Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
basiunia wrote:Tego bloga juz dawno obczailam ale polozne uczulaly ze teraz moda na jedzenie wszystkiego a one by stosowaly dietke
Zobacze co jutro powie dietetyczka:)
Ogólnie kolki - czyli płacz przez 3 h nie jest z tego co jesz a nierozwinietego układu pokarmowego. Nawet jakbyś jadła chleb i piła wode to jak mają być kolki to będą. Przez mleko przedostają się alergeny. Więc jak pijesz mleko to nie 2 litry od razu, a trochę. Jak masz truskawki to njapierw zjadasz kilka. Jak masz fasolkę to zjadasz kilka i sprawdzasz. za dwa dni jes wszystko jasne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCholera straszy mnie moje dziecko:/. Od wczoraj ledwo się rusza. Czekałam do wieczora, bo zawsze była dyskoteka w brzuchu wtedy i nic, jadłam cukierki, przekręcałam się, piłam i ledwo kilka ruchów takich, żeby się doszukać, w nocy nie mogłam spać i kompletna cisza nawet jak wstawałam, dzisiaj też. Już nie wiem co robić. Zobaczę co będzie po śniadaniu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi ja już wszystkiego co działa na nią próbowałam. Coś delikatnie wczoraj machnęła i cisza całą noc. Teraz też raz na jakiś czas tak ledwo co ruszy się, ale to ledwo, ledwo. A do tej pory wieczorem była impreza. No ale coś się rusza, tylko dlaczego nagle tak słabo. Cholera może przez te wody, których niewiadomo ile jest.
-
nick nieaktualnyMąż wraca o 16 muszę na niego poczekać, bo nie mam samochodu. Dalej cisza zupełna:/
wiem, że pod koniec ruchy osłabione, ale tak.z.dnia na.dzień? A noc przed tym miała takie dziwne intensywne ruchy regularne stuknięcia pomyślałam, że to jakaś.nietypowa czkawka, a teraz już sama nie wiem. Pewnie panikuję, a Mała odpoczywa po prostu. -
Magdziulla, moja dwa razy mnie wystraszyła. Czują ją codziennie bardzo mocno, a tu nagle od rana cisza. Ale to był chyba taki jej leniwy dzień, bo wieczorem nadrobiła. W każdym razie mój lekarz mnie uczulał, żeby tego nie ignorować, bo brak ruchów moze oznaczać, że łożysko staje się niewydolne. Jedź to sprawdzić, ale nie spokojnie, bo najprawdopodobniej Karinka po prostu odpoczywa.
Picja, super wieści
Basiunia, chciałabym byście już byli całą trójka w domu
Też podczytuję ten blog o karmieniu, nie ma co zwracać uwagi na komentarze. Zawsze znajdzie się ktoś "mądry" inaczej -
No ja owulacyjny pozytywny:) szalejemy:) to juz jie to samo co przy pierwszym ale co tam:)
Basiunia:)! I JAK NOWA ROLA:)?
Ewi- nie ja nie mogę- co on taki leń!
Baronowa- po chlebie to u mnie by była bomba:( od porodu nie toleruje pieczywa...nie wiem co jest grane:/
Magdziulla- nie ma paniki- jest ostrożność...
Little- u mnie na placu zabaw sa takie mądre onaczej- wszystko wiedza lepiej....a dzieciak przy 20 stopniach w kombinezonie puchowym -
nick nieaktualnyOch Ewi może nie wrrr może to to?
Takie mądre mnie wkurzają, zwłaszcza jak sypią "dobrymi" radami o które nikt nie prosi.
Mąż się zmobilizował i umowił nas na ktg w szkole rodzenia, oczywiście Mała zaczęła leniwe ruchy, zanim dojedziemy pewnie się rozkręci, ale odwoływać już nie będę. I tak nie jest to jej normalna aktywność. -
ja mam jutro wizyte wieczorem, takze spokojnie czekam, mały tak samo sie rusza jak w trakcie povytu w szpitalu wiec spokojna jestem bo ktg było ok.
dobrze ze Karinka sie obudziła.
M?nie moja mama wkurza bo sypie "dobrymi radami" Co Was skłoniło do podjęcia decyzji żeby starać sie o rodzeństwo dla synka. Zawsze mówiłąs ze chcecie tylko jedno dziecko.
Pytam bo my tak 3 chcieliśmy ale w tym momencie to bym na jednym zakończyła
Ciekawe jak tam Basiunia.
-
Marzy mi sie szal nieprzespanych nocy, kolek, strachu przed kąpielą i marudzacego dziecka:P syn jest zbyt grzeczny:) a tak szczerze....sama nie wiem....jakos tak wyszlo:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 17:17
littleladybird lubi tę wiadomość