Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdziulla wrote:Mi się ciągle wydaje, że po 3 msc dziecko jest taką mini kuleczką. Ale czekają mnie zaskoczenia:)
ale on jest tak cudnym.bobasem, wszystko ma takie idealne, nosek, stópki, glowkę udał Ci się. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:a my sie dzis cały dzien karminy. masajkryczny zarłok ........
zsuwałyscie u swoich chłopaków napletak?
Była dzis u mnie połozna i kazała zsuwać..
DZIS MAM 7 DNI !!!!!!!!!!!!ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie rekord skurczowy pobity 127, skurcze na każdym ktg się piszą regularne co 5 min. Ale szyjka długa, zamknięta, Pani dr mówiła, że poród naturalny, ale kiedy nie wiadomo. Cholera teraz boję się komplikacji porodu naturalnego z wielowodziem.
myślicie, że to dobry znak, że tak wysokie skurcze mnie nie bolą? -
nick nieaktualnySliczne dzieciaczki )czekam az moj bedzie siedzial
Magdziulla a Ty jestws w tym szpitalu ??
Ja dzis bylam na kontroli u innego lekarza z tym krwiakiem, zrobil usg mowi ze totylko pid skora, nie wylalo sie do brzucha, ladnie sie goi, ale pol roku bedzie sie wchlanial /:
Ale na pocieszenie poszlam dzis do fryzjera, do kosmetyczki i na szoping, bo wszystko w ciazy wynaciagalam, a poza tym musialam kupuc cos rozpinanego i zeby chronilo cycki przed zawianiem takze dzien Aliczam doudanych -
nick nieaktualnyBasiunia to niech się szybko goi. Jesteś dobrym przykładem, że można znaleźć czas na przyjemności;) jakaś duża.metamorfoza?
Tak, ja w szpitalu drugi dzień. Wkurza mnie, że nikt nie mówi jaki jest plan. Wody dalej 27 skurcze duże, regularne i tyle.
Ewi nasłuchałam się, że ten.balonik tak boli.
Nic nie jest Małemu po wpadce z tel? Ech te koty. Mój tęskni za mną biedak. -
nick nieaktualnyMagdziullato normalne w szpitalu, ja to lazilam za nimi i pytalam bo bym oszalala
Ale nie stresuj sie, na pewno wiedza co robia :*
I mysl pozytywnie, zamartwianiem sobie nie pomozesz ))
A jesli chodzi o wlosy to dosc duzo scielam z prostych na takiego dluzszego boba i zafarbowalam ale tu juz bez wiekszych zmian, nadal jestem brunetka
I biegalabym dluzej po szklepach alemyslalam zemi cycki wybuchna a i tak j e kilka godzin przetrzymalam -
Chyba nic ai sladu na twarzy a po minucie no dwóch płaczu uspokoił się.
Madziulla wszystko boli nie ma łatwo
O no to Basiunia szacun. Jak Ty to ogarniasz, ja z moim małym to cały dzień wczoraj na rękach prawie. od 8 rano wogóle nie spał do 14 potem ucioł sobie krótka drzemkę i nie spął az do wieczora. o 21 po kapieli zasnął i spał do 3 obudziłam go na jedzonko- bo mi cycki ekspolowały )
-
nick nieaktualnyEvi to chyba zasluga tego Prokocimia, bo on przewaznie spi i budzi sie co 3 czasem co 4 h, jak go boli brzusio i plscze to kladziemy go na lozko i masujemy, zero noszrnia na rekach, mowily tam pielegniarki zebysmy go bie nauczyli to on sr da radr bez tego bo tam nir mial go kto nosic:) na raczkach je a po jedzeniu biore go na swoja klatke piersiowa wyprzytulamy sie i do lozeczka:)
-
nick nieaktualny