Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla dopadnij sowjego lekarza, masakra z tym czekaniem.

Kubuś ma dziś 14 dni. :))
    Nie śpi od 9 rano jestem już zmeczona. a to dopiero dwa tygodnie- mam wrazenie jakby cała wieczność

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi moj woli nie soac w nocy...od 2do 5 :D
    Dzis konczymy 4tyg :)
    Ale za to je mi na raz ze 150ml i dlyzej spi, wczoraj 5 razy karmilam + do kazdego karmienia ze dwie dolweki ale to i tak lepiej niz 8 regularnych karmien :D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    Baronowa czy Ty kuedys nie myslalas ze Wladziu ma katar a to sie okazalo ze cos tam mleko mu gdzies siadalo?
    Fifi mi tak charczy na nosie i z katarkiem wyciagam, jakis glucik wylwci ale nin stop charczy i wkurza sie:/ szczegolbie jak je albo ma smiczej:/
    To katar czy to co wy mieliscie??
    Tak. Charczal kocham kaszlal. Bylam absolutnie pewna ze jest mega chory. O to mleko z ulewania. Z miesiąc tak bylo. Samo przeszlo. Ale byłam go osluchac żeby bylo pewne ze to z mleka

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO NA NOCE PÓKI CO NIE MOGE NARZEKAC NAWET SPI.
    Mój kicha i wtedy mu z nosa wylatuja czssem widac takie mleczne glutki.

Wczoraj byliśmy u lekarza z tym brzuszkiem. wszystko ok, dostalismy jakies kropelki jak bedzie miał wzdecia. rośnie jak na drożdżach- w ciągu 1, 5 tygodnia przytył 500g :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa hmm bo moj nie ulewa:/ wylewa sie mu tylko z butelki jak go karmie to idzie bokiem alr ulal mi moze zr 3 razy:(
    Osluchiwany byl tydzien temu to bylo ok...moze minie...

Evi moj w ciagu tygodnia 340:D
    A jak mnie teraz zdrnerwowal, 15 jego pora, slysze placz, przebieram a ten sie drzr jak opetany nie zdziwilo mnie to bo czasem tak ma jak jest glodny :D zagrzalam mu 120ml przychodze daje a ten taki srednio zainteresowany ja w szoku bo zwykle jak sie mu dotknie ust butelka to sie przyssie jakbysmy go z tydzien nie karmili no ale cos tam ciagnir ciagnie, wykupcial sir, tak z 3 razy przez niego przelecialo i usnal...pacze na butelke ujadl 30ml szok, to budze, viore do odbicia, zgon, wlozylam do lozeczka, bo jak spi na ramieniu a wlozysz do lozrczka od razu oczy jak 5 zl ale co Ty spi...a ja mu dalam cale sciagniete jedzenie no zostalo 30ml i ilre ja to moge trzymac? Jak sie obudzi za godzine to bebilona miszr dac bo mu tyle nie usciagam...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale skoro wiecej wyciąga niż lyka to może mu się gdzies nie tak wlewać i od tego. Zawsze możesz iść osluchac. Przynajmniej będziesz miała pewność ze jest ok

Edit: Ja po h wylewam. W taki gorąc to czasem szybciej. Jak mi tak pada to daje pól h pospać i wtedy daje na śpiocha z reguły zjada

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 17:34

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri pokaz proszę jeszcze raz ta wkladke do wózka. I gdzie kupowalas

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5524935445

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, jak tam mija dzień?

Gdzie kupowałyście biustonosze do karmienia?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi ja mam z esotiq i jestem mega zadowolona :)) teraz promocja po 36zl :)
    I nosze topy z tesco, uwielbiam :))

My dzis po badaniu okolustycznym i okazuje sie ze mamy jeschac jeszcze za miesiac i za dwa i za pol roku:o
    Po co skoro wszytsko ok?! Maskara..

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tak z neurologiem jest.
    Na pierwszej wizycie powiedziala ze ok, po 3 miesiacach znow wiyta, po kolejnych 3 znow i teraz na roczek bedzie, a potem juz w przedszkolu, mimo ze wszystko ok.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia a mozesz podac link do strony na której kupowałas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 18:51

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2016, 02:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi w sklepie stacjonarnym, u Ciebbie z tego co pamietam jest w Plazie:))
    Pewnie na razie nie masz jak siewyrwac z domku a oni chyba nie maja online, musisz zobaczyc https://www.esotiq.com

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2016, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Ale skoro wiecej wyciąga niż lyka to może mu się gdzies nie tak wlewać i od tego. Zawsze możesz iść osluchac. Przynajmniej będziesz miała pewność ze jest ok

Edit: Ja po h wylewam. W taki gorąc to czasem szybciej. Jak mi tak pada to daje pól h pospać i wtedy daje na śpiocha z reguły zjada

W sumievracja bo on mi sie jeszcze ze 3 razy zakrztusza w ciagu karmienia to gdzies mu musi wlatyeac :/

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojma faze spania przy cycku....
    udało nam sie przejsc na sam cycek. butelka i laktator jak gdzies wychodze ;P

Baronowa_83, littleladybird lubią tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj byl dzis raz przy cycku :D nawet mu sie podobalo, ale matka widzi gwiazdy jak ssie :D

Ale jestem z niego dumna, bykismy w parku na spacerku ponad dwie h, ani nie drgnal :)) i matka zdazyla sobie kupic spodnie :D
    Tylko w nocy mi troszke dziwuje ale nie mozna miec wszystkiego :D

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla jak sytuacja?
    Basiunia, brawo dla małego ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie jak tam Madziulla.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakaherbatke kupic dla malego bo uxztalam i zglupialam:/? od wczoraj nie moge sobie z nim dac rady, wyprobuje jeszxze koperek :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipp te woreczki do zaparzania. najlepsza i jedyna ktora Liwia chciala pic

‹‹ 808 809 810 811 812 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