Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCiri trzymajcie sie :*
No ja nie mam duzego brzusia i nigdu nie wpadlam na to zeby go zmierzyc wiec Wam nie powiem
Ja juz czekam na naturalne zejscie opuchlizny:D oby szybko poszlo
A i wiecie ze z prawego cycunia poleciala mi teraz siara, organizm cos przeczuwa:)) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki:*
Mysle ze jiz kolo popolidna powinnam sie ogarnac i dac znac:)) zobaczymy;)
Jak ni3 dzis to jutro ale postaram sie dzis cos skrobnac:))
Zaraz mnie biora na sale, kroploweczka i poszlo witaj synku;))
Do uslyszenia dziewczyny:*ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polecam z Tesco chusteczki tescowe. Sroka uznaje ze sa ok. Pampersowych nie poleca.
Basiunia trzymam kciuki -
no ja mam na razie rossmanowe i tami też sroka poleca.
Jak tam Baronowa Twoje chłopaki?
No ja dziś nie wyspana jacyś debile w nocy zrobili sobie polowania na sarny albo inną zwierzynę w polu i strzały było słychać- strach rankiem i wieczorem wyjsć nawet do warzywniaka bo jest od domu trochę oddalony i można kulką dostać ;/
Basiuni apewnie już rozpakowana )
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c479f6ae3dd.jpg
Władek odkrywa chwytanieMagdziulla, ewi0808, ciri22, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurczę Baronowa podoba mi się ten Twój syn, ma taką śliczną twarzyczkę. Taką mądrą bym powiedziała nawet:)
Ciekawe jak Basiunia.
No ja mam babydreamy też, a teraz kupiłam te pampersy trudno, może nic się nie wydarzy, tak coś mi światło, że czytałam, że sensitive to ok. -
nick nieaktualnyHej ja znow wybylam o 11 z domu i wrocilam dopiero teraz
Moje dziecko ma juz przyjaciolke. Starsza od siebie. Duzo sie od niej uczy. I dzis mi usiadla w wozku i kazala sie tak wiezc inaczej byla awantura.
Edit: Baronowa! To co zwykle. Uwielbiam usta Twojego synaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 17:06