Zając kica🐇, bocian leci🪺, w grudniu będą z tego dzieci🫄
-
WIADOMOŚĆ
-
White1 wrote:Rozjaśniałam w grudniu, ale nie całe (air touch) tylko 500zł taka przyjemność mnie wyszła 🫢
Jeśli były rozjaśniane, to ta struktura włosa się różni. Będzie problem, żeby ją odbudować, można jedynie coś niecoś wygładzić. Skoro się kruszą, a wcześniej nie, to musiały być w jakimś stopniu podane za wysokiej temperaturze - mogło to być "poparzenie" farbą, albo np. jakaś sroga prostownica/lokówka. Skoro rosną nowe - znak wspaniały, odrosną, ale zacznij stosować dopasowaną do twojej porowatości pielęgnację. Ja osobiście polecam KAŻDEMU, bez względu na wiek i płeć i rodzaj włosów wizytę u trychologa. Ale dobrego, bo sama przerobiłam już z 5.
W Poznaniu Pola z Depicenter jest cudowna, polecam bardzo, uratowała moje włosy.White1, kasialinkaa, Powder, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
🤶 29l.
Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
🩷IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa
💊Thyrozol, Propranolol WZF, Glucophage, suple
🎅34 l.
💙54,85 mln/ml, A+B 33,52%, morfo 0% ⬇️
💊Co-Prestarium Initio, Fertisim, suple
▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️ -
AnMiPe wrote:275 mln w całości, reszta w stopce, tak pokrótce. Jakoś mocno to analizuję ostatnio i bardzo się nakręcam.
Grażka - jak to zrobiliście? Przepraszam, jeśli już gdzieś o to pytałam, tonący każdej odpowiedzi się chwyta.
To bardzo duża ilość. Ja bym się nie załamywała.
Wrzucam co ostatnio dr gpt wymyślił na morfologię:
Np. przez minimum 3 miesiące:
Cynk (15–30 mg/dzień)
Selen (100–200 µg)
Witamina E (200–400 IU)
Witamina C (500–1000 mg)
Kwas foliowy (400–800 µg)
L-karnityna (1000–2000 mg)
Koenzym Q10 (100–200 mg)
Omega-3 (EPA + DHA)
Gotowe zestawy: Profertil, Fertilman Plus, Androferti – dobrze zbilansowane.
2. Styl życia:
zero alkoholu i palenia (nawet okazjonalnego),
ograniczyć stres (łatwiej powiedzieć niż zrobić, wiem),
zdrowa dieta: warzywa, owoce, antyoksydanty, orzechy, oliwa, ryby, dużo wody.
3. Kontrola po 3 miesiącach – nowy wynik nasienia, żeby sprawdzić, czy coś się zmienia.AnMiPe, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
31 👩34 🧔♂️
10 lat AH
05.2024 rozpoczęcie starań
11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔
01.2025 walczymy od nowa 🍀
04.05 ⏸️🥹🌷9dpo
05.05 beta 32,08 prog 40,20 🥳
07.05 beta 83,50 🥹🩷
10.05 beta 466,08 🥹🥰 prog 40,80🥰
15.05 beta 4000,48 🥰
22.05 USG brak zarodka 😞
29.05 kolejna wizyta
🚺 cykle regularne, owulki potwierdzone, endometrium książkowe, hormony w normie
🚹 wszystkie parametry nasienia ponad normę oprócz morfologii 1% 😭
☀️ zaświeciło słoneczko ☀️ -
karczoch321 lubi tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
02/25 💔
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, zioła ojca Sroki
team #rodzew2026✨ -
Runnerka dziękuję, że pytasz ☺️ U mnie nic dobrego, także nie będę wchodzić w smutne szczegóły 😀 trzymam kciuki za Twoją stymulację, niech tam cała gromadka się nazbiera 🩷
Runnerka, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
Ona 35l:
❌AMH 1,27, LUF, IO, PAI-1 4G/5G hetero,Ferrtytyna 12, morfologia na granicy normy.
❌Crohn, nietolerancja histaminy, AZS
✅ brak innych mutacji, halotyp Bx obecne kiry 2DS1 2DS5 3DS1, kariotyp prawidłowy, białko S i C ok, ANA i LA ujemne, IMK ok, biocenoza I
On 34l: morfo ok, słaba ruchliwość, kariotyp prawidłowy, posiew ok
❌ Crossmatch 18,9
Starania od 04.2024, 2xCB
27.02.25 ⏸️
28.02 beta 9.8, prog 0.5, okres, start IVF(DE) stymulacja Menogon HP 225j.
