Zafasolkowane ze szczęśliwym finalem w 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymmm niespodzianka bardzo słodka Chciałabym taką rozpakować w przyszłym roku. jak Wielkanoc wypadała by za rok w marcu a u mnie by wszystko poszło po mojej myśli to na następnę święta taki prezent rozpakuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 12:38
KinderBaby, Smużka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja czekam do następnego wtorku, mam wizytę z wynikami prawie wszystkich badań. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i będziemy mogli albo jeszcze w tym cyklu lub następnym rozpocząć starania. Z jednej strony bardzo się boję jak to będzie teraz a z drugiej już bym chciała.
Paulette, KinderBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyteż mam taką nadzieję. zastanawiam się tylko, że wypadało by iść pewnie jeszcze na początku czerwca do gina, tak dla pewności czy wszystko w normie.. Jak myślicie? tak sobie myślałam, że właśnie pójdę przed staraniami i zrobię sobie jeszcze TSH i wit. D3 .
KinderBaby lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki :*
No cóż ten rok nie zakończy się pięknie czyli porodem... zaczęłam kolejny cykl, IUI nie udała się...
Ale ja się nie poddaję w tym cyklu znów IUI, już zaczęłam Clo.
No cóż 2016 będzie najpiękniejszy dla nas wszystkich - głęboko w to wierzę i trzymam kciuki za nas wszystkie :*Paulette, KinderBaby, aja lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualnykochane ja rok temu w jednym z postow pisalam, ze tak mnie 2014 wykonczyl, ze 2015 na pewno bedzie lepszy... no wiec - wcale tak dobrze nie jest, jest wiele komplikacji itd, dlatego w tym roku, co najwyzej zycze sobie chociaz II kreseczki zobaczyc i ewentualnie doczekac sie pierwszego trymestru... W tym roku marne szanse na porod - dlatego dozobaczenia moje drogie na porodowce w 2016 (oczywiscie jak wszystko dobrze pojdzie) hehe Buziaki Kciukam za was wszystkie
-
nick nieaktualnyKati żadna z nas się nie może poddać i musimy walczyć aż nam się uda przytulić nasze kochane maleństwa
Anna rozumiem Twoje zmartwienie. Sama cieszyłam się, że pod koniec sierpnia przytulę swoje maleństwo.. Teraz boję się kolejnej ciąży. Wiem, że wszystko będzie dobrze, ale ten lęk.. mnie paraliżuje.
Ja również trzymam kciuki za nas wszystkie :*Anna255, Kati86, Smużka, KinderBaby lubią tę wiadomość
-
Paulette, przepraszam że dopiero teraz odpisuję, ale mam mało czasu na forum (w ciąży było go w nadmiarze)- studiuję, a córeczka wypełnia mi resztę dnia
Jeśli chodzi o ćwiczenia- u mnie nie chodzi o to żeby schudnąć, a trzymać formę, ponieważ pod koniec ciąży dopadły mnie potworne bóle pleców i rwa kulszowa, która utrudniała poruszanie i wstanie z łóżka. Wiem że dzięki pływaniu i ćwiczeniom wzmacniającym kręgosłup można tego uniknąć. Chciałabym wzmocnić swój organizm dzięki różnym ćwiczeniom, żeby ciąża nie osłabiła mnie jeszcze bardziej.
Dodatkowo, muszę lekko przytyć, bo ważę 51 kg przy wzroście 170 cm, a niedowaga utrudnia zajście w ciążę.KinderBaby lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualnyAnna255 wrote:kochane ja rok temu w jednym z postow pisalam, ze tak mnie 2014 wykonczyl, ze 2015 na pewno bedzie lepszy... no wiec - wcale tak dobrze nie jest, jest wiele komplikacji itd, dlatego w tym roku, co najwyzej zycze sobie chociaz II kreseczki zobaczyc i ewentualnie doczekac sie pierwszego trymestru... W tym roku marne szanse na porod - dlatego dozobaczenia moje drogie na porodowce w 2016 (oczywiscie jak wszystko dobrze pojdzie) hehe Buziaki Kciukam za was wszystkie
-
nick nieaktualnyLanusia dziękuje za odpowiedź No tak ja jestem ciut wyższa od Ciebie i tak trochę więcej ważę, dlatego najpierw muszę jakoś pozbyć się tych zbędnych kg. tylko, że te ćwiczenia, które ja robiłam i dawały rezultaty to czytałam gdzieś na jakimś forum, że taka aktywność nie pomoga w zajściu w ciążę wręcz przeciwnie... ;/
-
Paulette, proszę, poczytaj Sama zamierzam korzystać z tych rad.
http://www.witalnamama.pl/pl/planujemy-mamafakty/13,jak-byc-aktywna-przed-planowana-ciazaPaulette, KinderBaby lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualnyLanusia dziękuje Ci Zaraz biorę się zaczytanie tego artykułu
Smużka tak Ci zazdroszczę tego zielonego światełka Wcale Ci się nie dziwię, że się boisz.. Też sama mam lęki... Ale zobaczysz będziemy miały pozytywne nastawienie to nam się wszystkim udaKinderBaby lubi tę wiadomość