Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Eliza vel Picja Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Ewi. Chyba pokloce sie z mężem...haha

atdcj44jkiiobkzm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem ja i czytam na bieżąco tylko czasu na pisanie brak. Kilka dni była moja mama, teraz mąż ma urlop. Miśka rośnie, ja w końcu w środę idę do lekarza, znowu mam krwawienie:/ stresuję się tego co wyjdzie.

Pijcia trzymaj się, ja na Twoim miejscu rzuciłabym kp i brała leki, bez przesady mm to nie zło, a Twoje zdrowie ważniejsze.

Ewi seks po kłótni zawsze najlepszy. I jak widać uczucie nie wygasło, iskry są, więc i szansa na rozejm.

Basiunia byliście u rehabilitanta? My byliśmy drugi raz u ortopedy i jest niby nieźle, ale jest asymetria między jednym a drugim bioderkiem, więc dostaliśmy receptę na majtki specjalne. Trzeba będzie 2 msc się pomęczyć.
    Ah no i jest zwolennikiem chust, bardzo polecał.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    seks nie oznacza rozejmu. nie mieszkamy dalej razem.

Madziulla duża assymetria? U nas poprzednio było ok ale kazał przyjść na kontrolę w trzecim mce życia.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dziwnie, bo powiedział, że generalnie nie jest źle z tym jednym bioderkiem, mieści się w normie, ale jest spora asymetria między jednym a drugim i dlatego majciochy.
    A dodatkowo stwierdził, że Karinka jest "wiotka" ale wziął moją rękę i sprawdził jak się wygina i stwierdził, że prawdopodobnie to ma po mnie. Chodzi o elastyczność, ja faktycznie noga za głowę, szpagat itp. Jednak mamy zwiększyć wit d do 2 kroplek. Ale facet jest niesamowity. Ciężko się do niego dostać, ale ma ogromną wiedzę i wyczucie.

A masz już jakiś plan co dalej z mężem czy na razie wisi w powietrzu?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wisi w powietrzu. jakoś nie mam do tego głowy- wiem brzmi to dziwnie.

zwiększyć do dwóch? ja zawsze daje mu dwie kropelki

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi pediatra kazała jedną, ostatnio powiedziała, że na następnej wizycie pewnie zwiększymy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo ja tez podaje jedna...
    Do rwhabiltanta u nas tez ciezko sie dostac, idziemy 2 grudnia i zobaczymy co powie...z bioderkami na pierwszej wizycie bylo super, 8 grudnia kolejna I mam nadzieje ze wyjdzie tak samo;)))

Magdziulla i co daja te mmajty? Sa jakies usztywniane???

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja leżaczek doszedł :) Mały zaliczył dziś pierwszą drzemkę :)
    Seedecznie dziękujemy,a le już piszę do Cb na priv

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 15 listopada 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super ze maly w nim leży:) nasz raz zjadl w nim pasternak i tyle bylo leżenia. Tylko mata i mata:)

atdcj44jkiiobkzm.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój maty nie lubi. ciekawi go bardziej oglądanie lamp sufitowych :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas lezaczek sie sprawdza na dluzej jak ktos z paniczem rozmawia, a od niedzieli gosc tak nadaje ze pekamy ze smiechu :D
    Picja jak sie czujesz??:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas pomogła zmiana leżaczka na Bright Starts z automatycznyn bujaniem. Tiny Love poszedł w odstawkę.

Dziewczyny czekam.właśnie na sądne usg. Co prawda znowu mam krwawienie, ale już nie chciałam odwoływać wizyty kolejny raz.

Wysłany: 16 listopada 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kciuki! Ja bez zmian. Ale do małego dotarł super basen z pilkami. Rewelacja. Wysle Wam linka. Naorawde polecam.

Basen z pilkami miniBe

atdcj44jkiiobkzm.png

Wysłany: 16 listopada 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O taki:) wygooglujcie sobie:)
    https://m.youtube.com/watch?v=P6nYi71r7xg

atdcj44jkiiobkzm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem przerażona:/ nie wiem czy czytałyście, ale mimo, że pewnie nie zmróżę oka warto wiedzieć. Chodzi o szczepienia te komentarze mnie absolutnie przerażają. A najgorsze, że mam żywe przykłady w otoczeniu. I teraz sama nie wiem co robić, jestem bliska decyzji o rezygnacji z dalszych szczepień. To link: https://pl-pl.facebook.com/szeptemTVP/photos/a.1129763310444439.1073741828.1126104597476977/1157035674383869/?type=3

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 01:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla az sie trzeseeee....masakra...
    Sama od wcziraj mam watpliwosci...na razie szxzeoilam na zoltaczke, 5w1 ten xaly pentax i pneumo...co robic dalej???masakra

A bylas u tego lekarza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nocy nie przespałam:/ ja za jakieś 2 tygodnie będę miała 2 dawkę A nie przeżywałabym tak tego gdyby nie fakt, że mam przypadek wśród bliskich znajomych. Chociaż zanim to przeczytałam to myślałam, że przesadzają. Ale ich syn po 3 dawce wyłączył się i przestał mówić.

Na usg byłam Pani dr twierdzi, ze dalej sie oczyszczam...11tydzień! Mówi, że do 15 tygodnia tak może się dziać. A czy mam/miałam miesiączkę tego nir wie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bralas skojarzona czy zwykle szczepilas?
    Ja jutro ide na kontrole bo zas mi rzadko kuocia i brzusio go boli to pogadam z ta lekarka...i jak juz to chyba zrezygnuje z tej 5w1 i bede szczepic osobno na podstawiwe no i chyba te pneumo bo juz zaczelam...masakra tez pol nocy o tym myslalam :/
    A ci zmajomi jakie szczepili?

A jak u dr wszystko dobrze to moze faktycznie sie oczyszczasz jeszcze :) ja zobacze czu 28 zas zawita okres czy w pazdzierniku to tez taka zmyla byla...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://vaccgenocide.wordpress.com/tag/skutki-uboczne-szczepien/

Wlos sie jeży ...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeżeli zdecydowąłyscie sie na szczepienia to chyba lepiej nie czytać bo az strach...

witamine k podaje sie do konca 3 mce?
    orientujecie sie kiedy i od czego zaczac rozszerzanie diety.
    3 mce mija a mnie nadal bola mijsca szyć w kroczu heh.

madziulla dobrze ze wszystko dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 13:27

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 837 838 839 840 841 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