06.03 beta 212coś, prog 15.4, przerwanie stymulacji
26.03 💔 poronienie samoistne
⏳HLAC, cytologia, UreaParvum wymaz kontrolny, allo mr, ocena NK
🔜 IVF (PL)
-absent in body- -
AnMiPe wrote:Jeśli były rozjaśniane, to ta struktura włosa się różni. Będzie problem, żeby ją odbudować, można jedynie coś niecoś wygładzić. Skoro się kruszą, a wcześniej nie, to musiały być w jakimś stopniu podane za wysokiej temperaturze - mogło to być "poparzenie" farbą, albo np. jakaś sroga prostownica/lokówka. Skoro rosną nowe - znak wspaniały, odrosną, ale zacznij stosować dopasowaną do twojej porowatości pielęgnację. Ja osobiście polecam KAŻDEMU, bez względu na wiek i płeć i rodzaj włosów wizytę u trychologa. Ale dobrego, bo sama przerobiłam już z 5.
W Poznaniu Pola z Depicenter jest cudowna, polecam bardzo, uratowała moje włosy.
Co do morfologii - nam po 3 miesiącach supli + zmiana zwykłych fajek na elektryczne skoczyła o 1% z 3 na 4, a inne parametry skoczyły znacznie więcej, szczególnie ruch AB z 26% na 61%. Suple: Witamina D + Androvit + Pregna Start On (czyli dosyć tani pakiet). Witaminą D jest baaardzo ważna, tylko też nie wolno przesadzićAnMiPe, Powder, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👧25.5 🧑26.5 🐈🐈
⏳️05.24 💉01.25
⏳️13ty miesiąc 🤞
👧 PCOS | AMH 6.16 | brak owulacji
🧑 HBA 78% | MAR 1% | DFI 19% |
Morfologia 4%
Ilość 307mln (77mln/ml)
Ruch A 28% B 33% C 5%
Żywe 79%
❌️01 Lametta + Zivafert
❌️02 Lametta + Zivafert
❌️03 Lametta + Zivafert
❌️04 Lametta + Zivafert
⏳️05 Lametta + Zivafert -
White1 wrote:Dzięki wielkie za rady, ma to sens, postaram się też ograniczyć wpływ ciepła na nie.
Co do morfologii - nam po 3 miesiącach supli + zmiana zwykłych fajek na elektryczne skoczyła o 1% z 3 na 4, a inne parametry skoczyły znacznie więcej, szczególnie ruch AB z 26% na 61%. Suple: Witamina D + Androvit + Pregna Start On (czyli dosyć tani pakiet). Witaminą D jest baaardzo ważna, tylko też nie wolno przesadzić
Dziękuję!
Jeszcze apropo włosów - zawsze podczas mycia myję je dwa razy, niewielką ilością szamponu. Włosy powinny tak piszczeć pod palcami przy pocieraniu, wtedy są czyste (@ekspert kosmetyczny na ig dobrze to wyjaśnia).
Z szamponów świetna jest seria Simone Trychology - drogie, ale dwie butelki starczają na co najmniej pół roku.
Peeling do skóry głowy, który świetnie mi się sprawdza (raz na 10-12 dni) to Dercos, zielony szampon z drobinami przeciwłupieżowy - nakładam na suche włosy, wklepuję tak trochę, ale nie trę za mocno i zmywam po 10 min. Po nim normalne mycie podwójne.
A do wygładzenia fajna jest taka maska w tubce z Isany z serii PLEX, biała, trochę większa niż pasta do zębów.White1, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
🤶 29l.
Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
🩷IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa
💊Thyrozol, Propranolol WZF, Glucophage, suple
🎅34 l.
