X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Kochana nie bardzo mogę pisaćo tym, ale chłopaki mają przewalone zresztą pod wieloma względami. To oficjalne, więc wkleić mogę (oczywiście nie muszę mówić, która wersja jest prawdziwa):http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,20458299,funkcjonariusze-podczas-sdm-beda-jedli-suchy-chleb-i-konserwe.html#Prze
    Ale to tylko jeden aspekt:/

Szlafrok ok, nie miałam wygórowanych wymagań.

Dziewczyny często czuję coś takiego jakbym była głodna, nawet zaraz po jedzeniu, tak kiedyś czułam początek @ - zawsze miałam problem, żeby rozpoznać czy to jakieś a la skurcze czy głód. To normalne?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo kurde to niezle ;/
    Ale moz ejakos przetrwa to juz nie dlugi;)

I nie mialam takiego uczucia to nie pomoge:/

Ale kobitki zauwazylam bialy sluz, cos to moze wrozyc czy raczej standardowa sprawa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przetrwa, przetrwa twardy jest, ale i tak się martwię.

Coś tu cicho ostatnio. I Ciri zniknęła.

Śluz ponoć normalny, ale dziewczyny by Ci z doświadczenia powiedziały.

W poniedziałek powinna przyjść do mnie paka z gemini i powoli zacznę pakować torbę do szpitala.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie swoja musze przepakowac a tak nie mam sil:(
    Dzis pol dnia przespalam:(
    Niiby wiedzialam co zabrac a teraz jestem przerazona:o
    W ogole martwi mnie ten szoital co to robuc:((
    Ze tez mnie to musialo spotkac eh:((

Fajtycznie Ciri chyba oducza sie zyc bez neta, moze przy niedzieli co naskrobie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie ogarniam torby, jak przyjdzie apteka będę wiedziała co ile zajmuje. Chcę jak najmniej. Tylko dupka z tym, że primo nie wiem gdzie ostatecznie wyląduje, drugie primo czy będę miała męża do dyspozycji. Chyba będę miała w domu torby awaryjne, najwyżej teściowa dowiezie.

Kochana w poniedziałek będziesz u tego lekarza to się może poradz go. Powiedz co i jak było.

Ja mam znowu ten dziwny ból, gdyby nie to, że jadłam to musiałabym, że jestem głodna.

Teraz jak czuję jakiś ból w brzuchu to sobie myślę "to Cię boli? To jak Ty poród przetrwasz słabiaku";)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe ja tak sibie mysle przy kazdym badaniu ginekologicznym:D nie nawidze tego a tu trzeba by wypchac jakies 2.5 kg ;D
    No wlasnie czekam na poniedzialek, stwierdzilam ze opowiem ordynatorowi o tym zajsciu niech mi doradza co robic ...nie bede zastraszona pacjentka!

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bądź! Twardym trzeba być nie mienkim;)
    Basiunia 2,5kg? A ja mały szczurek pewnie ze 3,5kg będę miała.
    I znowu tyje jak głupia. Chyba muszę zmienić dietę. Może za dużo słodkiego jem. Tzn. Nie słodycze, ale np chleb, bułka z serem i dżemem, miodem itp. Może to mnie gubi. A jeszcze tyle czasu na tycie.

A badanie też mnie boli, chyba jak tak do góry bierze, chyba szyjkę bada.

Jadę na imprezę u rodziny P będę reprezentować, nie chcę jak diabli, nie lubię ich ale trzeba. Mąż mi się nie odzywa:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja duzego nie urodze przez te leki na cisnienie:(
    Dzis nie spalam pol noct, skyrcze coraz czestsze i takie walenie serca przy kazdym, ale nie bolesne jeszcze..

Magdziulla maz zadzwoni izi:*
    Musza sie tam ogarnac:))
    A imprezy wspolczuje, tez nie lubie chodzic tam jak mi ktos nie pasuje :D

• Eliza vel Picja Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak dziewczyny:)? Ewi- dwupak?

atdcj44jkiiobkzm.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meldować sie ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jeszcze sie nei rozpakowałam ;/

Picja Twoje wróżba się nie spełniła.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja!
    A ja rozpakowałam, ale paczkę z Gemini. Ale co tam paczka, wiecie ile tam folii bąbelkowej dają?:D łooo całe mnóstwo:):)

Tak, tak i ja mam być poważną matką...yhy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cichosza.
    Mężu wraca:D:D!!!!!

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dziewczyny Wasze maleństwa?

Musze się ogarnąć: przepakować torbę i przeorganizować szafę- a tak mi sie nie chce

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Eliza vel Picja Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla. Ja zamowilam u nich 80 słoiczków. Pomyśl teraz ile mam folii do rozcinania:-)!

atdcj44jkiiobkzm.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pół zamówienia to folia bąbelkowa :D

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie kot się folią cieszy:)
    Spakowałam torbę dla mnie i dla Małej. Jestem z siebie dumna:)
    Jeszcze te prześladujące mnie staniki muszę kupić, rożek, lampkę, pampersy z rossmanna i mam wszyściutko.

Dlaczego musisz przepakować Ewi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej;) my jednak w szpitalu, dzis dostalismy 1 dawke sterydu jutro 2...i nie mam pojecia co dalej, przebonkuja o cesarce ale nie wiem kiedy...takze czekamy a i mam "symboliczne"rozwarcie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do rzeczy do szpitala to gadalam teraz z polozna to dla mnie potrzebne koszule i wkladki i majty poprodowe a dla babla pampersy chusteczki i ubranko na wyjscie:D
    Ale dodatkowo kaze mezowi wziac masc na suteczki nakladki i laktator bo nigdy nic nie wiadomo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooooo Basiunia! Serio?! Szczerze to trochę przeczuwałam, że tak może być.
    Lepiej wcześniej niż za późno. W którym szpitalu jesteś? Jak ciśnienie? Co ich skłania do tej decyzji?

‹‹ 781 782 783 784 785 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