Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zafasolkowane ze szczęśliwym finalem w 2016
Odpowiedz

Zafasolkowane ze szczęśliwym finalem w 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ale im dłużej się o tym czyta, myśli to człowiek się nakręca i już by chciał. :)

KinderBaby, Smużka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) co tam u was słychać ?

Paulette, Smużka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heej u mnie @ już 4 dzień. dziś pierwszy dzien jak jeszcze mnie nic nie boli :D a poza tym to chce już czerwiec :P i koniec kropka . AMEN

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wcale ci sie nie dziwie bo ja chce juz lipiec :P zobaczysz w momencie czas przeleci i nie zdążymy się odwrócić a będziemy leżały na porodówce i w krótce będziemy tulic nasze malenstwa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już się tego doczekać nie mogę . muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie bo sfiksuje . chociaż nawet jak i tak jestem czymś bardzo zajęta to i tak myślę o swoim Aniołku i o tym, że tak bardzo bym chciała mieć zdrowego dzidziusia swojego *.*

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi niestety też nic nie pomaga, żeby sie oderwac od tego co krazy mi sie po glowie. to smutne ze tak sie stalo i caly czas nie potrafie sie z tym pogodzic. a mysl o nastepnej ciazy przyprawia mnie o gesia skorke bo sie tak boje ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wcale ci się nie dziwię. Ja również boję się o następną ciążę, ale staram się pocieszać tym, że teraz będzie o wiele lepiej, bo jestem bardziej doświadczona przez życie i będę wiedziała jak się zachować w pewnych sytuacjach. No i co najważniejsze swoje dziecko będę kochała podwójnie :*

• Smużka Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doskonale Was rozumiem dziewczyny. Zobaczycie szybko Wam zleci :) Wiecie trzeba spróbować nie myśleć negatywnie, musi być dobrze i będzie !!!

Paulette, KinderBaby lubią tę wiadomość

3jgx3e3kaave89k5.png
    klz9krhmenj9pn50.png
    Aniołek 7 tc. - 30.12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak. ja postanowiłam, że moje przygotowania nie będą wyglądały tylko na braniu witamin i wdrażaniu nowych diet, ale również będzie moje przygotowanie tym, że muszę się nauczyć z dnia na każdy kolejny dzień myśleć pozytywnie :)

Smużka, KinderBaby lubią tę wiadomość

• Smużka Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I prawidłowo najważniejsze podejście,a wszystko się ułoży :)

3jgx3e3kaave89k5.png
    klz9krhmenj9pn50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak bardzo bym chciała :) chociaż ostatnio same koszmary mi się śnią odnośnie ciąży ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka ;) mi natomiast odwrotnie. mam pozytywne sny. a najbadziej podobal mi sie jeden w ktorym juz urodzilam i mialam sliczna coreczke ahhh

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to fajnie ;) przynajmniej nie budzisz się zdołowana :) bo mnie przez pół dnia nad głową czarne chmury wisiały .

• Smużka Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam jakiś czas temu koszmary, na szczęście minęły u Ciebie też tak będzie.

Paulette lubi tę wiadomość

3jgx3e3kaave89k5.png
    klz9krhmenj9pn50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uważam, że miną jak już wszystko się ułoży. a jak tam obecnie Twoje nastawienie do życia wygląda? jeśli wolno spytać..

Smużka lubi tę wiadomość

• Smużka Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ułoży się, ułoży zobaczysz!!! Wiesz co obecnie jest dobrze nie powiem że nie myślę już o tym co się wydarzyło, bo bym skłamała. Ale jakoś tak po tych wszystkich badaniach które miałam zrobić i które są dobre jest mi lepiej bo wiem teraz że to nie była moja wina. I myśl że możemy się starać jakoś mnie tak pozytywnie odmieniła. Wierze że teraz będzie dobrze mimo że strach jest. Smutek pojawia się często jak widzę kobitki z brzuszkami i wtedy nachodzą mnie myśli o ja teraz też bym pewnie taki miała i taki dołek mnie czasem łapie, ale ogólnie jest już dobrze :)

3jgx3e3kaave89k5.png
    klz9krhmenj9pn50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozumiem. ja czasami też już mam lepsze dni i w ogóle, ale jutro idę do pani psycholog. Boję się, że się zamknę na następną ciąże. I cały czas się obwiniam, że to przeze mnie się stało.. Może ona mi jakoś pomoże..

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette doskonale cie rozumiem. tez caly czas się obwiniam chociaż lekarza i tak powiedzieli mi, ze tak zwyczajnie natura dziala. pocieszam sie ze lepiej jak tak sie stalo niz jak by moje dziecko mialo sie meczyc i byc roslinka cale zycie. wiem ze mam teraz aniołka w niebie i to jest mój mały Aniol Stroz ;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też się staram tym pocieszyc i tak samo jak Ty sobie tłumaczę, ale mimo to i tak jest mi ciężko .. :(

KinderBaby lubi tę wiadomość

• Smużka Ekspertka

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny taka prawda nie da się zapomnieć o tym co się stało, Paulette dobrze że idziesz do Pani psycholog na pewno Ci pomoże chociaż ciężko będzie Ci na początku o tym rozmawiać, ale będzie lepiej :) I nie możesz zamknąć się na następną ciąże, najgorsze jest obwinianie siebie też się obwiniałam. Robiłyście jakieś badania pp?

Paulette lubi tę wiadomość

3jgx3e3kaave89k5.png
    klz9krhmenj9pn50.png
‹‹ 4 5 6 7 8 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