💙54,85 mln/ml, A+B 33,52%, morfo 0% ⬇️
💊Co-Prestarium Initio, Fertisim, suple
▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️ -
Slava wrote:Runnerka dziękuję, że pytasz ☺️ U mnie nic dobrego, także nie będę wchodzić w smutne szczegóły 😀 trzymam kciuki za Twoją stymulację, niech tam cała gromadka się nazbiera 🩷
Belia, karczoch321, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
🏃🏻♀️ 35
Tarczyca 🆗
Krzywa cukrowa 🆗
Homocysteina & B12 & kwas foliowy 🆗
AMH - 1,24 (06.2024) -> 1,72 (12.2024)
Sono HSG 🆗
Cykle regularne, owulacje potwierdzone
Cytologia - NILM 🆗
Badania w 9 d.p.o. Estradiol - 255, progesteron - 28,02
Badania w 3 d.c. FSH - 6,65, LH - 5, Estradiol - 59,30
Wymazy MUCHa & biocenoza & wirusy 🆗
💊 Euthyrox 25, Pregna Start, Omega 3, Q10, olej z wiesiołka, NAC, magnez, selen, wit. C, l-arginina, wit. E+A, zioła Ojca Sroki, niepokalanek mnisi
🏋🏼 36
Badanie nasienia 🆗 fragmentacja DNA plemników 🆗test MAR 🆗 HBA 92%
15 cs - 0 ⏸️
01-03.2025 3 x IUI ❌
04-05.2025 IMSI (protokol dlugi): Marvelon ➡️ Gonapeptyl Daily ➡️ 💉75j Menopur + 150j Gonal f ➡️ 🔬 punkcja - pobranych 10 🥚mamy 5❄️❄️❄️❄️❄️ (8A, EB2, 3BA, 4BA, 5BB)➡️ ⌛️FET⏳ -
Ja nie urok to🩸.Miałam przetrzymać cykl do niedzieli a tu dzisiaj spadek temperatury wróciłam ze śniadanka z przyjaciółkami i witamy wredna 🐒. Od razu płacz załamanie bo zabieg mam pod miesiączke zaplanowany (musi być między 6-12dc) i grafik w pracy. Cudowna pani z angeliusa wcisnęła mnie na przyszłą środę więc zabieg szybciej tylko moja szefowa średnio zadowolona będzie i też mi strasznie głupio bo aktualnie mamy już 3 koleżanki na l4 na oddziale.Starania o rodzeństwo 🤰🏻
👦🏼05.2022 1CS (cięcie cesarskie)
Ona 👩🏻 IO, PCOS (AMH 5.38),niedoczynność tarczycy, Trombofilia❌ reszta z krwi ✅ MUCH✅ wymazy z szyjki✅ HSG-drożne ✅ KIR ✅
On 🙋🏻♂️02.2025 nasienie: morfologia,HBA, fragmentacja, posiewy ✅
——————————————————-
🩷9cs
🩸29.04
🏥 07.05 laparohisteroskopia+drożność✅
16.05 kontrola po zabiegu i dalszy plan działania
————————————————-
4 cykle stymulowane (3x owulacja 1x brak)
👩⚕️od 03.25 Angelius Katowice dr GM
———————————————————
💊Avamina 1000SR, Acard 75, Euthyrox 50 i worek supli -
Na moje długie włosy nic nigdy lepiej nie zadziałało, niż zdrowa dieta i siemię lniane (przede wszystkim w diecie), ale też na zewnątrz w formie „kiślu” - też robi efekt wow.
No i małe zmiany w nawykach: spanie tylko w luźno spiętych włosach, suszenie suszarką na szczotce, regularne podcinanie końcówek. -
karczoch321 wrote:Wow, to był najbardziej chamsko oszukany test ever.
Beta <0,2, więc to nawet żaden biochem i chyba bardziej nie być w ciąży już się nie da 😳😳😳
Co się wczoraj z tymi kreskami wydarzyło to ja nie wiem 🙃
Wiesz co, ja w lutym miałam tą samą sytuację z testem z action. Kreska może nie jakaś mocna ale widoczna, byłam na becie jakaś godzinę po zrobieniu testu i okazało się że byk fałszywy. Na drugi dzień kreska całkiem zniknęła, gdyby nie fakt że mam zdjęcie to myślałabym że sobie tą kreskę sama wmówiłam 🫣
Przytulam mocno, to okropne uczucie 🫂karczoch321 lubi tę wiadomość
💊inofem
💊Vit D3
💊Omega 3
💊Q10
💊Tardyferon
💊Neurovit
💊Metformax
💊Dostinex
Żelazo 29 µg/dl
DHEA-SO4 213,8 µg/dl
homocysteina 8,41 µmol/l
anty-TPO < 3,00 IU/ml
SHBG 73,5 nmol/l
TSH 1,216 µIU/ml
Vit D3 58,60 ng/ml
anty-TG < 3,00 IU/ml
androstendion 3,38 ng/ml
Badania z 3 d.c ⬇️
testosteron 34,45 ng/dl
estradiol 21,2 pg/ml
FSH 4,72 mIU/ml
