Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez pobudki ok 24 lub 1, 3 lub 4 i ok. 7, ale po kapieli nic dluzej nie spi, kapiemy 19-20 to o 22 musi byc jedzonko :D
    Wlasnie sie usypiamy, chcialabym oviad w tym czasie zrobic, u mnie mielone z piekarnika kalafior na parze i ziemniaczki,napisali ze mi brokuly i kalafior moge, oj po brokule bardzo go bolal brzuszek zobaczymy jak bedzie po kalafiorze :o
    Jak zasnie wrzucam do wozka i poweranduje goscia jeszcze przed tym spacerem :D

Evi a jak do ogrodu ubralas Kubusia?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    U mnie jak od dawna ciezka noc... Juz tak mjie wszystko boli ze masakra. Ostatnio Liwia miala problem z kupami to wczoraj dalam suszone sliwki to na reszcie normalna kupe zrobila.

Ja przy dada wywijalam koniec pieluchy i nic nie obcieralo. U nas kikut byl dlugo. 3 tygodnie? Albo dluzej...
    suszone śliwki działają cuda;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa Evi ja tez uzywalam dadow i baby dreamoe i pampersoe i w kazdych podwijalam pod pepek zeby nie zahaczal :)) a odpadl kilka dni temu, wlasciwie to polozna go urwala bo juz byl ponad dwa tyg :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 13:03

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    Aa Evi ja tez uzywalam dadow i baby dreamoe i pampersoe i w kazdych podwijalam pod pepek zeby nie zahaczal :)) a odpadl kilka dni temu, wlasciwie to polozna go urwala bo juz byl ponad dwa tyg :/
    zmień położna. Tego się nie odrywa. U nas był prawie miesiąc

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znaczy wisial tak na wlosku, zmiekl przylozyla gazik ze spirytusem i poszlo :) nawet nie zaplakal, nie bylo rany, 3 kropeczki krwi i tyle :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 13:15

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas sam kikut odpadl ale za wcześnie i jest taka rana, odwijanie pampersów nic nie daje.

Picja smoczki mam , z tym nie ma problemu, ale dzięki.

Basiunia cienki pajac i cieniutka czapeczka, miałam tez pieluche tetrową tak położoną na małym.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Eliza vel Picja Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktos inny chce? Oddam jalowe jednorazowe smoczki do butelek z mlekiem rtf. Chyba ze Ewi sie skusi. Smoczki są antykolkowe.

atdcj44jkiiobkzm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja ja się skuszę, bo na trasy potrzębuję gotowe mleko :)

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok:). To wysle w tym tygodniu. One pasują tez do normalnych butelek:) na drogę sa fajne:). Nasz maly wcina dzis jagody aż mu się uszy trzesa!

atdcj44jkiiobkzm.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mojemu chyba sie potówki na twarzy robią. cztery takie małe krosteczki czerowne

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    a mojemu chyba sie potówki na twarzy robią. cztery takie małe krosteczki czerowne
    Na potowki najlepszy nadmanganian potasu. Jedna tabletka na szklankę wody i do wanienki. A jak buzie to tez rozpuścić i rozciekczyc żeby lekko rozowa wida byka i przetrdec gazikiem. Czasem jeszcze nawet tadkowi robię

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Na potowki najlepszy nadmanganian potasu. Jedna tabletka na szklankę wody i do wanienki. A jak buzie to tez rozpuścić i rozciekczyc żeby lekko rozowa wida byka i przetrdec gazikiem. Czasem jeszcze nawet tadkowi robię

dzięki Baronowa :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojemu tez właśnie wyszly ze 4 na twarzy ale na brzuszku jest wiecej takie male czerowne to bedzie to????

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja super, dziekuje :*

• ewi0808 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robiciie herbatki z kopru w łoskiego? jakie proporcje?

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi a na pewno potowki? Nasz caly 2 miesiac miał kaszke i trądzik na buzi. Az jak patrzę teraz na zdjecia to jak maly nastolatek:)

atdcj44jkiiobkzm.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie wiem wrzuce za chwile zdjecie. Tylko mały ma wzdecia....

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z potówkami nie pomogę bo maly nie miał ale lekarz wykluczył ze to to i to byl trądzik niemowlecy

atdcj44jkiiobkzm.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    Mojemu tez właśnie wyszly ze 4 na twarzy ale na brzuszku jest wiecej takie male czerowne to bedzie to????
    Male czerwone to raczej potowki;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wczoraj w samym body z krotkim rekawem i krociotkuch skarpetkach,dosc przefrzewanua, a tak ladnie rosnie ze juz fajnie trzyma cieplo:))

Baronowa_83, ciri22 lubią tę wiadomość

‹‹ 805 806 807 808 809 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