Zafasolkowane ze szczęśliwym finalem w 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTemat dla wszystkich kobiet, które wiedzą, że już w tym roku nie doczekają się porodu. Tylko może dwóch kresek. Ale w 2016 kto wie?
Mimo, że w temacie "zafasolkowane" tyczy się też do kobiet, które się starająWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 15:12
KinderBaby, 100krotka:), Torunianka, małe marzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem po zabiegu wyłyżeczkowania. (09.02.2015). Chcę odczekać te 3 miesiące (+/-) . W czerwcu zaczną się moje starania więc modlę się, żebym w przyszłym roku mogła urodzić zdrowe dziecko bez żadnych komplikacji.
KinderBaby, redmann, małe marzenie lubią tę wiadomość
-
2015 to kompletna marakra dla mnie. Mial byc najszczesliwszy a pragne o nim zapomniec. Daj Boze zebym w 2016 mogla orzezyc najwspanielszy dzien matki tegoroczny 26maja bedzie dla mnie niesamowicie przykry. Juz sie go boje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 16:07
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnySarenka, tak 2015 dopiero się zaczął, ale dla mnie jest on już stracony na narodziny dziecka. Jestem po zabiegu po wyłyżeczkowaniu gin. zaleca żeby odczekała 3 -msc ze staraniami. Więc chce odczekać. W żadnym wypadku nie urodze w tym roku.
KinderBaby, małe marzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:2015 to kompletna marakra dla mnie. Mial byc najszczesliwszy a pragne o nim zapomniec. Daj Boze zebym w 2016 mogla orzezyc najwspanielszy dzien matki tegoroczny 26maja bedzie dla mnie niesamowicie przykry. Juz sie go boje
-
Sarenka2015 wrote:2015 dopiero sie zaczął. Jeszcze wiele dobrego może sie wydarzyć. Trzeba być dobrej myśli i niezakładac z góry złego scenariusza.
nick nieaktualnymarzusiax zgadzam się z Tobą w 100% i jeszcze więcej. Ja modlę się o te dwie kreseczki w tym roku. O nic więcej Boga nie proszę. Chociaż wiem po własnym doświadczeniu, że dwie kreski na teście dzidziusia jednak nie dają.
-
nick nieaktualny
-
Naprawde wszystko sie moze przydazyc. Donoszenie do 3 trymestru tez nie gwarantuje szczescia na koniec. Bardzo zadko ale nieszczescia sie jednak zdarzaja. Po pierwsze zdrowie a potem bedziemy myslec. Ale prezent na dzien kobiet albo dzien matki by byl puekny . Kurcze rozmarzylam sie
Evaa lubi tę wiadomość
nick nieaktualnytak prezent śliczny. ja mam narzeczonego i jak wszystko szczęśliwie nam pozwoli to w sierpniu przyszłego roku weźmiemy ślub i z mamą już się tak romarzałyśmy, że jak bym urodziła córeczke, to by miała taką samą sukieneczkę co ja. Mama się śmiała, że już nawet cena nie będzie grała roli. No ale cóż na razie możemy pomarzyć.. to nas nie kosztuje.
Martoszka, KinderBaby, małe marzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Trzeba miec marzenia bo bez nich nasze zycie nie mialo by sensu. Tylko wiesz bierz pod uwage tez chlopca w koncu to sa szanse fifty fifty
-
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:Nie dają, wskazują na ciąże A co będzie potem to wie tylko Bóg...
-
Dla jednych malutki krok dla mnie siedmiomilowy... dbalam o siebie, chuchalam ale i tak nie mozna bylo nic zrobic. Zrzedzenie losu. Nie ja pierwsza i zapewne nie ostatnia. Wiel mozna wyleczyc ale pepowiny upilnowac sie nie da. Niestety...
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny