Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo Evi chyba masz racje ale no przerazenie bierze...a Ty szczepilas bo juz nie pamietam...
No wit.K do 3, przeczytalam na opakowaniu
Diete jak sie karmi to niby rozszerAsz po 6 miesiacu ale ja musle tak po 4 juz zarzucic marcheweczka ) niech sie uczy smakow, tym vardziej ze i tak czasem go dokarmiam mm :o
EVi to ja po csarce nic juz nie czuje... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny
co tam u was?
caluski dla waszych maluszkow
moje wyniki 8 dpo
cykl bez wspomagaczy bez dupka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99b27672dc2f.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 18:55
basiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla super:)))
Bede znowu trzymac kciuki )
A Picja widzisz, czyli rozszerzac se mozna ale jak dzidzius nie chce to nic na silr...no zobaczymy jak bedzie w naszym peztpadku, tez bede obserwowac kupki:DWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 04:52
-
hej, co tam u Was słychac? jak zdrówka?
deweloper od którego kupowalismy dom dosłownie nas zrobił w huja. sprzedał nam dom o mniejszej powierzchni niz jest podane w akcie notarialnym heh. i nie wiele z tym mozemy zrobic bo jak prawnik powiedział widziała Pani co kupuje trzeba było pomierzyc. W 80% sprawa w sadzie jest przegrana.
Kubus zdrowy ale dziasla mu dokuczaja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO kurde Evi...ale jaja:/ o duzo was wyjebal??
Jak stosunki z mezem kochankiem?
A jak to dokuczaja Kubusiowi dziasla? Ciagle cyca piąstki???bo moj Fifi tak:/
Madziulla trzymamy:*
My mamyvsie dobrze, nadal walcyzmy z rota, kupki to sama woda ale Fifi z 24 h doby 12przespi 11 sie przesmieje a 1h pomarudzi wiec chyba jest dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla tulimy:* jestesmy z Toba
Evi 30tysi to duzo ale jak marne szanse na wygrana to chyba nic z tego nie?
Wydaje mi sie ze to ten rota go meczy, od wczoraj podaje mu smecte i byly tylko dwie kupki, pikne, cudiwna konststencja ahhh takze moze pomoze, ale z ato dzis prawie caly dzien n arekach, cos jednak brzusio boli:(
Jak rano zrobi znowu to wezme do badania jeszcze raz na rota... -
no dużo ale musze odpóścić bo nic innego nie zrobię.
Madziulla trzymam kciuki i strasznie przytulam
Kuba cały dzień dziś wrzeszczy wrrrr..
Jak tam Wasza waga po ciąży, jak brzuszki ? VCwiczycie coś czy nie macie sił ??
Wypadaja mi strasznie włosy a Wam? ponoć norma po ciąży i karmieniu piersią dziecka. Ponoć 3 mce po urodzeniu dziecka wypadaja mega włosy
-
nick nieaktualnyEvi u mnie garsciami tak od miesiaca:/ dramat...az ze lzami czesze wlosy
Moja waga na minusie:D ale brzusio taki jeszcze na wieczor wypucony
Nie cwicze nic bo mi sie nie chce, tylko lazimy na spacery
Kupilam tez pas za60 zyla a 3razy go ubralam a,Ty?? -
u mnie na zero. mam tylko pare kg sprzed ciąży z okresu starań wtedy przytyłam z 6 kg.
no ja chodziłąm po porodzie w tym pasie ale teraz już nie. mam taki fałdn skóry zwisającej. cwiczyć zaczełam od dwóćh dni. heh. głownie na brzuch . my też chodzimyna spacery ale ostatnio pogoda jiepska pada deszcz albo tak jak dziś snieg z deszczem i nie ma jak wyjść bllleee.
Kupowął któraś z Was wkońcu to nosidełko?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 15:20
-
nick nieaktualnyA to my łazimy nawet jak pizdzi
Dzis sypalo ale my jestesmy twardzi
A jak dziaselka Kubusia? No u nas maskara...ja nie wie czy mu jednak te zabki w dupe nie daja bo chce sie wsciec zamowilam mu taka soecjalna rekawiczke do gryzienia oby pomagala...
E to jak jestes na zero to super;: a co cwiczysz?)