Zając kica🐇, bocian leci🪺, w grudniu będą z tego dzieci🫄
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, 🥰
Nadrobiłam forum, ale lecicie jak burza.
Ściskam za biele i małpy.
Życzę Wam Miłej i spokojnej niedzieli. ☀️
Ja dziś stawiam na odpoczynek, jestem jakaś senna, może to ta pogoda.
Dodatkowo brajan nie odpuszcza i daje różne sygnały.
To ból jajników, to ból lędźwi, to ciągnięcie w nogach, bolą, mnie sutki i brajan robi swoje.
Do tego 🐒 brak.
Zrobiłam test i chyba mam omamy, że coś tam jest, albo już mam zakodowane w oczach kreski. Wrzucam zdjęcie, bo ja już nie wiem... 🙄
https://zapodaj.net/plik-1l9Tsb6ITH
-
emciak wrote:Hej, u mnie dziś 26 dc i wg apki 12 dpo ale nie wiem kiedy i czy w ogóle była owulka. Zatestowałam i bielutko, 🐵 powinna być jutro.
Na razie chyba czuję obojętność ale pewnie jak pójdzie pierwsza kropla to jak co miesiąc będę ryczeć.
Ostatni tydzień cały czas mnie pobolewało podbrzusze jak na okres, przedwczoraj miałam tak silne kłucie jajnika, że aż mi do nogi promieniowało i oczywiście SB mi podopowiadał, że to implantacja. No cóż, czekam na małpiszona i zaczynam 6 cykl. Na szczęście będę mogła się skupić na planowaniu urlopu i dzięki temu oderwę się trochę od tej smutnej rzeczywistości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia, 11:19
20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼 -
brilka wrote:Czekałam na wynik kilka dni, jak wyszła ureaplasma to dostaliśmy oboje antybiotyk i do kolejnego wymazu (po 2-3 tyg od antybiotyku) zabezpieczaliśmy się.
Eh, czyli w najlepszym wypadku i tak jeden cykl w plecy 🙄 chociaż może to i lepiej dla głowy?
Powder, chyba można. Mi lekarz nie mówił żeby umawiać się osobno, a jak coś to myśle, że położna po prostu przy jednej wizycie pobierze dwa wymazy jeśli będzie potrzebaS_va_88, Powder lubią tę wiadomość
„bądź dobrej myśli, bo po co być złej?” 🤞
🙎♀️🧔♂️ 34
🍀 9 cs
💔 02.25 - 6tc
💊 Pueria Uno, inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina i zioła Ojca Sroki 🍵 -
Ananabanana wrote:Cześć dziewczyny, 🥰
To ból jajników, to ból lędźwi, to ciągnięcie w nogach, bolą, mnie sutki i brajan robi swoje.
Do tego 🐒 brak.
Zrobiłam test i chyba mam omamy, że coś tam jest, albo już mam zakodowane w oczach kreski. Wrzucam zdjęcie, bo ja już nie wiem... 🙄
https://zapodaj.net/plik-1l9Tsb6ITH
Ile jesteś dpo ?
Ananabanana, S_va_88 lubią tę wiadomość
👩🏼30l 🧔🏻♂️41l
Ona :
TSH: 1,85 mlU/l
FT4 : 15,75 pmol/l
FT3 : 4,28 pmol/l
Glukoza na czczo 102
( 🥗dieta z niskim IG )
🔹 badanie nasienia :
-Morfologia 4%
-ruchliwość - (typ a 34,62%), (typ b 10,58%), (typ c 11,54), ( typ d 43,27) ,
(A+B ) - 45,19% (A+B+C) - 56,73%
❌ obniżona Liczba Plemników 10,14 mln
Starania o rodzeństwo od 01/2023
10/24 cb❤️🩹
12/24 8tc 💔 (poronienie zatrzymane - zabieg) .
03/2025 starania wznowione 🤞🏻 -
Powder wrote:O, ja dostałam skierowanie i będę się zapisywać. Czy urea i chlamydię można zrobić za jednym razem?
