Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvi ja bym nie luczyla jakby byl tylko na moim mleczku ale ma pol na pol i tego mm zjada tyle i przewiduje norma, wiec jak mi braknie a on bedzie chcial wyrownac to nie wiem co zrobic
Czyli generalnie z mezem nie mieszkasz nadal? A co z domem??
Tez odwleke to szczepienie, mamy za tydzien ale pojde gdzies w polowie lutego -
dom na razie czeka na wiosne .. co dalej to sie okaże.
Kubuś stał się miłośnikiem marchewki z ryżem )
Kuba dziś od godziny 8 do 14 wypił tylko 100ml hehe. ale potem zjadł przecierek marchewkowy z kleikiem ryżowym i wypił 30 ml wody. a i zasnął sam w pozycji półsiedzącej :
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
daj znać jak coś bedziesz wiedziec!! Kuba od 20 do 11 30 budził sie co godzine wypijajac mega dużo mleka już mi w cycach zaczynało brakować potem zaczął płakać na całego. w koncu uśpiłam go na naszym łóżku przed pierwszą i spal az do 7 bez pobudki wowowow.
Ostatnio męczą mnie okropne sny. Śni mi sie ze mój mąż umarł..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuba ma coś pojebane ze snem. wciągu dnia trzeba sie z godzine nameczyc zeby zasnął a śpi max pół godziny. dziś w nocy nie chciał jesc spał ale cały czas sie wiercił.
No ja rozumiem ze jest głodny i budizłby sie w nocy co dwie- 3 h na jedzonko ale ma czesto tak ze budzi sie co pół godziny i chce no zeby go na bok przekrecić i idzie spac albo smoczek wypadnie albo coś i czasem mozna ogłupieć.
Ps sciełam włosy prawie na chłopaka a moje kłaki oddałam fundacji na peruki dla dzieci z nowotworem
-
nick nieaktualnyO kurde to faktycznie dziwne..ale juz przetozne historie slyszalam co dzieci w nocy wyprawiaja
O kochana szacun koniecznie zarzuc fotem
Tez mialam kiedys krotkie wlosy i gdyby nie ukladanie mialavym nadal
Ps wybierasz sie do mnie na ta wiosenke? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
my po tej biegunce bardzo ostrożnie. Też wycofaliśmy sie do samego początku.
Je jablko gotowane, marchewkę,ziemniaka, kleik ryżowy. z tego robie mu różne dsnia zupke ziemniaczano marchewkową kleik z jabłkiem albo ryżem albo dodaje kleiku do mleka i ma jakby kaszke.
jutro dostanie kaszkę jaglaną.