Zafasolkowane ze szczęśliwym finalem w 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette witaj ))
dziękuję i ja także 3mam kciukaski za was Co do nieregularnych cykli najkrótszy miałam 32 najdłuższy 49...ale to tak sporadycznie mam po 40 parę zazwyczaj 33-38 dni. Takżę ciężko mi trafić i wyliczyć dzień owulacji. We wrześniu zaczęliśmy starania ale to tak na luzie na razie w sensie żadnego mierzenia temp itp. ale od kolejnego cyklu chcę zacząć mierzyć temperaturę i wspomóc się testami owulacyjnymi.Na razie czekam na @.Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOooo to jak mierzenie temperaturki pomaga to tym bardziej zacznę ją mierzyć tylko ja mam troszkę problem, pracujęna 3 zmiany. o ile uda mi się przed pierwszą zmianą i drugą mierzyć o godzinie 4.20 tak po 3 zmianie bedę musiała dopiero jak wstanę...;/ nie wiem czy to będzie miarodajne...a ja mam nadzieję że jednak nie dostaniesz jutro tej wrednej @ tego ci życzę
-
nick nieaktualnyniestety kochana @ przyszła już dziś
no mi pomaga przy ustaleniu owulacji.
Wiesz nie wiem czy masz ochotę bo może zauważyłaś, że ten wątek jest trochę obumarły, ale mam inny wątek w którym udzielają się cztery fajne dziewczyny i ja
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/przedciazowe-rozmowy-gabi-i-paulette,7873,1.html
Jeśli masz ochotę to tam zajrzyj -
nick nieaktualny
-