Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej. Jestem ja i czytam na bieżąco tylko czasu na pisanie brak. Kilka dni była moja mama, teraz mąż ma urlop. Miśka rośnie, ja w końcu w środę idę do lekarza, znowu mam krwawienie:/ stresuję się tego co wyjdzie.
Pijcia trzymaj się, ja na Twoim miejscu rzuciłabym kp i brała leki, bez przesady mm to nie zło, a Twoje zdrowie ważniejsze.
Ewi seks po kłótni zawsze najlepszy. I jak widać uczucie nie wygasło, iskry są, więc i szansa na rozejm.
Basiunia byliście u rehabilitanta? My byliśmy drugi raz u ortopedy i jest niby nieźle, ale jest asymetria między jednym a drugim bioderkiem, więc dostaliśmy receptę na majtki specjalne. Trzeba będzie 2 msc się pomęczyć.
Ah no i jest zwolennikiem chust, bardzo polecał. -
nick nieaktualnyTak dziwnie, bo powiedział, że generalnie nie jest źle z tym jednym bioderkiem, mieści się w normie, ale jest spora asymetria między jednym a drugim i dlatego majciochy.
A dodatkowo stwierdził, że Karinka jest "wiotka" ale wziął moją rękę i sprawdził jak się wygina i stwierdził, że prawdopodobnie to ma po mnie. Chodzi o elastyczność, ja faktycznie noga za głowę, szpagat itp. Jednak mamy zwiększyć wit d do 2 kroplek. Ale facet jest niesamowity. Ciężko się do niego dostać, ale ma ogromną wiedzę i wyczucie.
A masz już jakiś plan co dalej z mężem czy na razie wisi w powietrzu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOoo ja tez podaje jedna...
Do rwhabiltanta u nas tez ciezko sie dostac, idziemy 2 grudnia i zobaczymy co powie...z bioderkami na pierwszej wizycie bylo super, 8 grudnia kolejna I mam nadzieje ze wyjdzie tak samo;)))
Magdziulla i co daja te mmajty? Sa jakies usztywniane??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem przerażona:/ nie wiem czy czytałyście, ale mimo, że pewnie nie zmróżę oka warto wiedzieć. Chodzi o szczepienia te komentarze mnie absolutnie przerażają. A najgorsze, że mam żywe przykłady w otoczeniu. I teraz sama nie wiem co robić, jestem bliska decyzji o rezygnacji z dalszych szczepień. To link: https://pl-pl.facebook.com/szeptemTVP/photos/a.1129763310444439.1073741828.1126104597476977/1157035674383869/?type=3
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNocy nie przespałam:/ ja za jakieś 2 tygodnie będę miała 2 dawkę A nie przeżywałabym tak tego gdyby nie fakt, że mam przypadek wśród bliskich znajomych. Chociaż zanim to przeczytałam to myślałam, że przesadzają. Ale ich syn po 3 dawce wyłączył się i przestał mówić.
Na usg byłam Pani dr twierdzi, ze dalej sie oczyszczam...11tydzień! Mówi, że do 15 tygodnia tak może się dziać. A czy mam/miałam miesiączkę tego nir wie. -
nick nieaktualnyA bralas skojarzona czy zwykle szczepilas?
Ja jutro ide na kontrole bo zas mi rzadko kuocia i brzusio go boli to pogadam z ta lekarka...i jak juz to chyba zrezygnuje z tej 5w1 i bede szczepic osobno na podstawiwe no i chyba te pneumo bo juz zaczelam...masakra tez pol nocy o tym myslalam
A ci zmajomi jakie szczepili?
A jak u dr wszystko dobrze to moze faktycznie sie oczyszczasz jeszcze ja zobacze czu 28 zas zawita okres czy w pazdzierniku to tez taka zmyla byla... -
nick nieaktualny
-
jeżeli zdecydowąłyscie sie na szczepienia to chyba lepiej nie czytać bo az strach...
witamine k podaje sie do konca 3 mce?
orientujecie sie kiedy i od czego zaczac rozszerzanie diety.
3 mce mija a mnie nadal bola mijsca szyć w kroczu heh.
madziulla dobrze ze wszystko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 13:27