Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
basiunia wrote:Baronowa czy Ty kuedys nie myslalas ze Wladziu ma katar a to sie okazalo ze cos tam mleko mu gdzies siadalo?
Fifi mi tak charczy na nosie i z katarkiem wyciagam, jakis glucik wylwci ale nin stop charczy i wkurza sie:/ szczegolbie jak je albo ma smiczej:/
To katar czy to co wy mieliscie?? -
NO NA NOCE PÓKI CO NIE MOGE NARZEKAC NAWET SPI.
Mój kicha i wtedy mu z nosa wylatuja czssem widac takie mleczne glutki.
Wczoraj byliśmy u lekarza z tym brzuszkiem. wszystko ok, dostalismy jakies kropelki jak bedzie miał wzdecia. rośnie jak na drożdżach- w ciągu 1, 5 tygodnia przytył 500g
-
nick nieaktualnyAaa hmm bo moj nie ulewa:/ wylewa sie mu tylko z butelki jak go karmie to idzie bokiem alr ulal mi moze zr 3 razy:(
Osluchiwany byl tydzien temu to bylo ok...moze minie...
Evi moj w ciagu tygodnia 340:D
A jak mnie teraz zdrnerwowal, 15 jego pora, slysze placz, przebieram a ten sie drzr jak opetany nie zdziwilo mnie to bo czasem tak ma jak jest glodny zagrzalam mu 120ml przychodze daje a ten taki srednio zainteresowany ja w szoku bo zwykle jak sie mu dotknie ust butelka to sie przyssie jakbysmy go z tydzien nie karmili no ale cos tam ciagnir ciagnie, wykupcial sir, tak z 3 razy przez niego przelecialo i usnal...pacze na butelke ujadl 30ml szok, to budze, viore do odbicia, zgon, wlozylam do lozeczka, bo jak spi na ramieniu a wlozysz do lozrczka od razu oczy jak 5 zl ale co Ty spi...a ja mu dalam cale sciagniete jedzenie no zostalo 30ml i ilre ja to moge trzymac? Jak sie obudzi za godzine to bebilona miszr dac bo mu tyle nie usciagam... -
Ale skoro wiecej wyciąga niż lyka to może mu się gdzies nie tak wlewać i od tego. Zawsze możesz iść osluchac. Przynajmniej będziesz miała pewność ze jest ok
Edit: Ja po h wylewam. W taki gorąc to czasem szybciej. Jak mi tak pada to daje pól h pospać i wtedy daje na śpiocha z reguły zjadaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 17:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvi ja mam z esotiq i jestem mega zadowolona ) teraz promocja po 36zl
I nosze topy z tesco, uwielbiam )
My dzis po badaniu okolustycznym i okazuje sie ze mamy jeschac jeszcze za miesiac i za dwa i za pol roku:o
Po co skoro wszytsko ok?! Maskara..ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Ale skoro wiecej wyciąga niż lyka to może mu się gdzies nie tak wlewać i od tego. Zawsze możesz iść osluchac. Przynajmniej będziesz miała pewność ze jest ok
Edit: Ja po h wylewam. W taki gorąc to czasem szybciej. Jak mi tak pada to daje pól h pospać i wtedy daje na śpiocha z reguły zjada
W sumievracja bo on mi sie jeszcze ze 3 razy zakrztusza w ciagu karmienia to gdzies mu musi wlatyeac -
nick nieaktualnyMoj byl dzis raz przy cycku nawet mu sie podobalo, ale matka widzi gwiazdy jak ssie
Ale jestem z niego dumna, bykismy w parku na spacerku ponad dwie h, ani nie drgnal ) i matka zdazyla sobie kupic spodnie
Tylko w nocy mi troszke dziwuje ale nie mozna miec wszystkiego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny