Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Basiunia...moj nienawidzi koperku wiec nie pomogę a wczoraj maly zjadl królika. Zobaczymy jak będzie...to jego pierwsze mięsko:) Basiunia mąż poleciał na pocztę ze smoczkami:-). Wczoraj byliśmy w HM wydać macierzyński) maly się oblowil i udalo mi sie kupic mu ocieplacze na nogi...teraz siedzimy w domu bo znów miałam atak zawrotów
P.s. Maly nosi juz rozmiar 80 w większości...kiedy on zwolni
? -
nick nieaktualnyPicja dziękuję:*
A od tego czasu co bylad w dzpitalu bylo ok z Toba ??
Moj brząc urodzil sie ze wzrostem 46 wczoraj skonczyl miesiac i bodziaki ma juz na 62:))
Ciri czyli nie patrzylas czy glukoza nie glukoza tylko podawalas? Ile? Pomagalo?
Bo die zastanawiam jeszcze czy picie kopru ale przeze mnie by cos pomoglo...
A i czy waszr maluszki prawie po kszdym karmirniu mialy czkawke?? Trn bidus ma nardzo czesto:((
W ogole jest taki dzieny od wczoraj i zakeztuszujr sie mi przy tym jedzrniu nir wiem co to mu...
-
nick nieaktualnyLiwia z czkawek wyrosla po ok 3 miesiacach. do tego czasu miala co chwile. podobno dzieciom czkawka nie przeszkadza :p
Co do kopru zwykle gotowalam 250ml wody w garnuszku i dawalam pol lyzeczki cukru do wody zeby razem sie gotowalo, na tym parzyłam herbate i dawalam dziecku 20-30ml reszte sama wypijalam. dalam kiedys bez cukru tez mi wypila ale mniej chetnie. wiec sprobuj tak i tak. -
nick nieaktualny
-
na mojego koperek nie pomógł, kropelki od lekarza tez nie pomogło, kilka małdadni nie jnic z nabiału i jest ekstra. dzis wypiłam rano mleko żeby sprawdzić czy to przypadkiem nie tolerancja laktozy z mleka krowiego.
Mojemu dawałam bez cukru zwykły zaparzony koper włoski.
Basiunia mój ma bardzo często czkawkę daje mu wtedy cycka i zaraz przechodzi.
Ponoć jak sie samej pije herbatke z kopru to niby pomaga też.
Mój mały to już 4100g waży
Ciri dzięki wielkie buteleczki dotarły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 12:13
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
laktoza nie ma wpływu na niego. to chyb a była sprawka dzemu ze miał wzdecia. bo drugi dzien pije mleko itp i sie nie pogorszyło.
głównie buraczki i marchewka, jakies mieszanki sałat z mala iloscia pomidora z z oliwa i czasem dorzuce np kurczaka a teraz bede dodawac jeszcze mozzarelle ;P
-
nick nieaktualnyHmm no to ja podobnie ale salaty i ja to dwa rozne swiaty
Na razie jest ok, cos mu w niedziele zaszkodzilo, ale jak poszla kupa wczoraj w poludnie tak moje dziecko wrocilo ) je po 140minimum i spi po te ok.3h a juz sie balam ze mu tak zostanie i bedzie plakal co godzine
-
nick nieaktualnyNie wiem czy wiecie, Magdziulla urodzila 2 wrzesnia przez cc. mala niecale 50cm lekko ponad 3kg, 10/10pkt.
z tego co sie doczytalam porod jakies koszmar, cos 30godzin sie meczyla, i po cesarce nie za dobrze sie czula. od 3 wrzesnia nic wiecej nie napisala. juz pewnie niebawem do domu albo juz jest w domu.
(mam nadzieje ze nie bedzie miala za zle ze wam powiedzialam)
PS. Magdziulla jesli to czytasz gratulacje:) o tych zlych chwilach szybko sie zapominaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 15:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Basiunia, sprawdź sobie
http://laktatoryardo.pl/PRZETESTUJ-I-WYGRAJ-ULTRACICHY-I-ULTRADELIKATNY-LATKATOR-ARDO-CALYPSO-cabout-pol-170.html
Mi się udalo zakwalifikować i faktycznie jest fajny. I dużo wiecej mleka leci. Jesli uda sie dostać do testowania to masz go za free na 5 dni