Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Na zdjęciach czy u męża;)?
Moj maz jest szczypiorkiem. Obecnie juz go przegonilam z waga. Ale jeszcze tylko 3,5 miesiąca hormonów i wrócę na dobre tory. Teraz sie boje cokolwiek robić zeby nie stracić mleko bo i tak nie mam go duzo. -
Gdzies czytałam ze najlepiej za wage brac sie około pół roku po porodzie, wtedy hormony sie stabilizuja i mozna schudnać to raz a dwa, organizm zdarzy sie zregenerowac po trudach ciazy i po poczatkowym karmieniu które jest najbardziej wyczerpujace dla organizmu kobiety.
Madziulla na wysokosci pępka 118cm ;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa na zdjęciach się prezentujesz apetycznie, a zzrzucisz na pewno. Kwestia chęci.
Ewi to na zdjęciu wydawało mi się, że mam większy, ale chyba nie, bo u mnie 100cm, Jeju jak to brzmi. No, ale Ty jesteś trochę do przodu jednak. Ale i tak zjem te placki! Kilka tylko...
-
Nurofen to nie trucizna;)
Wiecie po pierwszej ciąży samo spadlo. Juz nie te lata;). No i nie karmilam wiec dietę mialam od razu. A teraz walczę jeszcze o każdy mililitr -
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ciri praktyczne myślenie jak zwykle;) ale dobrze, bardzo dobrze, w tym stanie dzieje się szybko i zbyt łatwo przeoczyć moment. Idę zrobię to foto brzucha to mi powiecie, że mnie straszą tym opadnięciem.
Ciri spakowana? Jak tam Liwka? Nowe smaki?
Powiedzcie mi, że jak mam ochotę zrobić placki ziemniaczane to mam sobie nie żałować
Tylko Liwii ciuchy sa spakowane bo jej 0roblemy zebowe powoduja ze nie mam kiedy wziac sie za reszte. -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Nurofen to nie trucizna;)
Wiecie po pierwszej ciąży samo spadlo. Juz nie te lata;). No i nie karmilam wiec dietę mialam od razu. A teraz walczę jeszcze o każdy mililitr
Zrobilam morfologie i zelazo. Na szczescie wszystko ok. -
ciri22 wrote:Mnie mama ostatnio wywrozyla ze schudne jak przestane karmic ze dopiero wtedy mi hormony sie wyrownaja (na razie brak okresu nadal).
Zrobilam morfologie i zelazo. Na szczescie wszystko ok. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Ale to nic dziwnego z brakiem okresu. Koleżanka po 1,5 roku dostala dopiero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla no jestem ciut do przodu ale teraz mam wilczy apetyt wkońcu (niestety) ciągnie mnie na slodkie i napoje gazowane- dotej pory mnie to nie ruszało.
I wiecznie jestem głodna... Staram sie zajdać owocami z sadu taty bo az szkoda marnować takie dobroci.
Ciri mam nadzieje ze niz poważnego- może i Ty to pisałaś o tym chudnięciu nie pamiętam.
Baronowa ale ponoć po pierwszym łatwiej schudnąć niz po drugim dziecku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNic sie nie stalo. Ale bylam profilaktycznie w szpitalu. Zrobili rtg i usg wszystko ok. Ale pani doktor powiedziala ze przez tydzien ja obserwujemy i wszelakie bole brzucha, zachowania kolkowe i takie inne od razu do kondultacji dodatkowej. Kazala odstawic wszystko co moze powodowac bole brzucha i nie podawac nowosci.
-
nick nieaktualny