Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj Kochana nie bardzo mogę pisaćo tym, ale chłopaki mają przewalone zresztą pod wieloma względami. To oficjalne, więc wkleić mogę (oczywiście nie muszę mówić, która wersja jest prawdziwa):http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,20458299,funkcjonariusze-podczas-sdm-beda-jedli-suchy-chleb-i-konserwe.html#Prze
Ale to tylko jeden aspekt:/
Szlafrok ok, nie miałam wygórowanych wymagań.
Dziewczyny często czuję coś takiego jakbym była głodna, nawet zaraz po jedzeniu, tak kiedyś czułam początek @ - zawsze miałam problem, żeby rozpoznać czy to jakieś a la skurcze czy głód. To normalne? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzetrwa, przetrwa twardy jest, ale i tak się martwię.
Coś tu cicho ostatnio. I Ciri zniknęła.
Śluz ponoć normalny, ale dziewczyny by Ci z doświadczenia powiedziały.
W poniedziałek powinna przyjść do mnie paka z gemini i powoli zacznę pakować torbę do szpitala. -
nick nieaktualnyJa wlasnie swoja musze przepakowac a tak nie mam sil:(
Dzis pol dnia przespalam:(
Niiby wiedzialam co zabrac a teraz jestem przerazona:o
W ogole martwi mnie ten szoital co to robuc:((
Ze tez mnie to musialo spotkac eh:((
Fajtycznie Ciri chyba oducza sie zyc bez neta, moze przy niedzieli co naskrobie;) -
nick nieaktualnyJa jeszcze nie ogarniam torby, jak przyjdzie apteka będę wiedziała co ile zajmuje. Chcę jak najmniej. Tylko dupka z tym, że primo nie wiem gdzie ostatecznie wyląduje, drugie primo czy będę miała męża do dyspozycji. Chyba będę miała w domu torby awaryjne, najwyżej teściowa dowiezie.
Kochana w poniedziałek będziesz u tego lekarza to się może poradz go. Powiedz co i jak było.
Ja mam znowu ten dziwny ból, gdyby nie to, że jadłam to musiałabym, że jestem głodna.
Teraz jak czuję jakiś ból w brzuchu to sobie myślę "to Cię boli? To jak Ty poród przetrwasz słabiaku" -
nick nieaktualnyHehehe ja tak sibie mysle przy kazdym badaniu ginekologicznym:D nie nawidze tego a tu trzeba by wypchac jakies 2.5 kg
No wlasnie czekam na poniedzialek, stwierdzilam ze opowiem ordynatorowi o tym zajsciu niech mi doradza co robic ...nie bede zastraszona pacjentka!
-
nick nieaktualnyNie bądź! Twardym trzeba być nie mienkim;)
Basiunia 2,5kg? A ja mały szczurek pewnie ze 3,5kg będę miała.
I znowu tyje jak głupia. Chyba muszę zmienić dietę. Może za dużo słodkiego jem. Tzn. Nie słodycze, ale np chleb, bułka z serem i dżemem, miodem itp. Może to mnie gubi. A jeszcze tyle czasu na tycie.
A badanie też mnie boli, chyba jak tak do góry bierze, chyba szyjkę bada.
Jadę na imprezę u rodziny P będę reprezentować, nie chcę jak diabli, nie lubię ich ale trzeba. Mąż mi się nie odzywa:(
-
nick nieaktualnyNo ja duzego nie urodze przez te leki na cisnienie:(
Dzis nie spalam pol noct, skyrcze coraz czestsze i takie walenie serca przy kazdym, ale nie bolesne jeszcze..
Magdziulla maz zadzwoni izi:*
Musza sie tam ogarnac:))
A imprezy wspolczuje, tez nie lubie chodzic tam jak mi ktos nie pasuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co do rzeczy do szpitala to gadalam teraz z polozna to dla mnie potrzebne koszule i wkladki i majty poprodowe a dla babla pampersy chusteczki i ubranko na wyjscie:D
Ale dodatkowo kaze mezowi wziac masc na suteczki nakladki i laktator bo nigdy nic nie wiadomo -
nick nieaktualny