodza zdrowe dzieciaczki wiec bez stresu
-
Eliza vel Picja wrote:Odparzenia, albo infekcje pęcherza. Mamy dość. 2 tyg w wielorazowkach i pupka jak marzenie. Zwłaszcza latem. Jesienią wrócimy do plastików:)
a uzywasz na wielorazowa ochraniacza nieprzemakalnego??
Witamy sie w 9 mce 36 tydzien rozpoczety
-
nick nieaktualnyDzien dobry:)
Rano po 4 tabletkach 145/85 cosi spadlo:)
A reszte faszeruja mnie dalej...
Zobacze do ponoedzialku czy mo zrobia to usg przeplywow jak nie to sie bede upominac choc w sumie dzis jest spoko lekarz to moze by zrobil...
A i jakoe bralyscie tabletki? Tylko ten deperzyt? Bo ja mam dwa deperzyty i 2 takir male na a ale nie pamietam nazwy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyE no mognezu to ja mam 6 tabletek od polowt ciazy
No dalej sie utrzymuje 140/85:/
Zobaczymy co powiedza wieczorem:(
Nawet polozne maja ze mnie ubaw, smieja sie ze jeszxze raz przyjade w sierpniu a potem juz do porodu xd
Bo od kwietnia jestem tu co miesiac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiwii dokuczaja zeby. Nie spie po nocach. Najgorsze ze to wychodze zebow moze potrwac i kilka miesiecy z przerwami....
Za to nauczyla sie przekrecac z plecow na brzuszek
Bylismy wczoraj w lesie. Zlapalam dwa kleszcze..Baronowa_83 lubi tę wiadomość