Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTy to się Kobieto tam masz z nimi! Jak ja takich dupków nie lubię, to nie pomyśli, że się stresujesz? dupki.
A jeszcze nowy samochód w sensie z salonu, parę msc miał i mieli nim jechać do ślubu!
A brzuch to mi przeszła raz taka myśl, ale się przy niej nie zatrzymałam, wczoraj mąż powiedział, że jakiś inny brzuch (nie widział parę dni) a dziś koleżanka dzieciata szwagierki i ona powiedziała, że widać, że to końcówka, bo brzuch opadł. Chyba jutro zrobię Wam foto to może ocenicie pliss. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo masakra z tymi lekarzami:/
Moze mi sie uda tu trzasnac jakie foto to tez bym wam zapodala:D
Kurde mialam teraz pod wieczor mokre majtunie, taka plama czysta ale moze jeszxze nie zglaszam, kolezanka z sali teraz poszla bo tez miala i ja bada doktorka ale moze jeszxze nima co panikowac jak jutro zobacze to zglosze:D
Powiedziala jej ze wszystko ok i kazala isc spac no to luzWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 22:51
-
nick nieaktualnyJakp tako, mam takie kolatanie serca, przyspiesza co 10 min, zglosilam to na obchodzie a ordynator do mnie ze przyjdzie pizniej ze mna porozmawiac, rano znowu mi krew brali wymaz z nosa, cos sie dzieje...moze w koncu sie czegos dowiem;)
A co u reszty?
Evi Ty jak?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO kurczę Basiunia! No ale tak przeczuwałam w takich sytuacjach jak Twoja zwykle długo nie czekają. Ale to dobrze Maluch na pewno da sobie radę i będziecie już bezpieczni. Jak się z tym czujesz? Jak mąż? Kurczę już jutro Twoje Maleństwo będzie z Tobą!
-
basiunia wrote:A ja jutro o 8 mam cesarke....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri praktyczne myślenie jak zwykle;) ale dobrze, bardzo dobrze, w tym stanie dzieje się szybko i zbyt łatwo przeoczyć moment. Idę zrobię to foto brzucha to mi powiecie, że mnie straszą tym opadnięciem.
Ciri spakowana? Jak tam Liwka? Nowe smaki?
Powiedzcie mi, że jak mam ochotę zrobić placki ziemniaczane to mam sobie nie żałować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny