Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Udany:) ale w domu najlepiej:-). Maly caly czas gada. Albo mamamamama albo bababababa albo alalalamala:) a jak mnie nie widzi to wola...mymymyyyy. Siada ale nadal nie pelza i nie raczkuje- jak ja jak bylam mala. Wczoraj byliśmy na bilansie. 76cm i 8900g
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPicja a ja sie zastanawialm gdzir Ty jestes
No my juz po;) szalu nir bylo ostatnio ale eszytsko zaczyna wracac do normy;)
Jutro testujemy te nakladki od Ciebie sa zajebiste mysle ze Fifiemu tez spasuja
I przypomnij sie co jadlas na poczatku karmirnia? Uwazalas? Czy nie?
Bo Ciri to z tego co pamietam wzzytsko je baronowa chyba tez?...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 21:33
-
nick nieaktualnyBasiunia jaki cudny. Tak sobie pomyślałam, że patrząc na takiego maluszka, aż ciężko uwierzyć, że "to" było w Nas:)
A Ten konkretny w Tobie:)
Ja się nie znam, ale wygląda zdrowo, nie na wcześniaka.
Co do jedzenia ja planuję na początku jeść lekko bezpieczne produkty, ale szybko wprowadzać normalne. Tylko ze względu na to, żeby wiedzieć co Małej mogło zaszkodzić, a nie później wykluczać, próbować. -
nick nieaktualny
-
basiunia wrote:Picja a ja sie zastanawialm gdzir Ty jestes
No my juz po;) szalu nir bylo ostatnio ale eszytsko zaczyna wracac do normy;)
Jutro testujemy te nakladki od Ciebie sa zajebiste mysle ze Fifiemu tez spasuja
I przypomnij sie co jadlas na poczatku karmirnia? Uwazalas? Czy nie?
Bo Ciri to z tego co pamietam wzzytsko je baronowa chyba tez?...
ale jednak przy wcześniaku to bym uważała na poczatku. Jakieś lekkie mięsko, owoce po kolei wprowadzane, nie za dużo mleka. -
wziełam kąpiel pochodziłam ale narazie nic wiecej sie nie dzieje. dalej coś tam czuje no ale nie jest to jakieś stałe i intensywne.
'Spróbuje się przespać. Jakby co to musze mieć siły. a jak skurcze się na silą to napewno mnie obudza zreszt ai tak ciągle na siku sie w nocy budze . T
-
nick nieaktualnyNo mi juz 3 polozns powiedzialy ze teraz moda na .wszystko" a one jednak by radzily uwazac:/ no ka mam diete refluksowa ale boje sie zjesc czehokolwiek:/ czekam na to spotkanie z dietetyczka;)
Magdziuula on od samego poczatki wygladal normalnie w sumie brallo mu tygodnia zeby nie zaliczac sie do wczesniakow;)
Evi jak?:
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiunia wrote:W piatek mamy miec pierwsza wizyte u pediatry to dopytam co i jak;)
Picja fajne te nakladki, troszenke duzy dmoczus do tej jegi malutkiej buzi ale uciagnal z 15 ml;))basiunia lubi tę wiadomość