LH 6,89 mIU/ml
prolaktyna 30,91 ng/ml -
White1 wrote:Rozjaśniałam w grudniu, ale nie całe (air touch) tylko 500zł taka przyjemność mnie wyszła 🫢
White1, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 33 🐶 🐶
🔮Staranie na luzie od 02.2024
🔬Staranie na pełnej od 02.2025
⏳4 cs in progress 🍀
👩🏻🦱 ona
🕰️ cykle 29-31 dni
🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
💊 pueria uno, witamina D3, euthyrox
🧔🏻♂️ on
🔬 ilość i koncentracja super
🔬 ruch A+B 25%, morfologia 2%
💊 pregna start on, androvit, witamina D3
czekamy na Ciebie Orzeszku 🩷🤞🏻#rodzew2026 ✨ -
lilka2025 wrote:Wiesz co, ja w lutym miałam tą samą sytuację z testem z action. Kreska może nie jakaś mocna ale widoczna, byłam na becie jakaś godzinę po zrobieniu testu i okazało się że byk fałszywy. Na drugi dzień kreska całkiem zniknęła, gdyby nie fakt że mam zdjęcie to myślałabym że sobie tą kreskę sama wmówiłam 🫣
Przytulam mocno, to okropne uczucie 🫂
Dobrze, że dałaś znać! To nauczka dla nas i wniosek dla reszty, że nie ma co kombinować i trzeba stawiać na sprawdzone marki 🙁 przykro mi, że Ciebie też to spotkało, też czułam się jak wariatka jak poszłam zerknąć na test, a tam pusto 🤡
Wpadłam właśnie w szał zakupów na otarcie łezinizytol już zamówiony, wzięłam wersję duo z Proton Lab.
Teraz szukam soku z pokrzywy i laktoferyny żeby ogarnąć do czerwca te ferrytyne.🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 10 cs
💔 02.25 - 6tc
💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna, kurkumina+piperyna, resweratrol
🍵 zioła Ojca Sroki
🎾luteina 50mg x2 -
Podjęłam chyba też decyzję o zmianie aktywności. Bieganie jak kocha to poczeka. Nie wiem czemu, ale zawsze mówiłam, że zrobię formę życia po ciąży, więc może to znak, że gadałam sobie takie głupoty
Jeszcze do końcówki maja potrenuje tak jak teraz , bo mam bieg na który jestem zapisana i w sumie chce na niego jechać. Ale po tym chyba zamienię bieganie na rower szosowy i będę sobie robić kilometry w trochę mniej obciążający sposób. Albo wymyślę jeszcze coś innego, nie wiem 🫣
Marzycielka94 lubi tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 10 cs
💔 02.25 - 6tc
💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna, kurkumina+piperyna, resweratrol
🍵 zioła Ojca Sroki
🎾luteina 50mg x2 -
karchoszku, tulę mocno!!! 🫂🫂🫂
cukrzyk, baaaaaardzo dziękuję za podzielenie się swoim doświadczeniem z korkami! Rozmawiałam z mężem wczoraj, który podrzucil mi też dużo fajnych pomysłów na zajęcia z Business English + myślę i maturzystach. Wypowiedzenia nie złożyłam jeszcze, ale układam sobie wszystko w głowie i zaczynam się naprawdę cieszyć na nowy rozdział bez korpo
White1, mega polecam szampon Alpecin z kofeina. Stosuje to od lat za namową koleżanki, już emerytki, z najpiękniejszymi włosami jakie widziałam. Moje są cienkie i wypadają łatwo od stresu, ale mam mnóstwo nowych "baby hair" i jakoś balans się trzymadodatkowo odżywka od Joanny nazywająca się... Covid19. Kosztuje grosze, a ma fajny, naturalny skład. Tylko nie każdy musi lubić aromat rzepy pod prysznicem
grazka22, u mnie 15dpo, 31dc (przy zazwyczaj 27) i rano trzeci test biały. Położyłam się z powrotem, a tam po godzinie... Cień. Może ciut cień cienia, ale widoczny bez światła. Poszłam na betę, ale dopiero godzinę temu, bo cały poranek w biegu. Zobaczymy, co z tego wyjdziejeszcze się nie poddaje, ale po tej becie zamykam cykl i czekam na okres bez stresu.
