Zafasolkowane ze szczęśliwym finalem w 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie, żebyś wiedziała... A jak powiesz pracodawcy ze planujesz ciaze to cie nawet nie zatrudni... Później dziwota ze ludzie wyjeżdżają za granicę jak tam jest dużo lepiej i tam dbają o kobiety w ciąży i o te które juz maja dzieci[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Dziewczyny sorry, ale jest początek roku. Jak chcecie zajść w ciążę z tak pesymistycznym podejściem?
KinderBaby lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny przyjmiecie mnie?
Zajść w ciążę w 2015 roku to było i jest moje postanowienie noworoczne i zrobię wszystko żeby się udało. O dziecko staram się jakieś dwa lata, było bieganie do gina, monitoringi, stymulacje, hsg no i wszystko zawsze w porządku tylko efektów brak . W tym roku postanowiłam wybrać się do specjalistycznej kliniki i tak zrobiłam. 2 marca miałam robioną pierwszą inseminację w poniedziałek robiłam betę niestety wynik 2,2. Czekam teraz na @ i kolejną walkę.
Trzymam kciuki żebyśmy wszystkie w tym roku zabaczyły te wyczekiwane dwie kreseczki. Naprawdę wierzę, że się uda.
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę dużo sił do walki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 16:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny jestem tutaj nowa, ja moje maleństwo straciłam zaraz po Świętach Bożego Narodzenia.Mam nadzieję że ten rok będzie lepszy, teraz jeszcze kilka badań do zrobienie i jeżeli wyniki będą ok to możemy rozpocząć starania.
-
nick nieaktualnySmużka i Monilia trzymam za Was kciuki i też wierzę, że nam się uda.
Matleena źle to interpretujesz. Nasi faceci dają nam szczęście i to ogromne, ale ten wątek jest tylko jako o ciąże. A nie o całe nasze prywatne życie. Tu jest miejsce dla kobiet, które się starają o dzidziusia. Większość z nas w tym roku zobaczy tylko dwie kreski. Szansa na dziecko, aby móc je przytulić jest dopiero za rok. Dlatego ten wątek powstał dla takich staraczek, które tutaj dołączają, aby móc się wspólnie wspierać i żeby nie zwariować po stracie dzidziusia i móc się przygotować do następnej ciąży. Tak się przygotować, żeby doczekać szczęśliwego finału.KinderBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmużka wrote:Hej dziewczyny jestem tutaj nowa, ja moje maleństwo straciłam zaraz po Świętach Bożego Narodzenia.Mam nadzieję że ten rok będzie lepszy, teraz jeszcze kilka badań do zrobienie i jeżeli wyniki będą ok to możemy rozpocząć starania.
-
Paulette tak kwas foliowy póki co, innych witamin nie łykam jak będę na wizycie w połowie kwietnia to będę pytać czy coś jeszcze powinnam zażywać, z resztą wtedy zobaczymy wyniki badań i zostanie podjęta decyzja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny