Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas tez pobudki ok 24 lub 1, 3 lub 4 i ok. 7, ale po kapieli nic dluzej nie spi, kapiemy 19-20 to o 22 musi byc jedzonko
Wlasnie sie usypiamy, chcialabym oviad w tym czasie zrobic, u mnie mielone z piekarnika kalafior na parze i ziemniaczki,napisali ze mi brokuly i kalafior moge, oj po brokule bardzo go bolal brzuszek zobaczymy jak bedzie po kalafiorze :o
Jak zasnie wrzucam do wozka i poweranduje goscia jeszcze przed tym spacerem
Evi a jak do ogrodu ubralas Kubusia? -
ciri22 wrote:U mnie jak od dawna ciezka noc... Juz tak mjie wszystko boli ze masakra. Ostatnio Liwia miala problem z kupami to wczoraj dalam suszone sliwki to na reszcie normalna kupe zrobila.
Ja przy dada wywijalam koniec pieluchy i nic nie obcieralo. U nas kikut byl dlugo. 3 tygodnie? Albo dluzej... -
nick nieaktualnyAa Evi ja tez uzywalam dadow i baby dreamoe i pampersoe i w kazdych podwijalam pod pepek zeby nie zahaczal ) a odpadl kilka dni temu, wlasciwie to polozna go urwala bo juz byl ponad dwa tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 13:03
-
basiunia wrote:Aa Evi ja tez uzywalam dadow i baby dreamoe i pampersoe i w kazdych podwijalam pod pepek zeby nie zahaczal ) a odpadl kilka dni temu, wlasciwie to polozna go urwala bo juz byl ponad dwa tyg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:a mojemu chyba sie potówki na twarzy robią. cztery takie małe krosteczki czerowne
-
Baronowa_83 wrote:Na potowki najlepszy nadmanganian potasu. Jedna tabletka na szklankę wody i do wanienki. A jak buzie to tez rozpuścić i rozciekczyc żeby lekko rozowa wida byka i przetrdec gazikiem. Czasem jeszcze nawet tadkowi robię
dzięki Baronowa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiunia wrote:Mojemu tez właśnie wyszly ze 4 na twarzy ale na brzuszku jest wiecej takie male czerowne to bedzie to????
-
nick nieaktualny