Nie ukrywam, że czas byłby idealny, bo w piątek napisałam maila do Wszystkich Świętych, że zaczynam szukać nowej roboty, ale wypowiedzenia jeszcze nie złożyłam 😅
Trochę by było za piękne jakby było prawdziwe, że tak mi się zgrało wszystko... Tym bardziej, że gince powiedziałam, że przez stres i zabieganie, nie chce wydawać kasy na monitoringi w tym miesiącu, bo i tak nie liczę na cokolwiek przy takim Mordorze w paru aspektach życia (chociaż już ładnie zamykam kolejne sprawy...).White1, cukrzyk1991, S_va_88 lubią tę wiadomość
👱37 🧔42 + 😺😺
Starania od 02.2023
05.2023 - 5t 💔
08.2023 - 6t 💔
02.2024 - pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności
04.2024 - diagnoza trombofilii (PAI-1 i MTHFR [homo])
15.05.25 - pierwsze USG 7(6+1) - mamy 0,41cm i ❤️
26.05.25 - kolejne USG 🤞🤞🤞 -
Pogubiona, jeśli chodzi o zarobki dla początkujących nauczycieli, to pamiętaj, że stawki z karty nauczyciela obowiązują zazwyczaj tylko w publicznych placówkach (chociaż u mnie w prywatnym przedszkolu też są takie same lipne zarobki 😅).
Jakbyś rozglądała się za szkołami prywatnymi to stopień awansu nie powinien być istotny i tam stawki możesz negocjować.Pogubiona lubi tę wiadomość
👩🏻 29 👦🏻 33
ANA1 (dodatni) , ANA3 - Centromer B + ---> Centromer B ++🔺😰
TSH 1,33❇️(Euthyrox 25),Ferrytyna 18,9 ---> 25,9 (po 4 miesiącach suplementacji żelaza) ,Kwas foliowy 4,29 ---> 17,10 ng/ml ❇️
(2dc): Estriadol 19,0 pg/ml ❇️, FSH 3,3 mUl/ml ❇️, LH 3,3 mUl/ml ❇️, Prolaktyna 125,9 ng/ml --> 13,53 ❇️, Prolaktyna po obciążeniu metoclopramidem 394,62🔺, Kortyzol 6,9 ug/d ❇️
Witamina D 135 ng/ml (>100 - stężenie potencjalnie toksyczne)🔺
Zobacz wykres
👦🏻
🚑2009r. - skręt jądra -> amputacja lewego jądra ✂️
🔻ilość - 37.27 mln
🔻koncentracja: 13.31 mln/ml
🔻ruch postępowy (a+b) - 13.7%
🔻ruch całkowity (a+b+c) - 26%
🔆żywotność - 78%
🔻morfologia - 0% (100% nieprawidłowych główek)
TSH 4,539 µIU/ml 🔺(Euthyrox 25), reszta hormonów ok ❇️ -
Tę jelitówkę złapałam o narzeczonego, co było dziwne, bo nigdy nic go nie łapało. A musiało złapać jak termin powtórzenia badania nasienia jest coraz bliższy.. Myślicie, że miesiąc po infekcji i po zakończeniu antybiotykoterapii (Xifaxan, który podobno wchłania się tylko w jelitach) wyniki będą wiarygodne? Mają to być rozszerzone badania i nie chcemy jeszcze bardziej się załamać, jeśli ta choroba może coś namieszać
Chociaż gorączki nie było, a podobno gorączka najwięcej szkody robi w kontekście nasienia.