Powder lubi tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
8 cs 😿
⏸️ 0 razy
28.04.2025 - wizyta w Klinice Niepłodności
👱♀️
Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego ❌
FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70) ❌
LH (6,8 )
Estradiol (22,00)
TSH (1,98 )
Anty TPO (83) ❗
Witamina D (95,62)
Ferrytyna ( 82,00)
Witamina B12 ( 1006,00)
👨
Koncentracja (114,4 mln)
Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
Morfologia (2 %) ❌ -
Kroliczek2411 wrote:Wiesz co no sama nie wiem … jako staraczka powiem ze jak sie przyjrzę to coś tam jest ale mi się wydaje że to może być testowa kreska…
Ile jesteś dpo ?
Właśnie też myślę, że to może być testowa.
Jestem chyba 12dpo, 28 dc. W tym miesiącu nie wyłapałam owulacji. Więc pewności nie mam, ale tak mi aplikacja wskazuje.S_va_88 lubi tę wiadomość
-
Dżozu wrote:Przytulam dziś nas Wszystkie, siebie też. Mam również jakis opad sił i załamkę.
Najbardziej mnie smuci, ze ta 35tka się zbliża wielkimi krokami.Dżozu lubi tę wiadomość
20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼 -
Do tego 🐒 brak.
https://zapodaj.net/plik-1l9Tsb6ITHAnanabanana, S_va_88, Olisska, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
5.02 ⏸️
28.02 💔 8tc -
Kroliczek2411 wrote:Hej dziewczyny wczoraj tylko przeczytałam forum i ogarniałam życie 😅. Gratuluje kreseczek i pięknych bet
Ja w tym cyklu to też bym mogła napisać pracę magisterską o naszym BRAJANUSZU… wszystkie objawy i te bóle jajników i pachwin…
Na prawdę ten cykl jest szalony dla nas wszystkich🫣.
Ja oczywiście żeby nie było nawet trochę lepiej psychicznie to zanotowałam wczoraj stan podgorączkowy i nie muszę mówić co sobie myślałam 🤣. Dziś już boli gardło więc czekam na tą 🐒 i jeszcze będę chora 🫣chce zakończyć ten cykl bo serio mam już dosyć..
Wczoraj rozmawiałam z mężem że w tym cyklu też nic z tego to on że „spokojnie to nie są żniwa ” jakoś tak mnie tym rozbawił że serio chyba wrzucę na luz trochę 😆.
Czasem czuję się jak wariatka 😅.
Trzeba żyć dalej bo co nam pozostaje 🙂. Ściskam wszystkie kobietki które tego potrzebują i oczywiście niezmiennie trzymam kciuki za kolejne testujące 🤞🏻🤞🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia, 11:21
Kroliczek2411 lubi tę wiadomość
20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼 -
Do tego 🐒 brak.
https://zapodaj.net/plik-1l9Tsb6ITHWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia, 11:22
Ananabanana lubi tę wiadomość
20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼 -
Hej sprinterki wątkowe
Przytulam za @ i biele
Gratuluję również dwóch kresek
u mnie 9dc, czekam na ovu... tylko ciekawe czym mnie ten cykl zaskoczyciężko będzie przebić ten marcowy
Powder, S_va_88 lubią tę wiadomość
👱♀️ 92'
👨 87'
Euthyrox N50
Cykle 29-30 dni
Wit. D 4000
Cytrynian Magnezu
B-Complex
ferrytyna 45 (03.25)
TSH - 2,4 (03.25)
wit. D - 27,8 (03.25) -
Loraa wrote:Wydaje mi się, że tak. Ty jak dobrze rozumiem masz skierowanie? Gdybyś robiła badanie sama to najbardziej opłaca się w pakiecie tzw. wymaz MUCH - myloplazma, ureoplasma i chlamydia
O, właśnie doczytałam, że na mykoplasme też mam skierowanie, więc chyba super. Pierwszy raz lekarz wyszedł z taką mocną inicjatywą i zbadam od razu całą trójkę 😅Powder, S_va_88 lubią tę wiadomość
„bądź dobrej myśli, bo po co być złej?” 🤞
🙎♀️🧔♂️ 34
🍀 9 cs
💔 02.25 - 6tc
💊 Pueria Uno, inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina i zioła Ojca Sroki 🍵 -
Ananabanana wrote:Właśnie też myślę, że to może być testowa.
Jestem chyba 12dpo, 28 dc. W tym miesiącu nie wyłapałam owulacji. Więc pewności nie mam, ale tak mi aplikacja wskazuje.
