Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzeplywy, sa na granicy dobrych i minimalnie gorszych... Jestem "u siebie" bo pojechalam rano na to kontrolne badanie i ordynator stwierdzil ze woli mnie miec jednak pod kontrola se mysle w koncu i przy przyjeciu badal mnie jeszcze jeden lekarz takze dzis czulam sie zaopiekowana:D
Zobaczymy jutro jak dyzur bedzie mial ren buc, co powie jak mnie zobaczy :o
Magdziulla a co z mezem?
Evi xzyli jeszcze trzymasz mlidego u siebie? -
nick nieaktualnyOcho. No to dobrze, że się w końcu poczuł. Ja myślałam, że Ty gdzie indziej te przepływy miałaś badać.
Kochana coś czuję, że Ty długo w dwupaku nie usiedzisz.
A usg robili? Jak Maluch się prezentuje?
Mąż już do mnie jedzie, ale pewnie będzie za kilka godzin dopiero:) -
nick nieaktualnyNo ja sie tak boje ze mi go za pozno wyjma ze czekam na ten dzien...nawet polozna mi powiedziala ze wyjetemu beda mogli pomoc w inkubatorku jak cos a w brzuch latwo bedzie cos przegapic..takze niech jyz biegnie do mamusi no moze idzie
A ogolnie to wg lekarki przybral na 2200 a wg lekarza 2100 jak w tamtym tyg takze no szalu nima, wiadomo blad pomiaru itp ale martwi mnie to:/
Lezy ze mna dziewczyna z 1 dzien mlidsza ciaza i nosi 2700:D
A i cisnienie mi tu skoczylo 140/90:/
To super ze juz jedzie, wazne ze nic sie nie podzialo zlego:)) -
Basiunia powodzenia. Dziecko ponad 2 kg to juz jest konkret . A jeszcze jak sterydy dali to juz w ogóle. Bedzie dobrze. Trzymamy kciuki
basiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie stresuj sie, jutro bedzie miał kto inny dyzur.
Prawda o polskich porodówkach
http://www.medonet.pl/zdrowie/zdrowie-dla-kazdego,porod-rodziny--znieczulenie-do-porodu--wybor-poloznej---tylko-w-teorii-,artykul,1722110.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 21:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvi nie dobijaj:D
O magdziulla ale jaja przed samym weselem takie stresy:/
Abrzuch mogl opasc a po czym stwierdzasz? Bo moj sie mi widzi ze jaki byl taki jest
Gadalam teraz z lekarka (buca dzis nima juoi) jakie maja plany wobec mnie to mi powiedziala ze jak sie zacznie nie beda wstrzymywac super nie oni to sa wylewni:D
Jutro zas kogo innego zdybie:D