A nie chcemy też przeciągać bardziej tego badania, bo skończą się mojemu leki i musimy iść z wynikami do androloga, żeby też wiedzieć czy musi przyjmować je dalej (poza suplementami ma przepisany Pentohexal)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia, 14:04
👩🏻 29 👦🏻 33
TSH 1,33❇️(Euthyrox 25),Ferrytyna 18,9 ---> 25,9 (po 4 miesiącach suplementacji żelaza) ,Kwas foliowy 4,29 ---> 17,10 ng/ml ❇️
(2dc): Estriadol 19,0 pg/ml ❇️, FSH 3,3 mUl/ml ❇️, LH 3,3 mUl/ml ❇️, Prolaktyna 125,9 ng/ml --> 13,53 ❇️, Prolaktyna po obciążeniu metoclopramidem 394,62🔺, Kortyzol 6,9 ug/d ❇️
Zobacz wykres
👦🏻
🔻ilość - 37.27 mln
🔆żywotność - 78%
karczoch321 wrote:Podjęłam chyba też decyzję o zmianie aktywności. Bieganie jak kocha to poczeka. Nie wiem czemu, ale zawsze mówiłam, że zrobię formę życia po ciąży, więc może to znak, że gadałam sobie takie głupoty
Jeszcze do końcówki maja potrenuje tak jak teraz , bo mam bieg na który jestem zapisana i w sumie chce na niego jechać. Ale po tym chyba zamienię bieganie na rower szosowy i będę sobie robić kilometry w trochę mniej obciążający sposób. Albo wymyślę jeszcze coś innego, nie wiem 🫣
Ja też mam zapisany bieg 🤪 rossmanna 🤣🤣🤣
Rok temu poszłam na rower bo nie biegam już od X lat 😄NinaB, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
31 👩34 🧔♂️
10 lat AH
05.2024 rozpoczęcie starań
11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔
01.2025 walczymy od nowa 🍀
04.05 ⏸️🥹🌷9dpo
05.05 beta 32,08 prog 40,20 🥳
07.05 beta 83,50 🥹🩷
10.05 beta 466,08 🥹🥰 prog 40,80🥰
15.05 beta 4000,48 🥰
22.05 USG brak zarodka 😞
29.05 kolejna wizyta
🚺 cykle regularne, owulki potwierdzone, endometrium książkowe, hormony w normie
🚹 wszystkie parametry nasienia ponad normę oprócz morfologii 1% 😭
☀️ zaświeciło słoneczko ☀️ -
Dziewczyny miałam wam tu nie smęcić i z zadowoleniem i nową nadzieją rozpocząć nocy cykl a tu dokładnie z nowym cyklem jestem chora, mam całkowicie rozwalone zatoki i gorączkę. Mam wrażenie że cały czas coś jest pod górkę.Ona 30
💊Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 50/75
Kwasy Omega 3 BioCardine
Prenacaps Multi 1, Wit. D, Magnez, Koenzym Q10
Cel: 🎯 obniżenie insuliny i homocysteiny ⬇️ i podniesienie progesteronu i kwasu foliowego ⬆️
4cs 📌🍀
💫team #rodzew2026 🪄 -
Bergamotka94 wrote:Dziewczyny miałam wam tu nie smęcić i z zadowoleniem i nową nadzieją rozpocząć nocy cykl a tu dokładnie z nowym cyklem jestem chora, mam całkowicie rozwalone zatoki i gorączkę. Mam wrażenie że cały czas coś jest pod górkę.
Tulę mocnoRozumiem jak się czujesz, bo u mnie też wraz z początkiem cyklu pojawiła się choroba
Daj sobie czas i przestrzeń na odpoczynek, zadbanie o siebie, a choroba szybko odejdzie. Dużo zdrówka!Pogubiona, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👩🏻 29 👦🏻 33
Zobacz wykres
👦🏻
🔻ilość - 37.27 mln
🔆żywotność - 78%
karczoch321 wrote:Podjęłam chyba też decyzję o zmianie aktywności. Bieganie jak kocha to poczeka. Nie wiem czemu, ale zawsze mówiłam, że zrobię formę życia po ciąży, więc może to znak, że gadałam sobie takie głupoty
🏃🏻♀️ 35
Tarczyca 🆗
Krzywa cukrowa 🆗
Homocysteina & B12 & kwas foliowy 🆗
AMH - 1,24 (06.2024) -> 1,72 (12.2024)
Sono HSG 🆗
Cykle regularne, owulacje potwierdzone
Cytologia - NILM 🆗
Badania w 9 d.p.o. Estradiol - 255, progesteron - 28,02
Badania w 3 d.c. FSH - 6,65, LH - 5, Estradiol - 59,30
Wymazy MUCHa & biocenoza & wirusy 🆗
💊 Euthyrox 25, Pregna Start, Omega 3, Q10, olej z wiesiołka, NAC, magnez, selen, wit. C, l-arginina, wit. E+A, zioła Ojca Sroki, niepokalanek mnisi
🏋🏼 36
Badanie nasienia 🆗 fragmentacja DNA plemników 🆗test MAR 🆗 HBA 92%
15 cs - 0 ⏸️
01-03.2025 3 x IUI ❌
04-05.2025 IMSI (protokol dlugi): Marvelon ➡️ Gonapeptyl Daily ➡️ 💉75j Menopur + 150j Gonal f ➡️ 🔬 punkcja - pobranych 10 🥚mamy 5❄️❄️❄️❄️❄️ (8A, EB2, 3BA, 4BA, 5BB)➡️ ⌛️FET⏳