Powtórz jutro i będzie wiadomo
Albo beta 🙂Ananabanana lubi tę wiadomość
👩🏼30l 🧔🏻♂️41l
Ona :
TSH: 1,85 mlU/l
FT4 : 15,75 pmol/l
FT3 : 4,28 pmol/l
Glukoza na czczo 102
( 🥗dieta z niskim IG )
🔹 badanie nasienia :
-Morfologia 4%
-ruchliwość - (typ a 34,62%), (typ b 10,58%), (typ c 11,54), ( typ d 43,27) ,
(A+B ) - 45,19% (A+B+C) - 56,73%
❌ obniżona Liczba Plemników 10,14 mln
Starania o rodzeństwo od 01/2023
10/24 cb❤️🩹
12/24 8tc 💔 (poronienie zatrzymane - zabieg) .
03/2025 starania wznowione 🤞🏻 -
Cześć dziewczyny,
Ja dziś 10 dpo i w sercu mam uczucie że nic z tego ale momentami jednak brajan dopada. Od 2 dni jestem tak padnięta że zapadłam w mocny sen od wczoraj po południa, z przerwami na jedzonko. Do tego piersi napięte, sporadyczne kłucie jajnika i od 3 dni dostałam śluzu, taka ilość ze wkładki zakładam. Myślę aby się nie nakręcać bo zeszły cykl też takie objawy oprócz spanka. Poza tym jestem bardzo sceptycznie nastawiona na tak szybkie objawy w tym dniu cyklu. 😅
Stokrotka94 Gratulacje!!! Rośnijcie zdrowo! 🌷❤️
Dziewczyny za @ i biele bardzo mocno was tulę 🥺❤️Ananabanana, Powder, Kroliczek2411, S_va_88 lubią tę wiadomość
👩🏼: 27l 🧑🏼🦱:29l
Starania od: 10.2024 na poważnie
👩🏼: hiperprolaktynemia
🧑🏼🦱: morfologia w normie
💊: Dostinex, jodid 100, Prenacare, Euthyrox 25, według zaleceń lekarza.
Badania 04.04:
Prolaktyna : 10 —> (zmniejszono dawkę Dostinex)
TSH : 3,5 —> Euthyrox 25
FT4 : 1,44 (podnosi się, do obserwacji wraz z TSH). Norma: 1-1,6
Ferrytyna : 25 (do podniesienia). Norma: 15-150
Żelazo : 22,6. Norma: 9-30,4 ✅
Witamina D3 : 46,90. Norma: 30-100✅
Witamina B12 : 425. Norma: 197-771✅ -
Do tego 🐒 brak.
https://zapodaj.net/plik-1l9Tsb6ITH -
SanderkaA wrote:Cześć dziewczyny,
Ja dziś 10 dpo i w sercu mam uczucie że nic z tego ale momentami jednak brajan dopada. Od 2 dni jestem tak padnięta że zapadłam w mocny sen od wczoraj po południa, z przerwami na jedzonko. Do tego piersi napięte, sporadyczne kłucie jajnika i od 3 dni dostałam śluzu, taka ilość ze wkładki zakładam. Myślę aby się nie nakręcać bo zeszły cykl też takie objawy oprócz spanka. Poza tym jestem bardzo sceptycznie nastawiona na tak szybkie objawy w tym dniu cyklu. 😅
Stokrotka94 Gratulacje!!! Rośnijcie zdrowo! 🌷❤️
Dziewczyny za @ i biele bardzo mocno was tulę 🥺❤️
Najgorszy ten czas czekania, a Brajan atakuje 😅 -
Loraa wrote:Wydaje mi się, że tak. Ty jak dobrze rozumiem masz skierowanie? Gdybyś robiła badanie sama to najbardziej opłaca się w pakiecie tzw. wymaz MUCH - myloplazma, ureoplasma i chlamydia💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 33 🐶 2 🐶 4
🔮Staranie na luzie od 02.2024
🔬Świadome staranie od 02.2025
⏳3 cs in progress
🏁 12.2026
👩🏻🦱 ona
🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
🕰️ cykle 29-31 dni
💊 pregna start, witamina D3, euthyrox, brintellix, sanprobi stress
🔬AMH 2,04 ng/ml
🧔🏻♂️ on
💊 pregna start on, androvit, witamina D3
🔬 morfologia 2%
🔬 ruch A + B 25%