Zafasolkowane ze szczęśliwym finalem w 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Mogę dołączyć? Starania planuję co prawda na początku 2017 roku, ale samo przygotowanie do ciąży w połowie 2016 Dobre odżywianie, ćwiczenia, oczyszczanie organizmu z nałogów
Mam 8-miesięczną córeczkę, sierpniową Liliankę
Z chęcią podpowiem coś w tematach ciążowych, ponieważ sama niedawno przez to przechodziłam, uważam że będzie mi łatwiej zmobilizować się do rzucania palenia i dobrej diety kiedy wszystkie przed końcem 2015 zajdziecie w ciążę. Trzymam kciukiPaulette, KinderBaby lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualnyWitaj Lanusia, miło że dołączasz do Nas. Gratuluję córeczki Zaciekawiło mnie Twoje słowo "ćwiczenia" . Jakie ćwiczenia masz na myśli? Ćwiczyłaś coś przed pierwszą ciążą? Jestem ciekawa bo teraz ćwiczę, żeby trochę schudnąć. ale czytałam gdzieś, że ćwiczenia nie pomagają zajść w ciążę. A takie ćwiczenia np w ciąży trudno jest znaleźć, żeby były wiarygodne i nie zaszkodziły w niczym .
KinderBaby, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak byłam, ale mój gin mi nic konkretnego nie powiedział "tak musiało się stać" i już . tylko tyle, że wszystko już ładnie wygląda. i że nie ma żadnych przeciw wskazań do starania się we wakacje. Jeszcze dodał, że jeśli nie jestem wstanie psychicznym to żebym nie próbowała na siłe tylko ochłonęła emocjonalnie.
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja bym na Twoim miejscu poszła. wiadomo może i na początku i ja sama będę miała problem z przełamaniem się do obcej kobiety. Ale zdaję sobie sprawę z tego, że sama się z tym nie będę potrafiła uporać ;/ Więc zdobądź się na odwagę i jak masz tylko możliwość z korzystania z jakiejś poradni to idź i skorzystaj
KinderBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://www.menshealth.pl/media/lib/212/kinder_collect-bc026ce8de300a8fe78329a9c0b543b4.jpg
Takiej słodkiej niespodzianki życzę każdej dziewczynie na tym forumWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 12:34
Paulette, Smużka lubią tę wiadomość